Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
И аз съм ЗА закупуването на маса  Peace Мадлена е права, може да се ползва и за други базари.
  Peace И аз съм ЗА закупуването на маса
Не че не се разбра  Laughing

# 31
  • Бургас
За рождения ден е малка вероятността да дойда, но все пак съществува такава. За продавачка смятам да се включа двата работни дни за около 3 часа в обедните часове. Дано само децата са здрави. Миналата година много харесах едни големи мартеници, като щъркел бяха направени. Мисля, че бързо ги купиха и още едни като цветчета /и от двата вида мисля, че не останаха/.  Дано сте ме разбрали за кои имам в предвид Rolling Eyes

# 32
Аз съм против купуването на маса.
2010г. имахме 2 маси, които ако трябваше да купуваме щяха да ни струват 300 лв, оборота е 950лв(950-300=650).само че в тази сума предполагам са включени и печалбите от продаване, между нас. Аз лично си купих мартениците от масата, предполагам много други са направили същото.

Тази година ще имаме една маса и не можем да очакваме оборот като от две, т.е. оборота от 2010.
На първия първомартенски сме имали оборот малко над 500, без да излизаме.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 20:56 от Asya_

# 33
И аз съм 50/50 за/против закупуването на въпросната маса. Наистина си е инвестиция, ама много паянтова беее. Пак си е чиста далаверка ама за някой от общината. Миналата година ни беше страх като я прибираме да не я повредим нещо . Това нещо надали ще издържи много базари. Виж да беше стабилна като масата на Ася дето що базари е изнесла на гърба си( масата иам предвид) , щях да съм 100% "за".
Връщам се да чета назад, че нещо не разбрах кога евентуално ще е Мартенския базар. Ако включва и почивен ден - на линия съм.

Момичета, не е ли належащо да се направи една спешна среща за обсъждане до края на седмицата. Тържествено обещавам да присъствам   bowuu стига да не е събота , неделя и понеделник

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:51 от alabalaxx

# 34
Първите парички за закупени мартеници са налице -60 лева  Hands Thumbsup,ако някой желае да предлага на колеги ,приятели и близки да свирка ще мъкна кутии -само да знам какви/за закичване,за ръка ,гердани или гривни обикновенни/ .Пускам тел.на ЛС. callme за да се уговорим.

# 35
  • Бургас
Първите парички за закупени мартеници са налице -60 лева  Hands Thumbsup,...
Браво m@msy  smile3501

# 36
m@msy,много ме зарадва!Браво!   bouquet
Аз ще се пробвам с моите мартеници при приятели и колеги.Дано някой се върже да си купи от моите произведения. Crazy

# 37
Чудесен резултат,m@msy !БРАВО!!! Hug  bouquet

Момичета, какво се реши последно за датата на РД-18 или 19-ти? newsm78Важно ми е да знам!!!! Thinking

# 38
Момичета, дайте подробности за 18-ти Grinning  
И поздравления за събраната сума  Laughing

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 01:05 от и с малки чукчета, ние чукаме чакълчета

# 39
  • По света и У нас
m@msy -   bouquet Чудесно се справяш  Hug

Такамммм .... Първомартенски Благотворителен Базар ще има, спазвайки конкретните изисквания на Общината  Peace Всеки който има възможност и желание да помогне със свои произведения, при опаковането и при продажбите е добре дошъл  Hug
По принцип, както предполагам и се надявам повечето от вас знаят  Wink, при нас нищо не е задължително, всичко е на доброволни начало, според възможностите, желанието и времето /както личното, така и климатичното  Mr. Green/

4тия РД на малката ни Общност ще се проведе на 18ти февруари /петък/ от 19 ч. в р-т Дилайт - надявам се всички, които предварително се записаха за събитието да ги устройва  newsm78
Вечерна женска среща - без мъже и без деца  Crazy
Всеки, който се чувства съпричастен към каузите ни е добре дошъл  Hug
Резервация все още не е направена  Crazy (предстои в началото на следващата седмица), изчакваме решението на още няколко майчета  Wink

Тази вечер с тини, между 17:30 и 18:30 ч. ще бъдем в кафето на х-л Плаза /на Богориди/. Всеки един от вас, който има възможност и желание да се присъедини към нас е добре дошъл  Hug. Срещата е неформална  Mr. Green По всяка вероятност може да поговорим за предстоящите базари, за даренията, има и още някоя и друга идея които могат да се пообсъдят преди срещата следващия петък  Peace

Тъй като предложението е в последния момент, твърде вероятно е повечето от вас може би да нямат възможност да наминат .... ако нещо изникне като идея по време на срещата, която си заслужава да се пообмисли и пообсъди преди 18ти, ще ви държим в течение  Peace

# 40
Здравейте,
извинете че нахлувам в темичката ви (макар че няколко пъти съм се включвала във вашите инициативи само предметно и финансово), но мисля че мога да споделя събитието което се организира в полза на едно болно детенце, а именно : "Да помогнем на Вики"

Благотворителните фотосесии в подкрепа лечението на Вики ще се състоят в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен, Кърджали, Асеновград, Бургас. Направете на себе си и семейството си незабравим подарък с прекрасни фотографии като тези, които ще ви останат скъп спомен за цял живот. Дарете шанс на Вики да има нормално и щастливо детство.

Цената за 5 обработени кадъра е 20 лева. За 10 кадъра - 30 лева. Разбира се, ако прецените, можете да дарите и повече. Можете да платите предварително по банков път по сметката на Вики (моля носете копие от платежно нареждане), или в брой преди сесията.
Благотворителната фотосесия в Бургас - "Да помогнем на Вики" ще се проведе на 12.02 (събота) между 12-16 часа и 13.02 (неделя) между 10-16 часа.  в реновираната градинка до Страта поща и и Транспортна болница! За вас ще снимат Ани и Роси, със специалната подкрепа на Стефан Чапкънов.
Ако проявите желание може да се запишете на e-mail rtsoneva@planiks.com или на телефон 0888 222976 за определен час, като оставите и обратен телефон за връзка с вас.

ПОвече информажия може да откриете тук: Да помогнем на Вики

# 41
Роси не нахълтваш хич Simple Smile

Твой ли е мейла и телефона.
Искам да направим фотосесия в неделя,
но утре ще сме извън Бургас,
дали ще е късно за събота вечер да се потвърди за час,
към теб ли да се обръщаме?

Да ти е жив и здрав Рожденника Simple Smile

Пусни инфото и в бургаската тема.
Друга активна тема е в на пазар, къде в бургас.

# 42
Благодаря ти Ане за поздравите Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Мейла е мой, телефона също,  така че който има желание нека да ги ползва по предназначение Simple Smile
Няма проблем за неделя - когато ти е удобно (само часовете между 13-14 са заети), но и да се изчака не е проблем Simple Smile
Ще пусна инфо и в другите бургаски теми Peace

# 43
ок, Роси.

момичета, за довечера няма как да дойда.
на 18 съм на линия.

# 44
  • Бургас
Привет момичета,
след една година прекъсване, поради независещи от мен причини  Simple Smile , имам намерение тази година да се включа и аз, макар и само като продавач. Можете да ме имате предвид за работните дни.
На рождения ден бих искала да дойда, но ще видим как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт