Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 718
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Имате ли впечатления от парфюмите на Ив Роше,като качество на аромат,трайност ?

# 166
Имате ли впечатления от парфюмите на Ив Роше,като качество на аромат,трайност ?
Качеството им е добро за цената, а трайността зависи от парфюма. Има трайни и никак.

# 167
   http://www.donna.bg/product.php?id=259  За този става впрос.В някои чужди сйтове 50 мл се среща и на 17 евро,нищо че тук е почти 60 лева.

# 168
  • Козлодуй
Поръчвам от този сайт вече повече от 2 години,за сефте ми се случва да получа празен кашон Twisted Evil Няма ми го Шалимарчето,много съм нещастна.

# 169
Поръчвам от този сайт вече повече от 2 години,за сефте ми се случва да получа празен кашон Twisted Evil Няма ми го Шалимарчето,много съм нещастна.

Съжалявам за това което ти се е случило . Аз чакам първа поръчка от 07.03 . Ти от коя дата получаваш ?

# 170
Много гадно. Как мислиш да процедираш оттук натък с този парфюм? Дали не са го сложили или кашона е отварян.
Аз също чакам пратка от 7 Март.

# 171
  • Балчик
Аууу, Лунен сън, колко неприятно. Аз не вярвам от сайта да не са го сложили. Някои крадливи ръчички, може би са шавали вътре. #2gunfire

# 172
Мамма миа,на какво прилича това  Shocked Празен кашон  Rolling Eyes А какъв грамаж е отразен на кашона? Лунен сън,и аз чакам шалимар от 07,03.....и тръпки ме побиват....

# 173
  • Козлодуй
Поръчах на 2-ри март,шипнаха го веднага.
Писах им,че съм получила празен кашон,ако не вземат присърце проблема,естествено ще пусна диспут.Имам некви протоколи от София EMS-Service,че опаковката е била повредена и стоката липсва.Нямам идея защо са си направили труда да ми пратят празния кашон до тук,но го отворих пред пощаджийките(то си личеше,че е твърде лек) и те също ще правят някакви протоколи.Не знам чия е вината,надявам се да ми пратят парфюма все пак.

# 174
направо не мога да повярвам - как така празен кашон  #2gunfire

надявам се да си го получиш  Peace
като си представя разпрввиите  Sick

# 175
  • Sofia
Аз също съм получавала празен кашон от този сайт.   Laughing
За мой късмет бях поръчала само виалче за една съфорумка, та загубата беше малка.
Опаковката си беше изрядна, но в кашона само картички. Изобщо не бяха сложили виалчето.
Реших да не се занимавам за дребна сума, изобщо не им писах.

# 176
  • Варна
Dnes си взех пакетчето от 26ти, 2 известия ми били пращали, нито едно не е стигнало до мен. Както и да е, доволна съм. Simple Smile
Аз не обичам да си купувам парфюми повече от 30мл... не знам, колекционирам си миниатюрки и виалчета основно, днес получих . Много ми харесва, но миризмата му е нова за мен... имам виалчета купувани от Англия които също много харесва но ароматите са много различни. И така ме устройва де:-)) имам си още един аромат в който се припознавам. Grinning
Пак ще си поръчам от сайта, бях го позабравила за около година.
п.п. писала съм глупости щото няма кой да погледне... парфюмите са различни, този който имах е gucci(new) ooooh!

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 19:59 от Flash*

# 177
  • Козлодуй
Получих отговор от сайта:
Hello,

We have refundedt his order as a courtesy, but please note that if this
continues we cannot guarantee a similar course of action. Your orders are
shipping as stated and if customs or the post steals or seizes an item we
unfortunately cannot be responsible.

Върнали са и парите междувременно,имам писмо от пейпал.Обаче съм леко разтревожена...Може ли някой в София да е прибрал парфюма и да е написал въпросния протокол за повредена опаковка и липсваща стока,с властта си на служебно лице?Как няма да ни имат за крадливо племе и няма да ни отрежат отвсякъде?

# 178
може и не само в София  Wink

# 179
 Simple Smile Ако може някой да ми препоръча хубава спирала, очите ми са много чувствителни и се зачервяват- вече какви ли не пробвах ooooh!

Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт