Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 783
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нищо не трябва да правиш, тя се начислява автоматично. Би трябвало да ти дава 2% вече. Сигурна ли си, че не ти е давало такава отстъпка досега? Другият вариант е тъкмо да си прескочила 100-те точки /например да са били 90 и няколко и да си поръчала нещо за 30-40- долара/, в този случай ще започне да ти я дава занапред.  Peace

# 151
Да,последната ми поръчка е за 48 долара.И,значи ли това,че на следващата поръчка вече автоматично ще ми маха -2 %?
благодаря    bouquet

# 152
  • София
Reiny , благодаря ти Hug

# 153
  • София
Да,последната ми поръчка е за 48 долара.И,значи ли това,че на следващата поръчка вече автоматично ще ми маха -2 %?
благодаря    bouquet

Да, значи.  Wink

# 154
  • София

seemly, за нищо  Hug

# 155
Цоп и аз сред приятно изненаданите  Party
Пратките идват с Емс. Моята е престояла 2 дни в клона, защото не са ми изписали адреса  Joy и хората се чудели какво да правят с нея. Поръчката е от 21 Февруари. На кашончето стикера беше с адрес на подаване Белгия ако не се лъжа newsm78
Супер новина, че отново ще можем да поръчваме

# 156
Аз също ще се похваля, вече не очаквах, че ще я ПОЛУЧА.

Поръчка от 06.11.2010 - представете си!.
 Получих я незнайно защо в райнната пощенска станция.
Хепи съм.  Laughing

# 157
Здравейте!
Преди няколко дни направих първата си поръчка от сайта, но статусът й все е един и същ "Processing", не съм и получавала и-мейл от тях, как мога да следя дали всичко е ОК с поръчката ми, как да разбера кога ще я изпратят?

# 158
А за ДДС-то сигурно ли е,че минава метър,че като си спомня какъв го ядох с тоя сайт преди 3 години още ми  пари на  мекото продължение на гърба?

# 159
  • Балчик
А за ДДС-то сигурно ли е,че минава метър,че като си спомня какъв го ядох с тоя сайт преди 3 години още ми  пари на  мекото продължение на гърба?

Ами нали четеш темата? Колко повече доказателства искаш, мислиш, че лъжем всички ли? Crazy

# 160
  • Варна
Moмичета получавате ли поръчки и от кога? Имам от 26.02/пусната на 28ми и се чудя дали е време да проверя в пощата... защото не очаквам бележка от Булпост.
Мерси!

# 161
Moмичета получавате ли поръчки и от кога? Имам от 26.02/пусната на 28ми и се чудя дали е време да проверя в пощата... защото не очаквам бележка от Булпост.
Мерси!
Предишната поръчка я направих на 16,02 и на 25,02 беше при мен.Сега имам от 07,03,която чакам да дойде  Simple Smile

# 162
  • Козлодуй
Някой чака ли от 1-2-ри март?
Flash*,предполагам,че твойта поръчка ще дойде зедно горе-долу с мойто Шалимарче от 2-ри.Нямам търпение вече.

# 163
Привет! Някой познава ли този аромат   http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_ … 2W__products.html ? Интересува ме дали е траен и шлейфов. По пирамидата ми се стура, че ще ми хареса.

# 164
Привет! Някой познава ли този аромат   http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_60492W__products.html ? Интересува ме дали е траен и шлейфов. По пирамидата ми се стура, че ще ми хареса.
На мен никак не ми харесва, а и по спомен и други момичета не го харесаха след поръчка насляпо.

Общи условия

Активация на акаунт