ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Палчета на Пчеличката Hug

Бобчо, и на теб също, дано ни изненадаш приятно скоро  Hug

И аз тези дни трябва да направя пустото електронно преброяване, че ни ми се пускат външни хора в нас при бебо...ама все не намирам време нещо... Crossing Arms

Отивам да се къпя , че после ще къпем зайо , лека от мен  Hug

# 361
  • Somewhere over the rainbow
ето новина:

цитирам смс предадено от  Стани-87

"ехо, аз съм готова! МАТЕЙ  3 800кг - 52см нормално раждане, 1 шеф - без болка - да живее арниката
мама АНИЛЕВИ"

Бравоооо и най-сетне честито на Анилеви и нейният бебок нека расте  здрав и щастлив!
Това за арниката много ми хареса и ме успокои  ,продължавам да я пия ,пък дано и аз се похваля с такова раждане.

Честито бебче и на Губето и на васвсичко най-хубаво пожелавам .
Групата на поздравяващите намалява прогресивно, но продължаваме да честитим. Ние тук  като орисниците  от приказката "Спящата красавица"

# 362
Честит Матей, Анилеви! Да ви е жив и здрав и много щастие с него! Бързо си се справила, както се и очакваше де, супер, дай Боже всекиму....

Честити бебенца и на другите мами - да са ви живи и здрави !

# 363

Групата на поздравяващите намалява прогресивно, но продължаваме да честитим. Ние тук  като орисниците  от приказката "Спящата красавица"

Накрая на нас няма да има кой да ни честити  Joy

Така съм нетърпелива вече да обсъждаме всички вече родените бебешори- я за памперсите, я за кърменето.  Heart Eyes

# 364
Eхааааа, най- накрая се роди и най- чаканото бебе!
Честит малък мъж на мама Анилеви! Да е жив и здрав, да расте леко и безпроблемно, така както се появи на бял свят!   bouquet

Честито бебче и на Губето! Да й е живо и здраво и много да я радва!

# 365
Честито на мама Анилеви!     bouquet

" Расти и порасти датенце хубаво,
в щастливо детство ти играй
и нека светлината на живота ясна
блести над теб прекрасна!"

# 366
  • Somewhere over the rainbow
Момичета неродили , пък и вече родили да питам имате ли проблеми с телесната си температурата -на мен постоянно ми е горещо и краката ми направо врат и все потни  и си стоя по джапанки боса у дома, а  пък гледам домочадието обуто с чорапки и терлички и чехлички .Май нещо при мен не е  наред,  а пък преди винаги съм била със студени крака  newsm78

# 367

Накрая на нас няма да има кой да ни честити  Joy

Така съм нетърпелива вече да обсъждаме всички вече родените бебешори- я за памперсите, я за кърменето.  Heart Eyes

jiqna
  Мен вечер ме заливат горещи вълни.И през нощта много се потя, все ми е горещо и спа отвита.

И аз съм на това мнение Simple Smile с този засилен бебевалеж ние крайните дати направо ще останем самотни.Аз съм чак на 28-ми ... и май ще си остана самичка Rolling Eyes

# 368
момичета, закъде сте се разбързали Simple Smile на мен пък термина ми е след 4 дни, а секциото май ще е след 2, но хич не ми се ражда още  Whistling
не само защото ми се иска бебето да е максимално развито преди да се роди, ами и защото ще ми е първо и се страхувам дали ще се справя добре със всички нови неща Rolling Eyes

jiqna и аз съм така от 8ми месец.. всички около мен с пуловери, а аз - по тениска и ми е топло

# 369
  • София
Здравейте момичета, ние сме вече у дома  Grinning Няма да ви разказвам за раждането, за да не се стресират неродилите още мами, при мен с получи усложнение след раждането, но го оправиха лекарите. В болницата се засякох на изписването с Jjuleto.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!

Въпрос към Елсе и Клото

Аспарух е мързелив, много спи, не иска да засуква, дори шише АМ Томи Типи, имитация на майчина гърда го изморява. Слагам го на гърда преди всяко ядене, но най-много се получава някаква имитация на сукане, с нулев резултат- 2 пробни кърмения с помощ от акушерка. Много плаче и се дърпа, ако въобще захапе не го виждам да преглъща. В болницата ме щипаха много грубо по гърдите, за да ми докажат, че имам кърма и сигурно е така, защото в момента гърдите ми са твърди като камък и имам болки. Пробвах с помпа- около 15-20 мл. от лявата гърда, която още е твърда и повече не тече. Не мога да се щипя злобно както в болницата, направо ми изскачаха очите от болка, не приемам обяснението, че кърменето е болка. Та въпросът ми е какво да правя сега с тези гърди, не става с помпа, не става с топъл душ, детето не иска да суче- пробвах и с изкуствени зърна, а усещам, че ще получа температура.

# 370
Момичета неродили , пък и вече родили да питам имате ли проблеми с телесната си температурата -на мен постоянно ми е горещо и краката ми направо врат и все потни  и си стоя по джапанки боса у дома, а  пък гледам домочадието обуто с чорапки и терлички и чехлички .Май нещо при мен не е  наред,  а пък преди винаги съм била със студени крака  newsm78

И при мен е така. Всички като ме видят по къс ръкав и боси крака ме питат не ми ли е студено. Да не говориме, че спя почти без отопление, а миналата година се завивах с по 3 олекотени и одеала и печката на макс.  hahaha
Дължи се на това, че сега ни е много засилено кръвообръщението. Пък и аз нали си натрупах сланинки, и те си ме греят.  Joy

Добре дошла на Little EvilHug  Ако имаш желание да разкажеш за раждането, аз нямам против, ще ми бъде интересно! И чакаме снимки на бебока.  Wink

# 371
  • Варна, морето, сините вълни...
Момичета неродили , пък и вече родили да питам имате ли проблеми с телесната си температурата -на мен постоянно ми е горещо и краката ми направо врат и все потни  и си стоя по джапанки боса у дома, а  пък гледам домочадието обуто с чорапки и терлички и чехлички .Май нещо при мен не е  наред,  а пък преди винаги съм била със студени крака  newsm78
И аз съм така и то след от 6-7 месец, все ми е топло и се разхождам вечер вкъщи по теникс а къси гащи и гумени джапанки  Joy
А и на мен винаги са ми били студени краката, но сега не мога да понасям чорапи Naughty

# 372
Въпрос към Елсе и Клото[/color][/size]

Аспарух е мързелив, много спи, не иска да засуква, дори шише АМ Томи Типи, имитация на майчина гърда го изморява. Слагам го на гърда преди всяко ядене, но най-много се получава някаква имитация на сукане, с нулев резултат- 2 пробни кърмения с помощ от акушерка. Много плаче и се дърпа, ако въобще захапе не го виждам да преглъща. В болницата ме щипаха много грубо по гърдите, за да ми докажат, че имам кърма и сигурно е така, защото в момента гърдите ми са твърди като камък и имам болки. Пробвах с помпа- около 15-20 мл. от лявата гърда, която още е твърда и повече не тече. Не мога да се щипя злобно както в болницата, направо ми изскачаха очите от болка, не приемам обяснението, че кърменето е болка. Та въпросът ми е какво да правя сега с тези гърди, не става с помпа, не става с топъл душ, детето не иска да суче- пробвах и с изкуствени зърна, а усещам, че ще получа температура.

Мила, този пост сякаш аз съм го писала - ококориха ми се очите  Shocked И при нас ситуацията е същата - в болницата това, което акушерките ми причиниха на гърдите в опит да ми докажат, че има мляко, ама аз незнам как да го цедя, не може да се сравни с никаква друга болка  #Crazy А с помпата при мене и толкова няма ...И сега бебо се лъже на гърда всеки път преди АМ, ама колкото да направим храненето 40-50 минутно и после да не може да се уригне... Cry Незнам какво да правя - всеки дава някакви съвети - яж ядки, пий чайове за лактация, пий много течности - аз слушам всичко, ама май от ден на ден кърмата все повече намалява - и малкото капчици, дето има като стисна на ръка, май са на път да изчезнат... Confused

# 373
  • област Варна
Иве да ти е жив и здрав Матей! Само щастие да Ви носи! Нищо да не помрачава живота му!

Да се похваля - имам си паркет в хола. Страшна красота е. Утре сме за още бебешки покупки и вече май до ден два окончателно ще се нанасяме в къщата. Обещавам после да Ви наснимам всичко, включително и коремчето ми.

# 374
anji 86 благодаря ти за бързия отговор :)   Hug значи сме от късметлиите да сме точно на ръба 01.02 и да не се чудя как по бързо да ида  за егн и да спазя срока , че не съм и на адрес по лична карта и няма как да чакам те да дойдат първо.
Относно кърменето и моите гърди от 2 дни стават твърди като камъни , Мила не може да изсуче и половината на едната и е наядена, после изцеждам от суканата почти до край , а от другата само докато ме облекчи болката и да няма бучки .Как мислите дали добре правя ?Надявам се в следващите дни да се нормализират нещата .Пожелавам и на вас успех с гърдите , тези болезнени гърди и постоянно цедене е доста обезкуражаващо , нп наче когато Мила суче е определено приятно

Общи условия

Активация на акаунт