Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Честито на всички именници, да са живи и здрави!
За коледния базар мога да се включа със средства за материали, евентуално като продавач за около 2 часа, за творене освен късметчета за баница и 2-3 сурвачки незнам какво друго бих могла да направя и като организатор до 16.00 ч. всеки ден /без събота и неделя/.
Идеята за карнавал е много хубава, ако се осъществи. Нямаше да е лошо ако можеше да се организира за предстоящия Хелуин, но няма никакво време до 31-ви  Rolling Eyes
За срещи с деца ако се провеждат мога да присъствам /изключвам хижата/, иначе е мисия невъзможна.
Имам да давам и едни пари, дано на някоя от предстоящите срещи успея да се включа и да се издължа.  Embarassed
За посещението в Зорница много ми се иска да дайода и ще направя и невъзможното ако се организирате да се включа.

# 691
Честит имен ден на именниците!
Каме, ЧИД на Митко! Simple Smile

прибарах нещата от МРудник. 25-30 торби, прилежно подготвени дрехи.
Доставих ги в Помощното, Веселина ги прие.
Имат нужда от мъжки обувки 40,41,42 номер. Да вземем да купим ли? Отзад на Вардар от Ранърса?
За петък съм за, даже всеки петък Simple Smile)

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:58 от Анe

# 692
  • Бургас
Да вземем да се срещнем в петък все пак.
Предложения  Thinking - Трията, Тренто, Джърси (там май е малко шумничко). За Тренто си мисля - имаше една стая в която децата, ако има,  могат да играят. Другия вариант - да се видим на кафе/питие  Embarassed
Ани браво мила за EVN Hug
За обувките съм ЗА да им ги купим. Казаха ли за какви бройки става въпрос.
Крайно време е да вземем да отидем и в дома в Зорница Sick

Хайде момичета  Praynig, трябва да решим и за Коледния базар - ще го има ли или не. Ако ще има трябва да се поръчат фигурки и да се пусне молба в МОЛ-а или където ще бъде и да започне работа по изработка и събиране на "продукция" за базара . Вече няма време  #Crazy
Иска ми се да има базар, въпреки че това за мен означава да стана "луда" два месеца. Но пък това е един от начините да се съберат малко пари за дечицата (като се замисля май за сега е единствения  Sick)

# 693
Може да следите и темата за Коледните базари на ДБМ, доста идеи има.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617663.msg20074469#msg20074469

Да, трудно ще е, но момичета не можем да отречем, че хубавите емоции са много.
Ще идем на тиймбилдинг и там ще станат по-голяма част от нещата. Иначе 2-3 съботи и ще се направят останалите. Базара ще е събота и неделя, без петък, ако няма продавачи и така.

Освен сурвачките, се сещам и за прекрасния венец на Тини.

https://lh3.googleusercontent.com/-UNXFwRUHEis/TUZIE8G9D9I/AAAAA … ure%252520045.jpg

# 694
  • Бургас
За петък за среща аз отпадам този път, че съм на РД Tired
За неделната среща ще направя всичко възможно да дойда Peace
За Зорница казвайте направо дата и да се уговорим и с директорката и да отидем, моите предпочитания са за съботен ден, сутринта

# 695
tini7 - и за твоите именици  bouquet

За петък и аз отпадам.
За дома в Зорница-поне засега всяка дата ме устройва.

# 696
Утре след работа в Тренто Simple Smile значи след 18.00ч.

Ако някой иска и по-рано да свирка  Wink
Днес видях Анито и ми каза, че детския кът в Кристал Палас работил /3лв на час/. Ако се наложи, може и да се ползва,че е съвсем на близо... пък ако искате и направо там, нямам аз претенции
Ако някой ще е с дете да си каже

# 697
Уф, на 12-и съм на друга хижа - на Тополица Sad
За утре -освен да дойда за малко.

# 698
  • Бургас
Аз ще дойда - към 18:30 , без малката че още кашля   Sick
Краси на Тополица цялата хижа ли сте заели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 699
Аз ще дойда - към 18:30 , без малката че още кашля   Sick
Краси на Тополица цялата хижа ли сте заели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз това викам, да се присъединим...Simple Smile

# 700
Аз ще дойда - към 18:30 , без малката че още кашля   Sick
Краси на Тополица цялата хижа ли сте заели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз това викам, да се присъединим...Simple Smile

Днес след работа ще се видя с този който ни организира и ще попитам. Помислих си го и аз , ама става въпрос за хижата на Лукойл и мисля , че тя беше с общи бани и тоалетни , т.е. условията не бяха кой знае какви. Мисля , че на Тополица имаше и още една хижа с по-добри услвия. Ще проверя и ще докладвам. Довечера в Тренто нали?

# 701
  • Бургас
...
Довечера в Тренто нали?

Да.  Simple Smile

# 702
  • Бургас
Утре ще има ли среща, редно е малко по рано да се каже място и час, за да може който иска да дайде да има време да реагира Rolling Eyes

# 703
  • Бургас
момичета здравейте(за тези,които не ме разпознават-Мерилин съм Mr. Green)
. . . искам да ви разкажа за една предстояща среща на 6.11.2011Г-неделя с момичетата от ДБМ София-такива срещи се проведоха вече с другите градове и момичетата ще ни дойдат на крака Wink-ще се опитам да организирам мястото,така че да е спокойно и удобно-МОЛЯ ВИ ,КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСЪСТВА-ВАЖНО Е!!!
пишете ми тук или на лично съобщение кой ще може да присъства и в коя част на деня е по-удобно за вас
Мадленка за тази среща ли говориш. На 6.11 - другата неделя ще е

# 704
  • Бургас
Нещо съм объркала неделите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт