Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 790
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Значи пратките идват по куриер и не плащате ДДС, нито такса за пощенската услуга.  Rolling Eyes

# 136
Чакам една пратка да видим. Party

# 137
  • Варна

Трябва да дойде това:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html
30 мл, с 10 % отстъпка е на супер цена Откога го дебна на добра цена, че моят свърши, а ми е много любим.

10% ? Mr. Green Откъде? Или ти е личната отстъпка за натрупани суми? Има един код за 10% ама той няма БД за нас, нали? Или бъркам нещо.Simple Smile
И Булпост ще ми оставят ли бележка като не ме намерят у дома в работно време?

# 138
  • София

Трябва да дойде това:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html
30 мл, с 10 % отстъпка е на супер цена Откога го дебна на добра цена, че моят свърши, а ми е много любим.

10% ? Mr. Green Откъде? Или ти е личната отстъпка за натрупани суми? Има един код за 10% ама той няма БД за нас, нали? Или бъркам нещо.Simple Smile
И Булпост ще ми оставят ли бележка като не ме намерят у дома в работно време?

10% е лична отстъпка, след натрупване на определен брой точки /1000/. Кодът за 10% отстъпка от сайта може също да се ползва, но тогава няма да можеш да ползваш този за БД.  Peace
За Булпост - би трябвало да оставят бележка, ако те няма вкъщи. Поне тук /София/ оставят. бележка.

# 139
  • Варна
Мерси! Simple Smile
Така си и мислех, аз имам само 2% че почти не съм поръчвала от тук.
Чакам с нетърпение от 28ми поръчка:-)

# 140
Ако срещнете изгодно предложение за хубав мъжки пърфюм моля да го споделите! За сега само Мръсния англичанин ми се вижда на добра цена; Simple Smile

# 141
  • София
И аз направих поръчка и чакам Simple Smile  Grinning. Имам един въпрос , куриера обажда ли се по телефона..или просто , ако не намери никой, оставя бележка и после си търся пратката в централна поща ( за София става дума) ?

# 142
  • Козлодуй
Е,чак такива екстри като телефонно обаждане няма Grinning Няма от къде да ти вземе телефона,само адрес е изписан на пратката.Обичайно оставя бележка,ако не намери никой.

# 143
  • София
Сънчо, благодаря!    bouquet Значи ще си я търся в центъра.. Confused ( времето се оправя , хуквам по разходки и вероятността да се разминем е голяма) все едно, само да дойде!  Grinning

# 144
Момичета  bouquet
Имам нужда от помощ.....
направих си регистрация.Уж успешна ,защото влизам и излизам,но като дам парфюм за кошницата ...е не става и не става.Дава ми,че кошницата ми е празна и мога да продължа пазаруването newsm78
Бих желала да плащам с ПП и за това не съм си дала данните от картата,възможно ли е от там да ми дава някаква грешка? baby_neutral

# 145
  • Балчик
Не е от картата, и аз не съм си дала номера. пробвай с друг браузър. При мен, дори и да не съм логната, мога да добавям в кошницата продукти.  Peace

# 146
  bouquet  bouquet  с модзилката стана!!!

# 147
  • София
Момичета,
с общо двете ми поръчки, направени от фрагранса получих картичка с код за намаление 5$ и мейл за последен шанс на зимните намаления. Но.... като въведа тези кодове, тогава FREE, за безплатна доставка не мога да ползвам? Правилно ли съм разбрала?
И ако е така, как да разбера каква е личната ми отстъпка? Т.е. това мога ли да  го видя някъде?

# 148
  • София
Момичета,
с общо двете ми поръчки, направени от фрагранса получих картичка с код за намаление 5$ и мейл за последен шанс на зимните намаления. Но.... като въведа тези кодове, тогава FREE, за безплатна доставка не мога да ползвам? Правилно ли съм разбрала?
И ако е така, как да разбера каква е личната ми отстъпка? Т.е. това мога ли да  го видя някъде?

Да, правилно си разбрала - или единият, или другият код трябва да се избере.  Peace
Ако имаш само две поръчки досега, най-вероятно още нямаш лична отстъпка, щом не ти я начислява автоматично. Иначе са:
Над 100 точки - 2%
Над 500 точки - 5%
Над 1000 точки - 10%
1 точка = 1 долар
Можеш да видиш колко точки си натрупала в профила си - Loyalty Reward Points.

# 149
Хайде и аз с въпрос-132 Points Earned, reach 1000 points for 10% off future orders-това ми изписва на мен в профила,но не съм забелязала допълнителна отстъпка да са ми правили досега  newsm78,освен безплатната доставка,разбира се.Трябва ли нещо да направя,за да ми даде допълнително процент или.....нещо много се лакомя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт