Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 243
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Това беше най-добрата серия + протеста от целия седми сезон.Невероятна беше и много различна.Много ми хареса!Евала! Heart Eyes Нямам търпение за субтитрите,за да я гледам като хората...

Гледах промото за следващия епизод.Нещо невероятно ще бъде.Просто нямам думи!Целия настръпнах!

Бялооо : Някоя съпруга ще се съмоубие,както Мери Алис.Според мен ще е Сюзън,а няма да заложат на Бет ,понеже както свърши днешния епизод всички ще заложат на нея...
http://www.youtube.com/watch?v=8ZOktV78mWQ

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:39 от alex8495

# 136
  • Русе
Ами напиши с бяло, де. И на мен ми е любопитно. За промото, днешния епизод го гледах.  Peace

# 137

Бялооо : Някоя съпруга ще се съмоубие,както Мери Алис.Според мен ще е Сюзън,а няма да заложат на Бет ,понеже както свърши днешния епизод всички ще заложат на нея...

Бри...

# 138

Бри...
Това предположение ли е или?  baby_neutral

# 139
  • Благоевград
Според мен, ще бъде Рене.

# 140
Бяло: А може и да е само неуспешен опит за самоубийство...или опит за убийство. Не ми се ще да се сбогуваме с никоя от съпругите. Не искам да е Рене, по-скоро бих прежалила съпругата на Пол, но тя не изглежда да има мотив за самоубийство, поне на този етап. Не че Рене има де...но пък основните героини тотално ги изключвам.

# 141
Бяло : инсп. Гаджет   ,дано да си права.Няма да мога да прежаля нито една съпруга...
Но за неуспешен опит,не знам.....имаше полицаи,разследваха....наистина се моля да не е никоя от главните съпруги...нещо ужасно ще бъде.

# 142
бяло: Дали няма да е Сюзън? Преди време нямаше ли слухове, че иска да напуска сериала.tuk

От друга страна може и Бет да е, защото в спойлерите пишеше, че предприема драстична стъпка за следващия епизод. А в по-следващите епизоди се споменават имента на Бри, Габриел и Линет. Значи те със сигурност не са.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 21:05 от Soleil*

# 143
бяло: 

Няма да е зън. Вижте какво намерих:

-Beth arrives in the ER to donate her kidney. When the ER clerck refuses to take her papers because she's in the wrong department, she shoots herself.

# 144
бяло:  

Няма да е зън. Вижте какво намерих:

-Beth arrives in the ER to donate her kidney. When the ER clerck refuses to take her papers because she's in the wrong department, she shoots herself.

Знаех си!!!!!!!!!!Урааа! Party Whistling
Бяло : Щом се стреля в болницата,значи е вярно.На промото полицаите бяха в болнична стая,а не в някоя къща...супер!

# 145
бяло [color=white]гледам сто пъти и не мога да се сетя дали съм виждала кухнята, ако може това да помогне, но мисля че  не е на никоя от съпругите, дано да е бет или рене, тя все пак е гост за сезона, но си мися че ще е някоя , която въобще не предполагаме, както става всеки път[/color]

# 146
ИМА ВЕЧЕ СУБТИТРИ ЙЕЕЕ

# 147
Къде са?

# 148
Субтитри
http://dox.bg/files/dw?a=9ebd43b22a

бяло [color=white]гледам сто пъти и не мога да се сетя дали съм виждала кухнята, ако може това да помогне, но мисля че  не е на никоя от съпругите, дано да е бет или рене, тя все пак е гост за сезона, но си мися че ще е някоя , която въобще не предполагаме, както става всеки път[/color]

бяло: Съпругата ,която ще се съмоубие ,го прави в болница.Поне така си личи от промото.Забележи какви апарати има...това е някаква болнична стая.

# 149
ББ : На мен си ми прилича на кухня, но от кадъра, в който дават пистолета, ми напомня на онази сцена, в която Бет слага пистолета пак върху нещо като шал(одеало) .

Общи условия

Активация на акаунт