Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • По света и У нас
Само да потвърдя  за РД срещата Sunglasses
Имаме резервация за 14 души в р-т Дилайт, на 18ти февруари /петък/ от 19:00 ч.
на името на Людмила Стоянова.
На 2-ри етаж сме!
Тези майчета, които все още търсят вариант, възможност да дойдат - с Управителя се разбрах да се чуя в петък, ранния следобед с последно инфо относно бройката  Peace

Публикуван е временен списък с присъстващи на 2ра стр., последния пост /този на Ками*/

# 46
  • Бургас
Тъй като няма да имам възможност да присъствам и да се запозная с повече от вас, то поне мога да ви пожелая весело отпразнуване на случая и да има още много такива Hug

# 47
Тъй като няма да имам възможност да присъствам и да се запозная с повече от вас, то поне мога да ви пожелая весело отпразнуване на случая и да има още много такива Hug
Много съжалявам,че няма да мога да се запозная с теб лично. ConfusedЛека бременност ти желая и на финала здраво и красиво бебче! Hug
Нямам търпение за срещата.Някой желаещ за по-ранно засядане на софрата,да кажем 18-18.30ч?Аз съм на работа до 17ч и се чудя какво ще правя до 19ч. Thinking
Досега направих над 150 мартенички.Смятам да направя общо 250.Ще се пробвам и с офис-мартенички,дано се получи нещо.Красе Hug
Приятен ден! Laughing

# 48
Деси, може би аз.
ще се опитам 18 да съм на линия.
ще се чуем Simple Smile

# 49
напомням списъка, за да го редактираме ... стария го изтрих Simple Smile

За 18.02:
1. madlena + Нели, надявам се
2. lusyl30
3. tini7
4. deyzi
5. Ане
6. m@msy
7. попи
8. goguna
9. sinemar
10. alabalaxx
11. velvet_s
12. Kами
13. Бубичко
14. Златина
15. addi ?
16.
Anita_bs и Asya, нали ще успеете да дойдете?
Надявам се Брадата, Сврачето, Сиси, Теди, Ади, Бубичко, Сиринкс, Радина и Ети също
Sna, Emdi, valentina_db, Мимоза, Анджелина, Кречи ... също очаквам да се включат
И пропускам някой май, но ще допълня после като се сетя     

Люси, в заведението пита ли дали се пуши? а на всичките етажи ли  Embarassed

# 50
  • По света и У нас
bradata - и за съжалявам, че няма да успееш да наминеш  Hug, но ние ще имаме и други сбирки  Wink

За по-ранното отиване, нищо не обещавам, че като знам каква съм   Blush

Относно Дилайта, на този етаж специално се пуши  Crazy, за успокоение на пушачите  Mr. Green
Третият етаж е запазена територия за непушачите, но той така или иначе беше целият ангажиран  Wink

# 51
Ани,пак ме спасяваш. Crazy
Каме,  smokeuuна воля,аз и ти и другите "непушачки". Wink

# 52
И аз най-вероятно ще цъфна към 18-18,30ч, че и ще бързам дасе прибирам към 21ч заради малката, че пусто без тези цеце съм за никъде!!! Mr. GreenТака че ,Люси, направо в петък предупреди че ще има и две-три "кокошки" от по-рано! Joy
Поръчах едни мартенички от Продавалника-детски за закачване!Самите фигурки не са кой знае колко актуални, но цената беше изгодна и реших, че ще взялат в употреба!!!Ако кажете ще ги донеса на срещата, зада ви пробутам някоя!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 53
  • тъгата в мен
запис...че замалко да изпусна купона Peace
п.п.
Предлагам срещу заплащне,да ми бъдат отпуснати от 2 до 3 цигари за празненството !
Ще се държа мило и възпитано  bowuu

# 54
О,свраче и ти ли в отбора на "непушачките". WinkЗа мен ще бъде удоволствие,колкото повече пушачи има толкова по-малко зле се чувствам. CrazyИ тук честит ти рожденик и приятна родителска довечера. Hug
Ще нося мартеници за одобрение на едни модели и за изключване на други,макар и да си имам вече проверено ОТК/Каме Hug/. Peace

# 55
Здравейте, момичета! Много се радвам, че ще се събирате! Благодаря на Люси за поканата за РД! За съжаление мъжа ми е нощна в петък, а сина ми от вчера доста кашля. На училище от 30 деца  ходят 15! Преди три седмици кашляше, лекувахме го, но явно е недоизлекуван. Страх ме е да го оставя на свекървата. Все пак ако се оправят нещата ще пиша на лични!

# 56
Свраче, и 5 цигари ще ти дам  Wink ти само кацни ... и Сиси ще вземеш нали?
krechi , ще се радвам ако успееш  Hug
bradata , много съжалявам, че няма да успееш да дойдеш

# 57
Момичета, мен не ме бройте Tired-малката вече цяла седмица е болна /от миналият петък е с температура/ и няма как да стане Thinking

Приятно изкарване  Hug Hug Hug

# 58
Момичета и аз отпадам!!! #Cussing outЗа което много съжалявам-Гого от няколко дни ми поддържа едни 39-40-градусови температури и не ми се иска да го оставям и за миг!Много ми се идваше да побъбрим, но уви!Ако има промяна ще пиша! Tired

# 59
  • Бургас
Надявам се,че ще успея да дойда.

Общи условия

Активация на акаунт