Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 715
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • Козлодуй
Меги,може би си объркала темите Hug
От тук поръчваме предимно парфюми,аз лично нямам вяра на козметиката.
Стики,документите са от ЕМС-Център София,затова направих такова предположение.Определено не е тръгнал празен кашон от Щатите,и в Белгия всичко си е било наред.Някъде по участъка  Brucargo-София парфюма го е хванала липсата...

# 181
Привет!
Само да попитам, някой получи ли вече пратка от 07,03?

# 182
  • София
Аз току що получих пратка от 7.03. Grinning

# 183
  • София
Върнали са и парите междувременно,имам писмо от пейпал.Обаче съм леко разтревожена...Може ли някой в София да е прибрал парфюма и да е написал въпросния протокол за повредена опаковка и липсваща стока,с властта си на служебно лице?Как няма да ни имат за крадливо племе и няма да ни отрежат отвсякъде?

Разбира се, че може, за съжаление. Нали непрекъснато четем колко много хора се оплакват от изчезнали пратки и продукти от тях. Още като ти прочетох поста за липсващия парфюм щях да пиша, че не вярвам Фрейгрансекс да не са го пратили. Това си е чисто нашенска простотия.  Confused
Адмирации за реакцията на сайта!  Heart Eyes

П.П.: Току-що получих поръчката си от 10.03.

# 184
На мен ми я няма пратката от 17 ноември 2010.  smile3511
някой знае ли къде мога да пусна жалба? допускам, че са я откраднали при нас, в пощите вероятно  smile3514

# 185
Аз току що получих пратка от 7.03. Grinning
Как получавате у дома с куриер ли? Аз не съм получила още от 07.03 и я търсих в пощата, но нямаше нищо. Търсиха я и на централното гише на Булпост, но и там нямаше. Дано дойде утре. Praynig

# 186
  • София
Да, Денси, с куриер.  Peace

Ако не , утре най-късно другата седмица ще дойде. Hug

Аз чакам още една, шипната на 16-ти . И с това приключвам до есента ( е за супер яки и невероятни оферти, разбира се не важи  Mr. Green).

Поправка, поръчката ми е от 7-ми. Изпратена е на 8-ми. До колкото помня, миналата година, поръчки с близки дати,често биваха получавани по различно време.  Thinking

# 187
Какво получи и какво чакаш, ако ти се казва? Heart Eyes Hug  bouquet

# 188
  • София
Е, как щях да се хваля в темата..но исках хубаво да го понося първо. Моят "all time favorite" (явно само аз си го харесвам и за това го спират.. Confused) Le Feu D'Issey Light . Чудя се много дали да не се презапася... Thinking

Чакам, една лятна версия на любим парфюм. Dior Addict Eau Fraiche. Ноарчето, тотално ме зариби с него.  Grinning

# 189
Страхотно честити! Hug Познаваш ли Le Feu D'Issey Issey Miyake? Той е супер рядък вече.

# 190
  • София
Благодаря!  Hug
Не ,не го познавам, Теди ми го описа веднъж. Звучеше страхотно. По плътен и хубав от тази версия , която имам.
Да рядък е, дори семпълите са някакви цифри.. Money Така е по добре, предполагам.

# 191
Аз чакам тестер на Angel Violet Perfume by Thierry Mugler ;
Споделяйте и другите какво получавате за да е по-интересно.

# 192
Наоми, аз чакам Angel Peony by Thierry Mugler;
 Много ме блазни и тестера на Violeta, но не съм го подушвала!Можеш ли да му дадеш някакво описание? Peace

# 193
  • Sofia
Търсиха я и на централното гише на Булпост, но и там нямаше. Дано дойде утре. Praynig

В Булпост на  Гурко ли? По какъв критерий търсят? (име,дата,номер)
Аз се обаждах по телефона и ми казаха, че без тракинг номер не могат да проверят.  Rolling Eyes

# 194
Търсиха я и на централното гише на Булпост, но и там нямаше. Дано дойде утре. Praynig

В Булпост на  Гурко ли? По какъв критерий търсят? (име,дата,номер)
Аз се обаждах по телефона и ми казаха, че без тракинг номер не могат да проверят.  Rolling Eyes
Има и дата, но чрез познати.

Общи условия

Активация на акаунт