Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 809
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • Козлодуй
От края на миналата тема коментираме,че идват от Белгия и даже ги носят до вратата с куриер(когато има кой да му отвори),не отиват на митница.
Никой не си прави труда да попрочете 'начи.

# 211
  • у нас
и аз чета ама тази информация съм я пропуснала Crazy
мноооого добре, значи да поръчвам Mr. Green

а ако не я доставят до колко време да я търся в централната  newsm78  (една по поръчка ми се затри от директа и ходих да я търся там и ме освиркаха защо ходя там като има клон в картала и всичко препращали на там ooooh!) та на централния или местния newsm78
сигурно е досадно всеки втори, пети да пита, но да има повече инфо в първия пост е само + Peace, не че няма да има пак въпроси но поне ще са по -малко Peace

# 212
Ми да нека на 1 страница се напише основното инфо, както е в темите за Ла Редут. примерно, колко е цената на доставката, минават ли през митници, когато поръчката е с код за безплатна доставка, пак ли е така, защото преди когато поръчвах, доставката с куриер беше много скъпа, а ако ползваш код за БД и си мислиш че всичко е платено, изведнъж се оказваш в ситуация, че за да си получиш парфюма трябва да те обуят още 20 -30 лв.

# 213
Ми да нека на 1 страница се напише основното инфо, както е в темите за Ла Редут. примерно, колко е цената на доставката, минават ли през митници, когато поръчката е с код за безплатна доставка, пак ли е така, защото преди когато поръчвах, доставката с куриер беше много скъпа, а ако ползваш код за БД и си мислиш че всичко е платено, изведнъж се оказваш в ситуация, че за да си получиш парфюма трябва да те обуят още 20 -30 лв.
В този сайт нещата се променят непрекъснато. От Януари месец идват с куриер от Белгия , но понеже в пощите започват да питат какви са тези пакети от Белгия и вече се шуми, не се знае докога няма да отиват на митница. Четете темите, не само първия пост, защото нещата са различни и това че някой е получил в къщи, не означава че на друг няма да отиде в митницата при сладваща поръчка. Никой не знае, просто рискуваме.

# 214
  • у нас
е да ама не винаги може да се чете много от темата и ставаме досадни с въпроси Rolling Eyes

# 215
е да ама не винаги може да се чете много от темата и ставаме досадни с въпроси Rolling Eyes
Достатъчно е да се преметнат последните четири страници и моля стига вече спам.  bouquet

# 216
Сега и аз имам питане, ама с риск да ме нахокате  Crazy От къде се взема кодчето за безплатна доставка и има ли минимална сума на поръчката?Тоест ако си поръчам само няколко Sample-чета проблем ли ще е?   bouquet

"FREE for orders over $59, otherwise shipping is $5.95" - на втория въпрос май си отговорих  Simple Smile

# 217
  • Козлодуй
Кода за безплатна доставка е просто Free(няма значение с малки или големи букви май).Няма и минимална сума на поръчката.
Това,което си написала в червено е валидно само за Щатите.

# 218
Много благодаря   bouquet

# 219
Не знам дали някой чака още пратка от 2010 ноември ( като мене до сега ) , но писаха , че се е
върнала при тях и ще ми върнат парите . 

# 220
Не знам дали някой чака още пратка от 2010 ноември ( като мене до сега ) , но писаха , че се е
върнала при тях и ще ми върнат парите . 

аз чаках, и на мен така ми писаха  Joy
сега се чудя дали пак да се пробвам да поръчам същия парфюм от там, че не мога да го намеря на друго място - далимикс на салвадор дали, че ми е любим  newsm78

# 221
В този сайт нещата се променят непрекъснато. От Януари месец идват с куриер от Белгия , но понеже в пощите започват да питат какви са тези пакети от Белгия и вече се шуми, не се знае докога няма да отиват на митница. Четете темите, не само първия пост, защото нещата са различни и това че някой е получил в къщи, не означава че на друг няма да отиде в митницата при сладваща поръчка. Никой не знае, просто рискуваме.

Значи, това е така, но и не съвсем така.
Това, че питат в пощата какви са тези пакети от Белгия - да не ти пука.
След като пакетът пристига от Белгия, това значи, че тази пратка е от държава-член на ЕС.
След като пратката пристига от ЕС от държава извън ЕС, това означава, че за въпросната пратка в ЕС /Белгия в нашия случай/ вече веднъж е платено мито и ДДС, както и всички данъци и такси, които се дължат по вноса.
От тук нататък, никой /нито в България, нито в Белгия, нито където и да било другаде, дори на Луната/ не може и "копче" да ви каже да платите каквото и да било въз основа на факта откъде преди да стигне Белгия е дошла пратката. Причина е, че за въпросната пратка е платено вече веднъж. Съгласно законите на ЕС за такъв тип пратки се плаща само веднъж, в държавата, в която е първоначалния внос. След това пратката става вътреобщностна пратка или е едно и също да пратите пратка от София до Пловдив или от София до Париж, Брюксел, Манчестър и т.н.
Вътреобщностна пратка няма как и по никакъв начин да отиде на Митницата, по причините описани по-горе.
Пазарувайте на воля!  Peace

# 222
Не си разбрала, не че ще се плаща мито от Белгия , а не се знае докога ще минава през Белгия, защото тези пакети идват и ще идват от САЩ. Днес, през Белгия, преди през други държави, утре през Швеция.

# 223
Ох, ама то и пратките от iHerb идват от САЩ и минават през Германия, но на пакета си пише,че са от САЩ и си отиват на митницата директно.Имат два етикета. Може би е някаква политика на самия сайт.  newsm78

# 224
Получих си поръчката от 11.03.2011г. Grinning
Донесе ми я куриер на работа!

Общи условия

Активация на акаунт