ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от нас Simple Smile
Честити принцеси на Лизи и много силно стиснати палци за всички, които имат нужда утре  Peace
Аз не можах да спя снощи, надявам се тази нощ да е по-спокойна. Нищо не ме болеше, само усещам, че вече в корема ми няма място, а време има още... Чак на мен ми е тясно някак, горкия беб  Rolling Eyes
Бенджи, радвам се, че сте си у дома вече  Hug
Сутиен за кърмачки - аз си взех 2 броя, понеже съм от онези кърмачки, които могат съвсем спокойно да ходят на конкурс мокра фланелка след раждането  Whistling Миналия път имах чувството, че едната ми гърда е по-голяма от главата на татито  Crazy А и много ми тежаха дори и през бременността, та нямаше как на вън да излизам без сутиен... Иначе най-малкото мисля, че е необходим някакъв сутиен, за да използваш онези подплънки, които попиват кърмата от тази гърда, от която не суче в момента на кърменето бебето. Защото аз си спомням, че с Валентина доста си потичаше "свободната" гърда.

# 481
Токущо си поръчах от ибей за 8.99 един, който е най-малкия размер - тъй като моя бюст е малък.Надявам се да ми стане.Мисля че един ми е достатъчен Thinking.Дано да не ме е излъгала картинката.Иначе тука по магазините са доста скъпи около 27.00/30.00 за една бройка.

От половин час получавам леки срязвания в кръста...като първото мина през целия гръб , до кръста и отшумя...да видим дали пак ще се повтори.Аз винаги съм била с ужасно болезнен цикъл,дори не ходех на работа първите 2 дни, защото ревях от болка...и сега не мога да преценя болката...силничка но моментна и...не знам дали може да е контракция...корема ми е станал твърд...сутринта имах менструални болки за около час...Както и през нощта .Дали може да са контракции?

# 482
  • У дома... някъде
kapmeh и аз съм с болезнен цикъл съпроводен с разстройство и повръщане много често на първия ден.Това,което описваш са контракции според мен.При мен на първото ми раждане първо ги усещах като лекички менструални болки,но към края на раждането се позасилиха (поносимо),но хубавото е че не те боли постоянно като при цикъл,а болката ОТМИНАВА заедно с контракцията.Така имаш време да почиваш между тях. Peace Към края преди да получа пълно разкритие естественно ми се повръщаше,но не съм.Абе всичко си беше точно като при цикъл само дето напъването не. Crazy

# 483
Благодаря за отговора  Hug

Тъй като и аз бях чела статия за хората с болезнен цикъл, че при тях контракциите са по поносим и наподобяват болките по време на цикъл.Но аз нали така вече нямам търпение да излиза беба ,че вече не знам кое какво е  Whistling

# 484
  • Mostly in my mind
аз също имам много болезнен цикъл. повръщала съм и съм посинявала чак. и това всеки месец.  Confused според вас дали ще удържа без упойка, ако родя нормално, че като че ли много не искам да ми слагат

# 485
аз също имам много болезнен цикъл. повръщала съм и съм посинявала чак. и това всеки месец.  Confused според вас дали ще удържа без упойка, ако родя нормално, че като че ли много не искам да ми слагат

Мисля че ще можеш. По това което съм чела вече казах за жените с болезнен цикъл.И моя беше такъв всеки месец ,и толкова убилен ,всеки месец все едно умирах.И много кръв ми се губеше,падаше ми кръвното после...ужас....но четох ,че точно при такива случаи болката била по поносима...Дано да е така ,че и аз се гласях ако е нормално да е без упойка...та да видим

# 486
  • У дома... някъде
Ами това за упойката си зависи от човека.Аз мога да кажа,че не ме е боляло кой знае колко много,а се бях настроила за нещо страшно. ooooh!Останах приятно изненадана  Peace,дано и сега с второто да е така. PraynigНай-лесния вариант е ако още в началото на болките ви се струва страшно да си поискате упойката като и дойде времето.При мене го нямаше този момент,въпреки че и аз се бях подготвила ако ме боли много/

# 487
И аз съм така, и аз не искам упойка и се чудя дали ще издържа. И аз имам доста болезнен цикъл, а и прага ми на болка е доста висок. То по принцип знам, че до 6см. разкритие, ако искаш може да ти сложат. След 6 вече не може.
Като споделям с мъжа ми, че не искам упойка, той ми вика, че много се притеснява за мене. Милото  Heart Eyes
А аз му викам : "баба ти едно време с упойка е раждала"  Laughing
Абе много съм смела пък ще видиме.

# 488
Хихихи  Joy

И аз така казвам на мойто мило, като се запритеснява...Или като се осъмни в някой дума на лекарите.И аз му викам - едно време само с лекари и техника са раждали -  Mr. Green

И аз уж държа много на болка...ама като не знаеш какво да очакваш и как да кажа.Дано мина без да искам упойка . Naughty

# 489
Привет скъпи мамчета и бебочета!
Ние от вчера сме си в къщи и лудницата е пълна!
В Токуда не можех да хвана нет и само вичетях, нямаше как и да пиша-сметката ми щеше да се взриви... Както и да е , изпуснала съм му края., видях, че най- сетне Ивето и бенджи са родили, а също и Фентъзи, Огнена и Лизи, а също и Софи!!!!! И още други мами, съжелявам, но пиша с една ръка, лявата, защото се гушкаме.
По- късно ще севключа пак..,
Целувам ви всички!!!

# 490
  • Mostly in my mind
Хепи-мама и Бенджи, добре дошли.  Hug Чакаме да разкажете как е минало  Grinning

# 491
Еспинозка, верото на Бочко, без много да го търся, понеже живея до Колхозния пазар, го намерих в една от борсичките. Но е страхотно щом казвате, че го има и в големите вериги магазини.

Булка Марулка  Hug

Преди ден-два влизах в онези магазини с китайско бельо, за да проверя за сутиените. И понеже досега все са ми казвали, че нямат реших пак да проверя. Питах ги имат ли сутиени за кърмачки и те веднага ми казаха "НЕ, нямаме такива, нооо имаме едни памучни, могат и те да ви свършат работа". Ами мога да ви кажа, че точно сутиен за кърмачки си бяха. Добрече решиха да ми ги покажат. И цената им беше 2,40 лв  Shocked Иначе мислех да не си вземам специално такъв сутиен- взех си от тези ластичните бюстиета- мразя сутиени- то и размера ми го позволява  Mr. Green

Днес като се разхождах тоооолкова приятно ми беше- направо ми миришеше на пролет. И като гледах и други мамчета с обли коремчета се замислих, че мнооого ще ми липсва този период и да взема да му се наслаждавам, че доста мъничко време остана. Heart Eyes

Бързичко се редактирам, за да приветствам с Добре дошла Хепи мама   bouquet

# 492
благодаря за палчетата  Hug
излязохме с мъжо на дълга разходка и поне временно успокоих нервите

ще докладвам как е минало при първа възможност

Успех на всички мами, които междувременно се сдобият със своите съкровища  Peace

Някой беше питал за ваничките - нашата е на Бертони,  анатомична + поставка. Взехме я от Хиполенд, който се намира до люлинското Метро. Там имаше и обикновени ванички с поставка и доколкото си спомням добре си пасваха...

# 493
  • Полски Тръмбеш
Най-накрая ви изчетох  newsm44 newsm44
2 дни нямах мн мн вр да ви пиша и виждам една камара бебоци  newsm68 newsm68 newsm68
Лена1, Х_Ангелова,  Доместика, ЯницаЧ, gubeto, Лизи- ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МН МН ДА ВИ РАДВАТ   bouquet  bouquet  bouquet
АНИЛЕВИ  Hug НАЙ-НАКРАЯ МИЛА,  ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МН ЩАСТЛИВИ   bouquet

# 494
  • Полски Тръмбеш
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА- ВСИЧКО ДА МИНЕ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО

Общи условия

Активация на акаунт