Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Извинявам се и аз за закъснението, но да ви докладвам, че още в петък ми се обадиха от ПУ.
Благодариха много за получените торби  Hug Всички дрешки били много запазени и чисти и веднага облекли дечицата - намерило се всеки по дрешка. Децата били много доволни, а от училището казаха, че и още дрешки биха приели, дори помолиха ако имаме обувки / маратонки да им занесем  Peace  

За срещата? какво стана?

Четвъртък? петък?

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 16:33 от Ками*

# 661
  • Бургас
За мен е без значение. Както е удобно на повечето

# 662
  • Бургас
Аз съм за петък- в четвъртък почти сигурно няма да успея

# 663
Гинче, оздравявайте!

Ами петък тогава, алабалах не може да дойде Sad

# 664
да не спамим, който идва да ми пише на лични, за да дам някои уточнения за мястото и вида на срещата. значи петък, 17.30-18.00-18.30 часа, който когато успее.

# 665
  • Бургас
Момичета, за довечера срещата остава, нали? newsm78
В "Старата Кръчма" на Славянска към 18 часа. е аз едва ли ще дойда по рано от 18:30 -19  Mr. Green

# 666
ВАЖНО!!!

Довечера срещата остава

За 18.30ч има на мое име направена резервация в р-т Старата Кръчма
намира се на ул Славянска 20

повече инфо тук:
http://burgas.zavedenia.com/941/.%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0% … 1%87%D0%BC%D1%8A/

Хайде до скоро  Heart Eyes

# 667
Засега съм под въпрос-евентуално след 18.30.
 Peace

# 668
Гледам никой не е докладвал за срещата. Ще се опитам аз да го направя преди да се отдам на размисъл Simple Smile МОже би няма да се справя така добре като Люси, но ще се пробвам, а моля да ме допълните ако пропусна нещо
Та събрахме се аз, Мадлен,Тини, Люси, Ане, Ади и Попи. Побъбрихме си и по контретни служебни теми и просто ей така, че не бяхме се виждали отдавна. Та:

1. По въпроса за базара - нещата са сериозни и поради малката ни численост не можахме на 100% да решим дали да го има изобщо. Амбицирани сме, но сред присъстващите не сме убедени че ще се справим сами, ако сме само ние   
В тази връзка, моля и тук всеки да си каже дали има възможност да се включи по някакъв начин - независимо дали като творец, продавач, организатор или каквото и да е. Необходимо е в най-кратки срокове да се "изброим" и да решим ще има ли Новогодишен Базар. Наистина няма време за организация ...

2. Необходимо е да се изразходят останалите средства от предходните базари

3. Замисляме се да огранизираме есенен "пленер" някъде в околностите на Бургас. Идеята е на хижа или вила с преспиване. Деца там да играят на поляната, татковците им да ги наглеждат, играейки карти около барбекюто, а ние да произведем малко продукция ... ако нямаме ние базар, ще пратим някъде в друг град. Датите са евентуално 12 и 13 Ноември. Моля желаещите да потвърдят, за да се заемем с търсене на подходящата база

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 20:30 от Ками*

# 669
Списък 1: Базар
(дейности, които са сигурни с оглед реална оценка на възможностите ни...
всичко извън този списък ще е добре дошло)
1. Аз - организация, продавач
2. Мадлен - творец, организация, продавач
3. Тини- творец, организация, продавач
4. Ане - творец, организация, продавач
5. Ади - продавач
6. Попи -
7.

Списък 2: Пленер
1. Аз + мъж и дете/деца
2. Тини +мъж и дете
3. Мадлен +мъж + 2 деца
4. ???

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 20:50 от Ками*

# 670
  • Бургас
И аз сега сядам и смятах да пиша но Ками ме изпревари Hug.
Наистина малкия ни брои ме прави песимист относно провеждането  на Коледен базар, освен въпроса с мястото по сериозно трябва да решим колко от нас могат да участват по един или друг начин и да са преброим. Иначе просто няма да стане, всички сме на ясно относно трудностите по провеждането на Базар, не е необходимо да изпроявам. Затова се обръщам с молба към всички нека да кажат дали и с какво могат да участват Под всички имам предвид наистина всички  Praynig, дори момичета които напоследък не са имали възможност да се включат. Нека не се чувстват неудобно всеки участва когато и с каквото може Heart Eyes
За "ПЛАНЕРА" - ние сме на линия, живот и здраве. Ками брои ни - 2 възрастни 2 деца, плюс неизвестен брои "боклуци" hahaha, или материали за изработка. Ще нося всичко което сметна че е необходимо и ще свърши работа, като аз предлагам да тръгнем от петък и да имаме две нощувки, нно не е задължително всички да бъдем с 2 нощувки, всеки да си прецени, но така ще имаме цяла събота за творчество Peace И както обикновенно АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ, без притеснения и др. глупости Laughing

# 671
Здравейте, отдавна не съм влизала тук. Поздрави на всички   Grinning Надявам се да има новогодишен базар  Grinning Та в този смисъл, ако имаме баба ще помагам в продаването. А за творенето - ако може дъщеря ми да измайстори нещо за базара, че аз съм с две леви  Laughing

# 672
sinemar   Heart Eyes радвам се да видя  Hug

И аз се надявам да има базар и най-вече се надявам да стане ясно до края на тази седмица, тъй като наистина няма време.

Гинче , забравих да питам какво стана с дрехите от Енергото? Успя ли да ги вземеш, или да мислим вариант да ги вземем?

А с Приморско какво се случи? и за там не разбрах  Embarassed

# 673
  • тъгата в мен
Няма да мога да участвам ,момичета.Много евентуално за продавач,но без да съм сигурна...

# 674

нека наистина който може или не може да пише, да направим сметка.
а хижата може да се състои, то не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт