Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
За мен пък беше очаквано Линет и Том да се разделят.Най-вероятно ще е временно,но мисля,че имаха нужда от глътка въздух.Най-странното е,че предчувствах,че Линет ще каже,че е получила облекчение като е разбрала,че Том ги напуска. Tired
Аз от субтитрите разбрах,че е получила облекчение като ги е напуснал?Грешно ли съм разбрал?  Thinking

# 706
The Dirty Laundry,мисля,че говорим за едно и също.Когато Линет е видяла,че куфара го няма си е помислила,че Том ги е напуснал Peace

# 707
The Dirty Laundry,мисля,че говорим за едно и също.Когато Линет е видяла,че куфара го няма си е помислила,че Том ги е напуснал Peace
Да,всички така си помислиха. PeaceНо въпроса ми е тя какво каза?Че е почуствала облекчение,при мисълта,че ги е напуснал или че се е върнал?  Thinking

# 708
Да,всички така си помислиха. PeaceНо въпроса ми е тя какво каза?Че е почуствала облекчение,при мисълта,че ги е напуснал или че се е върнал?  Thinking
Почувствала облекчение, като си е тръгнал...

# 709
Аз го разбрах,че е почувствала облекчение,когато е разбрала,че ги напуска защото е почнала да мисли как столчето на бебето е останало в колата на Том,а не се притеснявала толкова от факта,че ще е сама.

# 710
Да де.Всички говорите за едно и също нещо,ама с различни думи  Laughing

# 711
Аз обаче разбрах,че Том е тръгнал да я напуска, но се е опомнил. Peace

# 712
  • София
Том не се е отказал, просто е решил, че сега не е най-подходящия момент, защото си е представил как ще дойдат гостите и ще трябва да обяснява на всеки, който я попита. Но, не че се е отказал да ходи в апартамента.
А Линет каза, че изправяйки се пред най-големия си страх, всъщност е почувствала облекчение. Обаче накрая като говореше с Рене, се разплака, тъй че не е особено щастлива. Според мен трябваше да се случи нещо, за да се 'кротне' Линет и да се разберат накрая.

# 713
  • София
е, опомнил се е дотолкова, че не бива да ги напуска по такъв начин - без обяснение на децата, и се върна само, за да го направи по по-достоен начин..."достоен" не е май най - правилната дума за случая....абе на мен ми стана криво

# 714
Аз го разбрах,че е почувствала облекчение,когато е разбрала,че ги напуска защото е почнала да мисли как столчето на бебето е останало в колата на Том,а не се притеснявала толкова от факта,че ще е сама.
Тя за какво столче говорише,че не можах да хвана нишката?Малко по-подробно,ако може да ми обясните  Simple Smile

# 715
Тя за какво столче говорише,че не можах да хвана нишката?Малко по-подробно,ако може да ми обясните  Simple Smile
Столчето за кола на бебето, което е в колата на Том!

# 716
Тя за какво столче говорише,че не можах да хвана нишката?Малко по-подробно,ако може да ми обясните  Simple Smile
Столчето за кола на бебето, което е в колата на Том!
Димек,се притеснявала за стола,а не за Том ?  Mr. Green

# 717
  • София
да.

# 718
привет,момичета...това  е любимият ми сериал,но за съжаление му "изпуснах края" напоследък...последно гледах как дъщерята на Сюзън лежеше в болницата и се установи,че има женено и по-възрастно гадже
Може ли  сега да ме насочите от кой сезон е това,коя серия, за да мога да си дръпна сериите който не съм гледала до момента и да вляза "в час"? Благодаря ви,ще се радвам да ми отговорите Peace

# 719
  • Ню Йорк
Аз пък намирам реакцията на Линет за повече от логична. Разбира се че ще почуства облекчение без Том. Ми той какво ли не и натресе на главата. Тя Линет през всичките предни сезони беше сама със 6 деца /слагам и Том в детската група/.  Единственото което ме учуди, че взе това решение точно в момент в който Том вече се беше осъзнал и беше започнал да се грижи за семейните си задължения. Но може би и се е натрупало прекалено много през годините. И въпреки, че аз не бих го направила ако бях на мястото на Линет, смятам че пак ще се събере с Том. Тия двамата наистина се обичат Wink

Общи условия

Активация на акаунт