ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Честито бебенце на Бобчо  Hug Да расте здрава, красива и игрива  Hug

Палчета за Дидишончето, дано скоро ни зарадва вестителска новина от нея  Hug Praynig

Ние сладко спинкаме в кошницата за кола - малко превитичък ми се струва в нея, ама за един час само викам да го пробвам, че още не са ни купили люлката  Crazy

Иначе и на нас по лицичето ни излизат подве-три малки бели пъпчици на бузичките, ама си се скриват след ден -два сами - виж по тялото незнам от какво може да са, и аз съм чувала, че лесно се претоплят и обриват - аз гледам уж да не го навличам много, ама знае ли човек...

Евридика - браво за голямото моменца, ние сме на 15-ти чак на мерене и теглене, дано сме поналяли бузки до тогава качествено...Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички мами - с коремчета или вече без  Hug Добре дошла на Babygirl  Hug

# 661
Ето и още едно бебчеее

"Имаме си бебенце.Казва се Мила- 3200, 48см" Лолита

Лолиткее,браво мила.Да е жива и здрава малката кукла.Да ви носи само радостни мигове.

# 662
Йехааа - честито и на Лолитка  Hug Добре започва денят  Crazy

# 663
  • София

Честито на Лолитка    bouquet

# 664
Ехаааа... честито ново бебче  Hug Hug  bouquet

Пак се започна с бебевалежа  Grinning
Хайде преносващите днес е денят!!! Peace

# 665
  • Русе/Germany

Еха браво на Лолитка. Да им в ива и здрава малката принцеса а на мама бързо възстановяване  bouquet

# 666
еее най-накрая
Честито на Лолитка,малката Мила да расте умна,здрава и красива.
 adi,ще ми пратиш ли номера си,че имам само на пчеличка,а нямам изгледи да я изпреваря. Blush

# 667
  • Варна
Честито на Бобчо и Лолитка!
на останалите мамчета-стиснати палчета!

# 668
  • У дома... някъде
Честити бебчета на Лолита и Бобчо!Нека бъдат много здравички и обичани принцески!  Hug Hug Hug
Много се радвам вече на родилите мами,а на тези като мен дето са 2 в 1 скоро ще си гушкаме и ние бебоците. baby_neutral
Мар Димитрова и аз като Ади мисля,че ако пъпчиците са само по лицето се дължат на чистенето от хормоните на майката.При дъщеря ми се появиха точно в този период като вашия.Но ако са по цялото тяло най-вероятно са от претопляне.Проверявай бебчето дали не му е топло отзад на гръбчето,а не носа или ръцете,тъй като те винаги са по хладни.Ако му е топло след разсъбличането малко по малко ще изчезнат сами. Peace

Стискам палчета на Дидишонче и всички,които решат днес да раждат!   bouquet
Отивам да хапваме с детето и после на люлките навън,че си е пролет отново. Hug

# 669

ЧЕСТИТО!

Hug от Стани -87 и от мен.

# 670
  • Русе/Germany
Девойки все си викам има време до термина, но току що си погледнах лентичката и като видях остават 16 дни newsm09 Малееееее то не останало. Сърцето ми заигра яко Mr. Green Май ще ида си купя ощя някой дребни неща които останаха.

# 671
И на мен всички ми казват че не останало...ама накрая най-бавно ми се вижда.Сякаш 9 месеца минаха доста бързо...но сега като съм в очакване и ми се струва цяла вечност... Blush

# 672
Честита малка принцеса на мама Лолита! Да й е жива и здрава, много да папка, слушка и да я радва! На мама бързо възстановяване!   bouquet

# 673
здравейте мами, надявам се това да е актуалната тема. включвам се много набързо, че чакам всеки момент дребосъкът да изпищи от глад. Благодаря на всички за поздравленията! Не съм прочела какво сте писали, надявам се идните дни да понаваксам.
Честито на всички новородили мами от мен, много здраве, много хубави моменти с малкото създание и по-малко грижи и стрес!
Накратко какво се случи. Секциото беше доста страшничко изживяване за мен, но си мисля, че си е по-скоро до нагласа. Аз ужасно се бях панирала, особено като взе екип от  20 човека да ме окабелява все едно ще излитам в космоса. През цялото време чувствах само едно блъскане и лашкане на тялото ми и треперих- това беше странното. Упойката не боля, но ми беше ужасно некомфортно да не си чувствам краката. Възстановявнето беше гадничко. Първите 2 дни не можех да се изправя от леглото, така болеше операцията. Добре, че беше мъжът ми, ужасно ми помогна, постоянно беше до мен и до бебо.
Иначе малкият е сладур и е голям гладник. Почнах да кърмя и лекарите казват, че се справям добре, но е такъв стрес! Зърната ми ме болят ужасно, предъвкани и възпалени, мажа ги с едно кремче,пробвах и с потектори силиконови, но не минават. Та в момента, в който бебе спре да реве от глад и захапи гърдата, почвам да рева аз от болка. Sad Вчера ме докара до плач, след като искаше да го кърмя през час. Теглихме го преди и след кърмене, млякото ми е 45гр, което било нормално количество. И това че бебето искало често, било нормално и щяло тялото ми да се напасне.тАми дотогава какво да правя, как да спра болката? Майка ми ме съветва да му давам водичка между храненията. Тук в Германия изключват тотално водата от менюто на бебето. Вие как мислите по въпроса???Има ли някой същия проблем като мен???

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 13:33 от Sofie

# 674
Софи , аз не съм родила още, но и тука в Англия водата е забранена.Дори ако носиш преварена водичка в болницата ще ти бъде конфискувана.Така стана с една приателка миналата година.Желая ти леко възтановяване и по безболезнено кърмене. Hug

Общи условия

Активация на акаунт