Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 934
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • виртуално
Your Shipping Options:

$14.95 + $0.99/Item
International
Express Airmail

ако се оправи  - веднага поръчвам   Whistling

# 241
Да така е показвало и друг път. Следете дали ще се промени, може да е бъг. При тях е нощ сега. Ако се променви моля пишете да поръчаме по нещо. Hug  bouquet

# 242
  • Балчик
Споко, като им спрат поръчките пак ще я върнат. hahaha

# 243
Предполагам е нещо в системата, защото и на мен ми се случи веднъж, но рестартирах няколко пъти сайта и ми хвана  кода  Peace

# 244
Това, което се случва е ужасно. Аз току що получих поръчката си от 22.03. Дано не е последната ми поръчка!!!

# 245
Момичета, а ако няма никой в къщи, тоест на адреса за доставка,когато носят поръчката как стои въроса?Оставят ли ти някаква бележка или какво?

# 246
  • София
Оставят ти бележка да отидеш да си го потърсиш в Централна поща.  Peace

# 247
Мерси   bouquet Да се надявам, че ще уцелят поне мъжа ми в къщи  Simple Smile

# 248
  • виртуално
ей сега получих пратка от 23.03
жалко, че ще е последната
освен ако не пуснат безплатката доставка отново

# 249
  • София
Момичета, това изобщо не ми харесва.  Confused Предният път беше бъг, но сега са махнали банера "Free shipping worldwide" и на негово място има такъв за 10% намаление.

# 250
  • Paris, France
А, там си е банера. Току що поръчахме с кода "фрии" и мина, в смисъл, прие поръчката. Ние сме с Мозила.

# 251
  • София
Отворен от България, сайта дава банер с код TAKE10, отворен от чужбина (през web proxy) си дава банера с код FREE. Явно много са им дошли случаите с изгубени и преровени поръчки за България и са решили да ни спрат Sad

# 252
Ей сега си пуснах една Лагуна на Дали за 15 $, потривайки ръце доволно и си въвеждам данните, и на последната стъпка,докато видя някакви 15 долара доставка ,и потвърдих с  мишката #Cussing out #2gunfire
Е ,голяма далаверка стана #2gunfire

# 253
  • плевен
момичета сега видах сайта и страхотните неща Shocked   та въпроса ми е къде мога да прочета как да се регистрирам и как да поръчам Hug

# 254
  • Пловдив
момичета сега видах сайта и страхотните неща Shocked   та въпроса ми е къде мога да прочета как да се регистрирам и как да поръчам Hug

Натисни My account /горе вдясно/ и ще излязат полета за регистрация, над тях пише  Create New Account. Peace

Общи условия

Активация на акаунт