Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 255
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
zamunda.com, DMCA-removal-from-Google Simple Smile

# 106

Даааааа!  Сега вече мога да му се любувам до безкрай  Blush

Сцерията ми хареса като цяло. Много се забавлявах с черния хумор при Скаво.
- "Има мъртъв човек в стаята, а ти казваш, че няма нищо интересно"  Mr. Green
- "След колко дни ще замирише?"  Laughing
- "искам лаптоп за училище", "а аз искам мотор.... за училище"

Друго интересно ми беше, че Пол и Майк решиха да действат заедно. Това не го очаквах, интересен завой направиха сценаристите.
За Габи очаквах, че ще е "свързано с детството й", но пък като цело ми хареса как се развиха нещата с терапиите. Това, което се чудя е дали ще върнат Грейс в сериала или сценаристите "просто ще я превъзмогнат"?  Thinking

При Бри също очаквах, че ще каже на Киит за детето. Предполагам, че 2-3 епизода сега Киит ще се двоуми и т.н. След това ще избере детето и старото си гадже. Бри ще го подкрепи и в същото време Орсън ще се върне. (макар да не искам да става така, но най-вероятно според мен).

При Сюзън не спряха да си измукват тъпи истории от пръстите!  #Cussing out То не бяха полицайки-маниачки, които я преследваха от гимназията, не са далаци, не са бъбреци, то операции през един сезон, пак маняк, пак чудо!  ooooh!  Явно има железен договор със ABC, щом само й смучат истории. На моменти превъртам сцените с нея!  Tired

# 107
Момичета, не съм гледала редовно първите сезони, та не ми е ясно как така Майк е баща на Зак? Някой ако може в резюме...

# 108
Момичета, не съм гледала редовно първите сезони, та не ми е ясно как така Майк е баща на Зак? Някой ако може в резюме...

Майк е биологичния баща, а майката е някаква си Деъдре. Тя е наркоманка и се лекува в клиника. Там е работила Мери Алис. Мери Алис  и Пол се грижат за Зак. Деърдре май се излекува и иска да си го вземе, но те я убиват. По късно всичко излезе наяве.
А къде е Майк по времето по което Деърдре ражда и е в клиника...хм и аз не помня.  newsm78

# 109
Егати психотичното семейство Йънг  ooooh!

# 110
Истинските родители на Зак са Майк и Дейдре, но Дейдре е наркоманка, а Мери Алис работи в такъв център и когато Дейдре ражда Зак, Мери Алис го взема и го отглеждат 2-мата с Пол. Нещо такова. Grinning А доколкото помня дядото на Зак /бащата на Дейдре/ не харесва Майк и Майк така и не разбира, че Дейдре е бременна, но след като сем.Янг я убива, Дядото наема Майк да я открие и така се разбра всичко. Crazy

# 111
А доколкото помня дядото на Зак /бащата на Дейдре/ не харесва Майк и Майк така и не разбира, че Дейдре е бременна, но след като сем.Янг я убива, Дядото наема Майк да я открие и така се разбра всичко. Crazy

Да бе вярно, богатия дядо, които остави парите на Зак. Забравих го него!

# 112
Някой може ли да ми каже,какво стана с работата на Сюзън в интернет,защото не ми стана много ясно? Whistling

# 113
Приключи. Поразбраха някой хора, уволниха я и толкова. К'во да стане още... Simple Smile

# 114
Някой може ли да ми каже,какво стана с работата на Сюзън в интернет,защото не ми стана много ясно? Whistling
Работата и по интернет можеше да се гледа само от някъде далеч, но я купиха други собственици и ще я пускат в града където живее Сюзън, и тя заради това се отказа......

# 115
И Пол искаше private чат с нея, изнудваше я за жилището и.

# 116
Аха,ясно.Благодаря  Simple Smile Whistling

# 117
Изпуснала съм някои серии, може ли да ми кажете, къде е изчезнал Орсън и защо са сменили Карлос?   bouquet

# 118
  Нали Бри и Орсън не се разбираха, имаше връзка с Карл(адвоката си), но след като един самолет падна на улицата, по време на някакво парти.. всички бяха на улицата почина(Карл), а Орсън стана инвалид и се влюби в гледачката си, след което се разведоха с Бри. Тогава Бри срещна Киит и се залюбиха. Орсън искаше да се върне, но тя му отказа, защото обича Киит.
  А за Карлос не мога да кажа Wink  Simple Smile

# 119
Как Карлос да е сменен?

Общи условия

Активация на акаунт