Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Срещата беше дълга и приятна) Hug-беше крайно време г-жа Букова да излезе на светло Mr. Green
обменихме опит и поразбрахме за проектите,които правят в София и останалите градове-надявам се останалите момичета да са прегърнали идеята да съсредоточим време,усилия и пари директно за децатаи някакви услуги за тях,а не в материални неща Laughing
имаме 3 торби с играчки,които са подходящи за посещението ни в дома в Зорница-така че ако искате може да се организираме-това в общи линии Peace

# 721
  • Бургас
Не съм от най-добрите хроникьори Mr. Green , но срещата вчера беше много и интересна и полезна . Всъщност имах удоволствиетода се запосзная лично с  Росица Букова - изпълнителен директор и основател на ДБМ и с Каролина Шойлева - координатор. Две изключително позитивни и приятни дами. Разказаха ни много интересни неща, може да се каже че ни даоха насоки и идей за по-нататъшната дейност. И както е писала Краси във Facebook - добре е да ги обсъдим на някоя скорошна среща.

Аз да дам едно рамо на нашия коледен базар
от тук нататък 4 снимки до края

https://picasaweb.google.com/113274485221031516944/201104#5672000866975252706

Довечера ще направя новото албумче за коледния базар в Snimka.bg, където можете да качвате и виждате нещата за базара.
Е, ако някой има повече време и възможност може да създаде албумчето - с нашето име и парола
  bouquet

П.С. Ети писали сме едновременно

# 722
  • Бургас
Радост супер си Hug
Радвам се за срещата, а ние кога ще се съберем?
Аз предлагам посещението в Зорница да е по скоро, че влизаме в един вирусен период, дето направо  #2gunfire #Cussing out

# 723
  • тъгата в мен
Тини,както винаги красиви неща  Peace

# 724
  • Бургас
ето го и албума в snimka.bg
http://burgaski.snimka.bg/holidays/koleden-blagotvoritelen-bazar-2011.632518.all
Моля Ви качвайте нещата които са готови

# 725
За среща Ками май предложи на 11.11.11 ( да отбележим датата Simple Smile , а на 12.11 може да идем до дома в Зорница Peace

# 726
Момичета, здравейте! Може ли някой да ми пише на какъв адрес да изпратя тези картички, които Тини вече "одобри" за базара ви  Peace
http://travel08.snimka.bg/hobby/x-mas-cards-2011.632549.25540727

# 727
Момичета, здравейте! Може ли някой да ми пише на какъв адрес да изпратя тези картички, които Тини вече "одобри" за базара ви  Peace
http://travel08.snimka.bg/hobby/x-mas-cards-2011.632549.25540727

нямам думи, приказни са. знаеш ли на миналия базар един ученик си изхарчи всичките джобни за картички.
беше много сладък Simple Smile)

Благодарим ти   bouquet

# 728
Благодаря, Ане! Аз заради този фен..пак при вас  Blush...може пак да го привлека  Joy
Мадлен, май ти имам адреса от миналия път, да поровя ли в кутията си или на друг да ги пратя?

П.п. На този базар в Пловдив на 1.юни какво ще се предлага? Да видя дали мога с нещо да съм полезна?

# 729
той мина, не съм сменила подписа.
Ще сложа ДБМ сега и ДБМ Бургас Simple Smile))

# 730
  • Бургас
Old Sport ще ти пратя адрес на лични. Ако не намериш адреса на Мадлена  Mr. Green

# 731
Ане, аз реших, че за 2012 става дума  ooooh! Както и да е - ще имам едно на ум занапред, като ти чета подписа  Wink
Тини, мерси   bouquet
Успех, момичета! Peace

# 732
Тини, както винаги поставяш началото на албумчето, прекрасни неща.
Аз също имам готови бутилки, само да ги снимам.

За всички момичета, които не знаят.
На 19 и 20 сме в Айтос с преспиване, идеята е нещо като манифактурно производство да направим, ние работим, бащите гледат децата, има зоолог. градина, вир за риболов. ако не можете с преспиване, заповядайте само за ден. ще бъде приятно, ще събираме листа за венци, клонки, сухи шипки, дрян ако намерим...

поръчах повече салфетки от варна за декупаж - за чинии, бутилки. гипсовите фигурки и те мисля че са поръчани, да ги доставим в помощното.

аз ще звънна днес в Дома в Зорница, да кажа, че ще дойдем, ако е удобно и да решим какво да приготвим.

# 733
Old Sport    bouquet хиляди благодарности за подкрепата, помощта и за красотите  Heart Eyes

Тини    bouquet   

Благодаря за разясненията момичета, че и ние пропусналите срещата да сме в час  Mr. Green

Наистина предлагам да потвърдим следващата среща, където с повече подробности се надявам да се запознаем - а тя е
11.11.11г. ресторант Черно Море  Peace час - 18-18.30

Колкото за Айтос, Ане е писала, че аз отсъствах   bouquet
Има още свободни места - ако някой иска може да навести и да се присъедини към творческия ден а може и с пресиване дори, звънкайте    Hug Дано и времето улучим да е хубаво  Peace

Кой ще пуска нова тема - Ети ли? аз ли? Люси, мисля че я няма

# 734
Няма значение кой, пускай.

Ралчева я няма до 10 дни, посещението без нея няма да се осъществи.

Общи условия

Активация на акаунт