Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 256
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Карлос не е сменен и никога не е бил сменен  Mr. Green  Просто изглежда супер неразпознаем без катинарче... Wink

# 121
Мерси много за отговорите!   bouquet
Карлос е наистина толкова неузнаваем, че си помислих, че са го заменили с друг актьор!  Joy

# 122
Карлос си е същия ..

# 123
  • София
ее Карлос дори в последния епизод си беше пак с катинарчето, само дето е отслабнал.

# 124
Кийт сега дали ще напусне Бри,като му каже , че първоначално е излъгала? Confused

# 125
  • Deutschland
Според мен ще се погрижи за детето,но няма да напусне Бри.

# 126
Аз си мисля,че при тях няма да има хепи енд,както с всички други на Бри...

# 127
Момичета, днес или утре трябва да излезе новия епизод Flutter Crazy Вижте тук: http://www.imdb.com/title/tt0410975/episodes#season-7  Whistling

А относно Бри и Киит, аз си мисля, че ще й прости и ще си бъдат още време заедно, но накрая ще се разделят и той ще се върне при майката на детето си.   Stop

# 128
Момичета, днес или утре трябва да излезе новия епизод Flutter Crazy Вижте тук: http://www.imdb.com/title/tt0410975/episodes#season-7  Whistling

А относно Бри и Киит, аз си мисля, че ще й прости и ще си бъдат още време заедно, но накрая ще се разделят и той ще се върне при майката на детето си.   Stop
И на мен така ми се струва, все пак реално погледнато около главните героини винаги има много драма. Не че Бри не заслужава да е с Киит, но той сигурно ще избере сина си и майката на детето му, нали още в началото това си му беше желание, а сега след като си има син не мисля, че ще се задържи с Бри  newsm50

# 129

Eпизодчето излиза утре.

Да,най-вероятно така ще стане,но финала за тях няма да е добър...според мен  Wink

# 130
Момичета, днес или утре трябва да излезе новия епизод Flutter Crazy

Днес го излъчват по АВС,  утре го качват в торентите.

# 131
  • София
И аз така мисля, а и не мисля, че беше случайно това връщане на Орсън за 1 (или 2 бяха) серии и после внезапно пак зачезна. Просто ни напомниха за него. Wink

# 132
Момичета, излязал е новие епизод, има го в замунда-теглетеееее  Heart Eyes Hug  bouquet
 Сега само трябва да дочакаме субтитри Simple Smile)

# 133
# 134
Имам чувството, че ако Фелиша не излезе по някакъв начин от затвора или не забъра нещо от там, ще пада голямо смукане от пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт