ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 888
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Rastina ,не съм в МД на ЖК ,само ще раждам там.
В МД си ги провеждат консултациите.
Аз съм в МЦ "Св.Анна" .Но вече 2 с-ци са се събрали бременни(заради епидемията) за другия петък +редовните за тогава и...няма как да стане .А днес беше там докторът ,какво пречеше поне да чуе със слушалката сърчицето  Tired .
Аз в 9. месец изобщо не съм била на ЖК , а трябвало по-често даже !Дано вс. да е наред  Praynig !

valeria81 ,голяма палавница си имаш  Laughing !Недей толкова да му се сърдиш на детето !Нека да е здраво ,пък белите са нещо нормално .
Аз с моя син се тормозя ,че на 3 г. стана , а не иска да дъвче !Само гълта като пуйче и повръща , ако не е добре намачкана храната  Sick.Много голям проблем !Не мога и не мога да се оправя с това !А за градина ще кандидатстваме  ooooh! -никой няма там с него да се занимава ,тъй ще си стои гладен ,което не е проблем за него изобщо  Crossing Arms .

# 76
Честито бебче на мама Вероника  bouquet
Наистина всички бебчовци, които сте качили в албума са много сладки, едни такива изписани, браво!

# 77
  • Полски Тръмбеш
.

# 78

ЧЕСТИТА ВЕРОНИКА НА МАМА ВЕРОНИКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И УМНА! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВИ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ!

Здравейте от нас отново, наспахме се порядъчно, разходка и сега ви чета.
Бобчо нищо чудно за твоя сън  hahaha Онзи ден беше вътре топка от бебе, къде крака, глава  hahaha Пък за корема ми 130см. в окръжност  Whistling както искате го разбирайте, е не таз, а корем  Joy
Прекрасни  бебоци  Heart Eyes пак ме разплакахте  Heart EyesГуби ми се Булка Марулка  и Тони newsm78 Поправка, ето я Тони на балкона  Hug Аз вече и теб те чакам  Blush
Стиснати палчета на  Софи и чакаме вест от тях с нетърпение

# 79
  • Русе/Germany
Един въпрос: Тези контракции които са само стягане на корема предизвикват ли разкритие newsm78

# 80
Наистина много са ни сладки бебчетата  Heart Eyes !

Един въпрос: Тези контракции които са само стягане на корема предизвикват ли разкритие newsm78

ThinkingАз съм чувала за контракции без разкритие и за разкритие без контракции .
Абе трябва да ги следиш-дали са регулярни .
Аз например снощи имах мн. чести контракции ,но през нощта нямах никакви.
Днес с детето на улицата направо ми се крещеше на моменти -толкова болезнени ,че се спирах и едни физиономии правех  #Crazy ...
Направо се уплаших !

# 81
# 82
  • Русе/Germany
Наистина много са ни сладки бебчетата  Heart Eyes !

ThinkingАз съм чувала за контракции без разкритие и за разкритие без контракции .
Абе трябва да ги следиш-дали са регулярни .
Аз например снощи имах мн. чести контракции ,но през нощта нямах никакви.
Днес с детето на улицата направо ми се крещеше на моменти -толкова болезнени
Ми те не са болезнени, само стягане на корема. Моята приятелка преди малко ми каза че и те водели до разкритие. И си поспорихме малко за това че нея я проверяваха за разкритие а мен не са и за нея това е лудост. Не знам какво да си мисля вече smile3518

# 83
Rastina ,не съм в МД на ЖК ,само ще раждам там.
В МД си ги провеждат консултациите.
Аз съм в МЦ "Св.Анна" .Но вече 2 с-ци са се събрали бременни(заради епидемията) за другия петък +редовните за тогава и...няма как да стане .А днес беше там докторът ,какво пречеше поне да чуе със слушалката сърчицето  Tired .
Аз в 9. месец изобщо не съм била на ЖК , а трябвало по-често даже !Дано вс. да е наред  Praynig !
Аз с моя син се тормозя ,че на 3 г. стана , а не иска да дъвче !Само гълта като пуйче и повръща , ако не е добре намачкана храната  Sick.Много голям проблем !Не мога и не мога да се оправя с това !А за градина ще кандидатстваме  ooooh! -никой няма там с него да се занимава ,тъй ще си стои гладен ,което не е проблем за него изобщо  Crossing Arms .

Разбрах, аз също не ходя на ЖК в МД, а при др.П.Цветкова, но в нейните кабинети не са спирали ЖК.
А ти не се притеснявай, всичко ще ок, нали бебока рита Laughing и нямаш някакви оплаквания, днес докато карах колата, че ходихме на преглед с Лекси при джипито, чух че отменят грипната епидемия във Варна.
За Давид и затова,че не дъвче незнам какво да ти кажа, Алеския отдавна не и се пасира нищо, случвало се е  да не се справи с някое парче- ама си има решение, плюе го и после ако и е кеф пак си хапва.Сега е на вълна "Аш шама"(Аз сама), има голямо желание да се храни сама, обаче голямо мазало става.
А в детската градина и аз не мисля, че ще му я пасарит специално.Но той все ще се научи в крайна сметка, иначе гладен ще стои.Мойта щерка и тя не яде много, хапва колкото да се засити и много рядко си изяжда яденето.Но аз не я и насилвам.
Преди малко приключих с гладенето на бебешките дрешки, бях забравила колко мънички са....а не беше много отдавна. Grinning

# 84

Ми те не са болезнени, само стягане на корема. Моята приятелка преди малко ми каза че и те водели до разкритие. И си поспорихме малко за това че нея я проверяваха за разкритие а мен не са и за нея това е лудост. Не знам какво да си мисля вече smile3518

Кое е лудост ?Че не са те проверявали за разкритие ли ?Изобщо не се натискай  Stop !
Това стягане без болка и без да е на определени ,зачестяващи интервали е нормално .

# 85
  • Русе/Germany

Кое е лудост ?Че не са те проверявали за разкритие ли ?Изобщо не се натискай  Stop !
Това стягане без болка и без да е на определени ,зачестяващи интервали е нормално .

Hug И аз не мисля че трябва да ме проверяват след като нямам оплаквания

# 86
Rastina ,от кога-от понеделник ли я отменят епидемията ?
Да не излезе ,че днес е можело да мина на ЖК  #Cussing out !Направо ще си изям ушите ако е така   newsm61 !

# 87
Да не излезе ,че днес е можело да мина на ЖК  #Cussing out !Направо ще си изям ушите ако е така   newsm61 !

Казаха от понеделник, оттогава и учениците са на училище.

# 88
Честито на Софи, ще чакаме новини от нея Hug
Ама много са ни хубави бебенцата Heart Eyes Всички са толкова сладички пу-пу!
Дано повече мами да качат снимки, много им се радвам Hug

# 89
Да не излезе ,че днес е можело да мина на ЖК  #Cussing out !Направо ще си изям ушите ако е така   newsm61 !

Казаха от понеделник, оттогава и учениците са на училище.

А ,добре  Hug .
 Ето по едно чайче ,да не се разболяваме ,стига вече  Stop :

Общи условия

Активация на акаунт