Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 757
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Козлодуй
Наоми, аз чакам Angel Peony by Thierry Mugler;
 Много ме блазни и тестера на Violeta, но не съм го подушвала!Можеш ли да му дадеш някакво описание? Peace
За мен са близки по звучене и щом харесваш единия,сигурно ще ти допадне и другия Grinning А тестера на Виолетовия е супер изгоден.
Аз чакам пак разни евтинийки Mr. Green Това,това и това,поръчани на 9-ти и шипнати на 11-ти.

# 196
Мерси за отговора Lunen_sun  Grinning
И аз така си мислех, но да попитам и по - запознатите!

# 197
Moмичета, за първи път ще поръчвам от сайта, препоръчайте ми много хубав фон дъо тен Praynig, досега ползвах виши, много съм доволна, но ми свършва и искам да сменя малко, а и да се науча да си поръчвам от тук. Благодаря ви предварително!  bouquet

# 198
Moмичета, за първи път ще поръчвам от сайта, препоръчайте ми много хубав фон дъо тен Praynig, досега ползвах виши, много съм доволна, но ми свършва и искам да сменя малко, а и да се науча да си поръчвам от тук. Благодаря ви предварително!  bouquet
Не те съветвам, освен ако не е от новите колекции на големите фирми, Герлен, Диор например. Може да са с кофти срок на годност и рискуваш доста.

# 199
За протокола: вчера си получих поръчката от 07,03  Simple Smile.Харесвам този сайт  smile3521

# 200
Наоми, аз чакам Angel Peony by Thierry Mugler;
 Много ме блазни и тестера на Violeta, но не съм го подушвала!Можеш ли да му дадеш някакво описание? Peace
За мен са близки по звучене и щом харесваш единия,сигурно ще ти допадне и другия Grinning А тестера на Виолетовия е супер изгоден.
Аз чакам пак разни евтинийки Mr. Green Това,това и това,поръчани на 9-ти и шипнати на 11-ти.
А имаш ли идея как миришат?

# 201
  • Козлодуй
Никаква Hug

# 202
За първи път поръчвам от сайта.. всъщност за втори, но при първата поръчка 20 дни след като я направих и платих ми писаха, че сета който искам не е наличен и ще ми върнат парите Mr. Green Та сега пак се реших да поръчвам. На следващия ден след поръчката получих мейл, че парфюма ми е изпратен, но без тракинг номер и да имам търпение - щял да пристигне Wink Хем се ядосах .. хем ми стана смешно  Simple Smile Тук четох че някой от Вас си следят пратките.. на какъв принцип се избира коя поръчка да е с тракинг номер и коя не? Mr. Green

# 203
Няма тракинг номер в този сайт.
Аз продължавам да чакам от 07.03 пратката.

# 204
  • виртуално
изкуших се отново да поръчам от тук, с тази митница почти 2 години не бях поглеждала този сайт
сега ще чакам един Eclat d’Arpège за дъщерята

# 205
Получих пратката си от 07.03, тоест взех си я сама.
Била е тук още миналата Сряда, но понеже от сайта са изписали само името ми и улицата е обикаляла гишетата на Булпост няколко дни и накрая е стигнала шишето за непотърсени пратки. Ако не я бях търсила серизно щеше да си стои там и да я върнат.
Търсете си пратките сами, ако не ги получите навреме. Peace

# 206
  • виртуално
не се ли получават в пощенския клон по местоживеене?

# 207
Не получават се от Белгия с куриер на БГ пощи в къщи.

# 208
  • Варна
И аз ходих да си търся моята пратка, чакаше ме повече от седмица. Няколко дена по-късно получих второ известие, а след още няколко и първо известие. Laughing ooooh!
... в централна поща се вземат.
... в местния клон само ако е до поискване- така ми обясниха защото първо ходих там.
... куриер у дома не е идвал или поне не си е признал с лепенка или съобщение, известията бяха стандартни.

# 209
Момичета, от миналата пролет не съм поръчвала от тук, Тогава си поръчах парфюмчето с кода за БД, но като дойде, получих известие че е на митница и понеже е на стойност над 20 Е или нещо такова, ме караха да плащам мито и някава такса доставка... #Crazy и се отказах  Sad  сега пак ли е така? Пак ли се обмитяват, не видях на 1 стр нищо, а ми свършва Гученцето ииии  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт