90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Троян
Здравейте момичета  Simple Smile Да се отчета и аз за днес (бобов ден/варива):
закуска: 2 ябълки
обяд: Боб
вечеря: същото като обяда
За утре съм си направила квадратите, стават чудесни  smile3521
Минусова и режимна седмица

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 526
Момичета днес съм пллодова и как ви завиждам на някой от вас който нямат апетит  Laughing Аз днес съм плодова ядох сутринта 3 ябълки после 2 портокалаа после още ябълки , салата от зелее  #Crazy #Crazy толкова много ядох а главата ме цепи че незнам къде се напирам  Tired #Crazy #Crazy

# 527
  • Бургас
sisiiii мило,аз съм водна бе,давай си кураж ,че има и по-зле от тебе Joy
Та в тоя ред на мисли -ЖЕЛЯЗНА съм! bowuu
Направо ми е супер режимен денят и се чуствам просто перфектно.
Това май ми е най-лесният ден досега Joy
хич не го мислиш какво ти е позволено hahaha
Дори правих вкусотийки за половинката и дребосъчка-
даже не опитах/само помирисах  Laughing/

Отивам да пия още една водица Peace

# 528
Хайде на отчет!

500мл фреш портокал и 2 ябълки

Не съм гладна въобще, защото ми е мега омразно!

# 529
Привет фиданки  wavey
Днес съм на варива никак не ми е любим
З- два портокала и чай
О- бобец
В-1/2 от обяда
Направо ми втръсна тоз боб днес  smile3516 ама нямя как трябва се слабее , че идва лято.
От няколко дена се чувствам прекрасно може би и времето има "вина" толкова е хубаво .
Лека и много минусова  newsm17

# 530
  • София
Хайде на отчет!

Ти си мойта гордост  Mr. Green

# 531
И има защо! Blush

Сега майка донесе кифлички с шоколад и торта, ама не се давам! Laughing

# 532
Хайде на отчет!

Леле, Хариетке, браво! Чак видях, че си ти с тая маймуна( аз аватарите гледам)  Laughing

# 533
Костенурката ми е в пенсия вече! Laughing

# 534
ООоххх, момичета, влизам да споделя каква съм патка... smile3555

Днес съм белтъчна и сладко-сладко на обяд си хапвах в офиса консерва риба със салатка... и гледам кутията - съдържа захар и нишесте и още куп неща... То логично риба с домати да има захар, ама от глад кой да ти мисли... А иначе беше страшно вкусна консервичка  #Cussing out Та не съм явно много режимна днес Confused

# 535
Момичета, четахте ли тази тема Животът на пълните жени ?
Цитат от нея " Ключът към решението на проблема с наднорменото тегло и негативните емоции, които го съпровождат е груповият подход, смятат експертите. Поддръжката и положителното влияние на другари по съдба, помагат на пълните да внесат необходимите изменения към здравословен живот."
     Ние тук сме точно такава група и то голяааааааааама  Laughing - поддържаме се взаимно, подкрепяме се, даваме си ценни съвети и идеи, връзумяваме се   341uu когато се налага Mr. Green Страхотно е просто, че ви има и че я има тази тема. Благодаря, на тази които я поддържат и на тези, които пишат в нея и я правят така жива и приятна Hug Hug  Hug bouquet  bouquet    bouquet

# 536
Момичета днес съм пллодова и как ви завиждам на някой от вас който нямат апетит  Laughing Аз днес съм плодова ядох сутринта 3 ябълки после 2 портокалаа после още ябълки , салата от зелее  #Crazy #Crazy толкова много ядох а главата ме цепи че незнам къде се напирам  Tired #Crazy #Crazy

Не се предавай!  Hug И аз съм така, днес ми е втори плодов и разбира се ям и салати и въпреки това адски много ме боли глава...хем че пия вода! И не съм мръднала ама грам! Но не се притеснявам, защото знам, че с постоянство се постига всичко и резултатите скоро ще дойдат! Ще видиш!  Hug

Бтв, водният ми се пада на 28.2. има ли някой плувец тогава с мен?  Sunglasses

Супер е темичката и всички участници в нея!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:07 от Беки Б

# 537
Беки, заедно сме!:)

# 538
  • София
Айде да сме три и моя воден е на 28.02  Hug ще си плуваме заедно,но аз знам,че ще го издържа,не ми е за пръв път на вода.

# 539
Аз съм на втори  плодов сто на сто.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт