Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 939
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Ей сега си пуснах една Лагуна на Дали за 15 $, потривайки ръце доволно и си въвеждам данните, и на последната стъпка,докато видя някакви 15 долара доставка ,и потвърдих с  мишката :

и аз си платих доставката за първата поръчка
пък тази година вече на два пъти за няколко часа изпускам промоции в ягодката
здраве!  Simple Smile

# 256
  • София
Момичета, само нещо да напомня, че току-що видях първия пост, а и предвид ситуацията .... Поръчките с платен шипинг също нямат тракинг номера и не могат да се проследят!

# 257
Отворен от България, сайта дава банер с код TAKE10, отворен от чужбина (през web proxy) си дава банера с код FREE. Явно много са им дошли случаите с изгубени и преровени поръчки за България и са решили да ни спрат Sad
А ти успя ли да пуснеш поръчка така?

# 258
  • плевен
момичета на този шипинг адрес моя ли се пиши   и    на общата сума където излизат няколко реда за доставката кое се избира за поръчки от   България   Hug благодаря  bouquet

# 259
  • София
Отворен от България, сайта дава банер с код TAKE10, отворен от чужбина (през web proxy) си дава банера с код FREE. Явно много са им дошли случаите с изгубени и преровени поръчки за България и са решили да ни спрат Sad
А ти успя ли да пуснеш поръчка така?

Не бях пробвала, защото предполагам като си въведа шипинг адреса, пак ще ми начисли доставка.
Сега тествах, не стана. Първо ми махна 15 $ доставака с кода, после като му казах адреса в България ги начисли пак.

Не знам при поръчка над 59$ дали важи за нас безплатната доставка. Някой ако е пробвал да споедли.

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 13:30 от polly jean

# 260
  • Козлодуй
Не важи,независимо за колко пари е поръчката.Пробвах с един парфюм за 85$.
Искрено се надявам да е временно,макар че не ми се вярва... Confused

# 261
  • Балчик
Трябваше да го очакваме всъщност, явно е, че имат посредник в Белгия, нали и на неготрябва да се плаща все пак. Не им е икономически изгодно безплатна да е доставката.

# 262
Тез отвсякъде ни отсвирват яко-от "Ла Редут" балтия с начисления на процент и доставка,тука  пак дърво,те за някакво крадливо мошеническо племе ни имат.Няма логика за Румъния примерно да може да е  FREE а за Бг не,едва ли е  обвързано с разходите им.

# 263
  • Балчик
Тез отвсякъде ни отсвирват яко-от "Ла Редут" балтия с начисления на процент и доставка,тука  пак дърво,те за някакво крадливо мошеническо племе ни имат.Няма логика за Румъния примерно да може да е  FREE а за Бг не,едва ли е  обвързано с разходите им.

Е, зависи от целите им. Може да не е свързано с разходите им, но да е свързано със завладяване на пазарен дял в Румъния. Не знам как стоят нещата за тази страна, само давам пример. Политиката на Фрагрансек си е тяхна работа. А и от набюдения само в бг мамма, да не говорим за останалата част от населението ни не си далеч от истината за племето, за съжаление.  Stop
Моля никой да не го приема персонално и да се обижда. Разбира се, че има съвестни купувачи, но явно другите надделяват. Например крадливите пощенски служители. Mr. Green

# 264
  • София
Два пъти опитах да сложа кога FREE, и при двата опита ми изчисти доставката, не съм продължавала процедурата обаче за да видя на следващата стъпка дали не се появява доставката Simple Smile

# 265
Появява се, появява се Mr. Green.
Дори за два парфюма ми начисли не 15, а $16.93.

# 266
  • Козлодуй
Не знам за съвсем прости ли ни имат newsm78
Пише Worldwide Standard Shipping Ships via USPS International Express for $14.95 + $0.99 per item
а ми начислява директно 15,94$ за един парфюм:

Subtotal: $85.99
Shipping: $15.94
 Coupon: -$8.60  (в момента е валиден някакъв купон за 10% SPRING2011,а аз имам 5% отстъпка.
Total: $89.03
Е,тази цена сравнително ме устройва.Да,обаче на следващата стъпка моите 5% изчезват и сумата става 93$.Не мога да го проумея,когато ползвам купон Free личната ми отстъпка не изчезва Twisted Evil
Много ме е яд,че не поръчах това парфУмче докато имаше БД #2gunfire Пробвах какви ли не варианти и засега не съм намерила начин да ги изхитря.Факт е,че тия 4$ разлика не са кой знае колко като пари на фона на цялата сума,която съм готова да дам,но въпроса е принципен Mr. Green

# 267
Момичета,мога ли да откажа поръчка след като е платена????
От две седмици отлагах една поръчка и днес реших да си взема парфюмчето,но и аз бях неприятно изненадана като някой от вас.....сложих си кода за безплатна доставка,и ми премахна сумата от 15 и нещо долара и продължих да си следвам стъпките...и понеже плащам с Пей Пал и в това врече малкото нещо ме дърпаша......и какво стана newsm78 платих си като поп доставката #Cussing out дали е възможно да им пиша и да ми върнат паричките???  bouquet

# 268
Няма да ти уважат молбата за съжаление. Не се нервирай ще си имаш желан парфюм.  bouquet

# 269
Странно...сега повторих стъпките и като пуснах кода за безплатна доставка,веднага ми махна начисленията......а когато се плаща чрез Пей Пал не дава изобщо сумата..... newsm78 чак когато платиш,тогава изненадата лъсва #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт