Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 799
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хммм, за мен Le Parfum на Max Mara не е изобщо свеж, а изключително чувствен и секси по един страшно интимен начин /все едно току-що си правил любов   Simple Smile/.

Явно всеки разбира свежестта по различен начин. За мен свежи са парфюмите с аромат на "бяло" и чисто - бели цветя, мъничко плодове, мъничко току-що изпрано пране - такива неща.
ivanovarali, може би е добре да обясниш малко по-подробно какво търсиш, както и в какъв ценови диапазон, за да сме ти по-полезни.  Peace
Иначе аз мога да се присъединя към предложенията на Лунен сън с Eclat D'Arpege - Lanvin, Promesse - Cacharel, Incanto Bliss - Ferragamo. Incanto Charms - Ferragamo /тези на Ферагамо обаче не са много трайни/, Curious - Britney Spears, Inspiration - Lacoste.
Това се сетих на първо четене като по-младежко.

# 121
  • Козлодуй
Може и да си права за Макс Мара,Рейни Hug Аз не го нося,щото ми е толкова интимен,че чак не го усещам.Съответно съм го причислила към свежите по подразбиране.
Наистина е по-добре да се определи ценови диапазон,за да може да сме по-конкретни.
Иначе в директа имаше бюджетни оферти на Бенетон,не познавам обаче нищо тяхно.

# 122
   Всеки има свое  разбиране за свежест,но аз бих препоръчала това  http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_ … 9W__products.html. На този парфюм просто не мога да се наситя  Simple Smile свежо , цветно и трайно.

# 123
  • София
Може и да си права за Макс Мара,Рейни Hug Аз не го нося,щото ми е толкова интимен,че чак не го усещам.Съответно съм го причислила към свежите по подразбиране.
Наистина е по-добре да се определи ценови диапазон,за да може да сме по-конкретни.
Иначе в директа имаше бюджетни оферти на Бенетон,не познавам обаче нищо тяхно.

Лунен сън  Laughing, права си, че стои страшно близо до кожата и трудно се усеща.   Може би това ми навява усещането за интимност, знам ли.  Hug
Наистина много се хвалеха парфюмите на Бенетон в съседната тема. Аз познавам само Tribu - също "бял" аромат за мен - цветно-дървесен и свеж, но усещах и някаква киселка нотка, която не ми позволи да го харесам и да го приема за "свой".

# 124
  • Варна
Момичета, да  имате впечатления  от дамските Пако Рабан? Харесвам мъжкия XS и не знам защо се вторачих в дамския XS.
Чакам още едно малко Гучи, имам и ползвам Нина Ричи, Бърбъри, едно Диорче... ей такива харесвам и трудно се припознавам с миризми а ми се ще нещо ново.

p.p. възможно ли е? Имаше цена...сега няма, по дяволите! ooooh!

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 21:38 от Flash*

# 125
Здравейте!
Скоро не съм поръчвала от фрагранса. Даже някои аромати ми се струваха скъпи. Сега съм в очакване на добри оферти!
предимно за Tresor in Love  Sunglasses

# 126
Благодаря Ви дами много сте мили и отзивчиви,започвам разглеждане и пълнене на кошницата,пазарила съм си предимно от fragrancedirect,но сега мисля да пробвам fragrancex-та.
Ще се похваля с поръчката Laughing Laughing Laughing

# 127
Поръчката от18 февр. я получих днес. Донесоха ми я в къщи. Много съм доволна.

# 128
  • Балчик
Днес пристигна поръчката ми от 23.02, която пратих на адреса на сестра ми във Варна. Донесъл я е куриер, до тях. Много сме доволни, защото точно днес е РД на мъжа и  и тъкмо му доставиха подаръка- изненада. Laughing Супер са !
Аз имам  за мен поръчка от 24.02, надявам се в понеделник да ме чака в пощата. Heart Eyes
Трябва да дойде това:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html
30 мл, с 10 % отстъпка е на супер цена Откога го дебна на добра цена, че моят свърши, а ми е много любим.

# 129
С кой куриер ви донаст поръчките в къщи?

# 130
  • Балчик
ЕМС.

# 131
  • Козлодуй
При нас в събота поща не пристига,но днес ми донесоха двете пратки от 21 и 22.02 Grinning
Остана да чакам един Шалимар ЕДП от 2.03.

# 132
  • Пловдив
Да се похваля и аз - днес пристигна тази красота http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_S-am-pid_ … 9W__products.html, поръчана на 21.02. Куриера дойде и ми го достави на работата. Много ми беше притеснено, защото това ми е първа поръчка, но важното е че всичко е наред  newsm44

# 133
Получих си и аз нещата от 22.02.2011г.;Много съм доволна-всичко е наред! Ще се  поръчва пак Hug

# 134
  • Балчик
Пристигна ми Водата на чудесата, както предполагах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт