Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Бравос! Е аз моите ваучери за Старата къща кога ще си ги изразходвам сега? Simple Smile
За базара - мога да се включа като продавач и организатор ( въпреки очевадната липса на организаторски способности у мен).Творенето хич не ми върви.
Но си мисля - дали тази година не бихме могли да се насочим към нещо по-различно . Нещо, за което отдавна има идея  но все не осъществяваме - карнавал  послучай Коледа с благотворителна цел. Не знам като цяло, как се организира подобен род мероприятие, но ако насочим усилията само в тази посока , може и да излезе нещо  Rolling Eyes

Хижата за кога се предвижда?

# 676
12 ноември, ако някой има идеи за Отманли.
И посещение в Зорница да направим...

# 677
  • Бургас
Момичета, преди малко ми се обади жената от офиса на  EVN -  Капчето. Явно Гинчето не е успяла да вземе нещата. Обещах до края на седмицата да ги приберем. И  newsm78 явно аз трябва да се ангажирам. Та  в тоя ред на мисли ще се опитам да отида утре  или в други ден в обедната почивка. хубаво е някой да дойде с мен (не че е задължително де) да натоварим от там и след това да ги разтоварим в Помощното. Ками , нали ще ги предупредиш .

Относно базара  - като гледам каква активност кипи Sick . . .

Краси идеята за карнавал е прекрасна, аз отдавна и съм фен, НО е свързана с доста по сериозна организация от тази за базара.
Намирана на помещение (и заплащането му  Mr. Green) намиране на аниматори (обикновенно срещу  заплащане), евентуално някй от детските ансамбли биха могли да се съгласят да изиграят/изпеят нещо. Трябва да се осигурят подаръци/награди за дечицата. Да ще сложим куверт, но колко.
На мен този карнавал ми е тръпка от давна, но иска много тичане. А като гледам какъв ЩуР еНтУСиАзЪм кипи тук  newsm78

# 678
  • Бургас
Вижте това http://gorskahija.com/   или пък това  http://www.vilabufo.com/uslugi.html

# 679
  • Бургас

Това в парк Росенец изглежда добре
и горската хижа е ми харесва
 Peace

# 680
Аз мога да намеря помещение и съмишленици с танци, карнавал, костюми.

За да сме по-силни нека си партнираме с ротарианската организация в Поморие, имаме покана от тях да ги посетим при тяхна сбирка. Те помагат по-активно на дома в Бата и Кошарица. На Архангел Михаил ще организират събиране на дрехи също. Колкото сме повече, толкова повече.
Нека не се отказваме, да се съберем два-три пъти и ще изготвим нещата. Познавам хора, които ще се включат при майсторенето, сами си предлагат помощта, защо не? Знаем какво върви, него ще правим. Сурвачки всеки може да прави. За другите неща се събираме и става манифактурата : -)),
като по Великден. Тези, които имат по-големи деца, могат да идват на изработването, хем децата заети, хем майките спокойни. Дано не звучи нахално  Blush

Ще взема нещата до утре от М Рудник. Къде да ги карам, може и у нас за известно време.

Където и да е, трябва да има голяма зала да майсторим, говоря за хижата, вилата, ще събираме в гората клонки за венци, листа...

# 681
tini7, ако Ане не успее да вземе нещата от Капчето, мога да ти бъда другарче.

За базара - продавач и организатор.
За хижата засега съм пас.
И  наистина да вземем да се запознаем с хората от Ротарианския клуб- какво ще кажете?

# 682
  • Бургас
И  наистина да вземем да се запознаем с хората от Ротарианския клуб- какво ще кажете?
Ще кажа ДА  Peace
Би било добре.
Ако Ани се чуе с човека и кажат кога ще им е удобно да се срещнем съм твърдо ЗА

# 683
Както се разбра вече, не съм взела даренията от Капчето!Нямах нито служебно нито лично МПС за целта!!! TiredОтносно Коледния базар съм песимист-аз няма да мога да помогна с кой знае какво-може би малко произведения, малко и като продавач-нищо не обещавам!!! Thinking

За събирането на хижа или тям подобното-просто не ме бройте, и двете ми деца са малки (особено второто и творенето и едновременно гледането им е мисията невъзможна)!!!Повярвайте ми знам за какво става дума!!! Praynig

Както винаги пропуснах срещата, а ми се щеше да ви видя и чуя!!! ooooh!Надявам се следващия път да успея да го направя!!!

Стискам палци да се заформи нещичко-аз си мислех поне да направим нещо кат оонлайн базар или тям подобното, ама незнам дали идеята е подходяща, при все че отвсякъде бълват китайски боклуци за без пари!!! #Crazy

# 684
момичета здравейте(за тези,които не ме разпознават-Мерилин съм Mr. Green)-четох за срещата,но съм със счупен крак у нас Rolling Eyes
за базар съм на линия като продавач и финансист за материали Embarassed-за творене-както сте забелязали-ме няма Sad
искам да ви разкажа за една предстояща среща на 6.11.2011Г-неделя с момичетата от ДБМ София-такива срещи се проведоха вече с другите градове и момичетата ще ни дойдат на крака Wink-ще се опитам да организирам мястото,така че да е спокойно и удобно-МОЛЯ ВИ ,КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСЪСТВА-ВАЖНО Е!!!
пишете ми тук или на лично съобщение кой ще може да присъства и в коя част на деня е по-удобно за вас

# 685
точно на 5 и 6ти няма да съм в Бургас  Sad щеше ми се присъствам, но за съжаление точно този уикенд няма как ... може би следващия път ще успея

А къде ще се видим този петък след работа ?

# 686
  • Бургас
Ами Краси спомена че са и останали вауч. И аз имам 1
Шегичка Laughing

# 687
Що шегичка - тъкмо наострих уши Laughing.
Ками, честит ти именик  bouquet
tini7, защо си мисля, че и във вашето семейство има именик newsm78

# 688
  • Бургас
Що шегичка - тъкмо наострих уши Laughing.
Ками, честит ти именик  bouquet
tini7, защо си мисля, че и във вашето семейство има именик newsm78

Шегата настрана - идеи за заведение за петък???
Попи има и то двама  Mr. Green - тати и "половинката"

# 689
Мерси, мерси  Heart Eyes то и аз съм с двама

Живи и здрави да са ни всички ДИМИТъРовци
Много да ни радват и обичат, и слушат

Майтапа на страна, но за да анализираме нещата от списъците и разписалите се и да вземем решение окончателно какво ще правим, мисля че е добре да се видим в петък 
Нямам нищо против пак Старата кръчмЪ - хубави десерти имаше, може и на кафе да се видим - където кажете, нямам претенции

Общи условия

Активация на акаунт