ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Като изключим Лори,снощи май всички сме си легнали рано.Ето ви по кафенце за събуждане.

Стиснати палчета за Диди.Ще чакаме хубавите новини.
  Hug

# 631
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Ади, благодаря за кафето! Hug
Стинати палчета за Дидишонче! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз днес съм решила да се разхождам, така че внимавайте с писането! Naughty smile3503

Слънчев и усмихнат ден на всички!  Nature Sunny

# 632
  • София
Добро утро Simple Smile!

Днес ще бъде много хубав ден, чудесен за раждане на бебоци. Айде, останахме толкова малко. И аз мисля днес да се поразходя, въпреки че всаички ме съветват да не се мотам много-много навън заради грипа, ама как да си седя в нас в това приказно време. Днес да ви кажа сутринта като отидох да пишкам после имаше едно чудо - слуз с по-тъмно ръждив цвят и така доволно количество беше. Не мога обаче да видя много добре дали са кървави нишки или по-скоро не, но се чудя възможно ли е да е тая тапа. Тя пада вече втори ден и по много...да не е нещо друго? На всичкото отгоре гадната кашлица много ме порази. Не мога да се спра да кашлям, от което ме заболява корема  Sick

Палци на Дидишонче и на всички, на които се наложи!

# 633
Добро утро и от нас

adi_v4 Мерси за кафето.

Аз вчера имах гости и през деня и вечерта също и сега успях да ви изчета.

Little Evil, Бенджолина Кофти раждане момичета но важното, че сте добре и вие и бебчетата. Другото се забравя и остават само хубавите моменти.  Hug Hug Hug

С планово секцио днес гледам е само Дидишонче. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно.

Днес да ви кажа сутринта като отидох да пишкам после имаше едно чудо - слуз с по-тъмно ръждив цвят и така доволно количество беше. Не мога обаче да видя много добре дали са кървави нишки или по-скоро не, но се чудя възможно ли е да е тая тапа. Тя пада вече втори ден и по много...да не е нещо друго?

Според мен си е тапата. Взимай чантата и към болницата. Успех   Hug

Оставям ви защото отивам да се къпя и оправям , че съм на Ж.К. в 11:00

Хубав ден момичета.

# 634
Айде ето го и днешното бебче

" В 6:15 родих красавица - 3200, 51 см.Тежко вагинално раждане" Bob4o_f

Да е жива и здрава красавицата на мама.Бобчо,на теб бързо въстановяване,може да е било тежко,но имаш най-хубавия плод на този труд... Hug

# 635

Честита дъщеричка Bob4o_f. Да ви е жива и здрава и само радост да ви носи.

# 636
Добро утро  Hug
Седнала съм на кафе с приятна новина  Hug Bob4o_f, да ти е жива и здрава принцесата   bouquet Тежкото е минало! Бързо се възстановявай и да го забравиш!
Стисвам палци за Дидишонче и чакам новините от нея. fingerscrossed
Лорин, нали ти си с дископатия (да не сгафя пак с Лолитка   bouquet )? Как ти понасят разходките? Аз почти цяла нощ ревях от болка и исках да си изтръгна гръбнака  newsm78 Походила съм не повече от 3 км все пак ... За човек, който носи 10 км разходка си е нищо. То не бяха възглавници между коленете, то не беше чудо ... За стол под краката вече не мога и да си помисля. Като легна по гръб все едно самосвал изсипват на гръбнака ми, пък и дробовете ми притиска малкото чудо и едва дишам. Дали не си отглеждам слонче  newsm78
Хайде, нарадвах ви се, оплаках ви се, допивам си кафето и като се събуди преумореното ми домочадие хукваме навън, че е прекрасно! Само да не ми мине котка път!

# 637
  • София

Честита дъщеричка на Бобчо Ф и бързо възстановяване след тежкото раждане    bouquet

# 638
Честито бебче на Бобчо.Последния път като си писахме имаше вероятност да се засечем в болницата,защото ще раждаме на едно и също място ,но тя си беше решилаче няма да чака д термин-ето браво на нея-каза и го направи.Много щастие с малката и бързо възстановяване

# 639
  • Sofia
Добро утро, момичета!

Аз ви чета редовно, но не пиша редовно, че нямам много какво да споделя Simple Smile

Честита дъщеричка на Бобчо и стиснати палчета на Дидишонче!!!

На всички останали - хубав, усмихнат и слънчев ден! И аз днес ще го посветя на раходки уж да подбутна малко бебока, обаче моят доки каза, че ако разходките и миенето на прозорци помагали, нямало да има преносени бебчета Simple Smile

# 640

Да е жива и здрава малката мома, а на мама бързо възтановяване!

# 641
  • София
Ееее честитот на Бобчо. Да ви е жива и здрава красавицата Simple Smile)))

Катуци, ще си чакам, защото пак ще ме върнат. Днес съм на тонове и ако дай боже тръгнат да ми се случват нещата тогава отивам в болницата Simple Smile То нали така с паднала тапа мога да си карам много време. Не, че искам...

# 642
Добро утро!

Честита дъщеричка на Bob4o_f! Да порасне здрава, умна, много хубава, и много да радва мама и тати! На мама бързо възстановяване!  bouquet

Много много стиснати палчета за Дидишончето днес!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хубав и усмихнат ден на всички!   Nature Sun With Face

# 643
Честити бебчета на всички мами, които сме пропуснали, докато бяхме в болницата!. Благодаря на всички за хубаавите пожелания!

Ние вече сме вкъщи, раждането мина повече от добре! Секциото не беше толкова страшно , колкото си го представях! Искрено благодаря на д-р Илиев от Токуда- наистина беше много забавно в операционната, имаше музика, после ми пуснаха Happy birthday. След раждането се обезболявах допълнително и това ми помогна да стана на 9-тия час.

пожелавам на всички мами , които още чаакт своите бебчета- леко раждане!

# 644
Честита дъщеричка на Бобчо_Ф !Да е здравичка и щастлива !На мама-бързо да се оправи !

Аз днес ходих за изследванията за приема в болницата .
На вас урина искаха ли ви ,защото не са ми пуснали урина този път  newsm78 .
Днес имам и час при кардиолог ,също дългоочакваната ЖК  Whistling .
Сега излизаме навън .
Приятен ден на всички  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт