90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
polishanka, препоръчвам ти да прочетеш първа страница. Там всичко си пише и ще ти отнеме има-няма 6-7 минути. Белтъчини не се смесват.

dundalinaa, може малко тъпо да звучи, но апетитът идва с яденето. Не казвам да се тъпчеш като не си гладна, но хапвай поне на трите основни хранения. То и аз водния ден не бях гладна, а всеки плодов само чакам да минат 2 часа да ям пак, но не значи, че ще почна на всеки 4 дни да не ям  Wink Може и да ти е писнало от еднообразието. Сготви си нещо ново, което наистина ти се яде.

Салати могат да се ядат във въглехидратен ден. Който както си прецени. Аз ям и на обяд и на вечеря.

Аз пожелавам на всички леко отслабване. Засега няма да пиша, защото имам важни изпити. Ще ви попрочитам и ще се включа в края на месеца или началото на март. Тъкмо ще имам и резултатите от 2-ри цикъл  Simple Smile

# 511
Благодаря за подкрепата, ralitsarbg, много успехи в борбата с килограмите и от мен!

# 512
здравейте,аз съм от тези дето само четат  Laughing
днес ми е първи плодов ден,вчера кнатара ми показа -0,700 кг (61кг)
обаче днес показва че съм даже + (62,100)  Shocked
нормално ли е това  Shocked,а като за първи плодов днес сгреших защото доста ми прилоша на обяд малко отклоних от пътя  Laughing за това се наказвам без вечеря  Naughty

# 513
Здравейте момичета! Смятам да се присъединя към вас и да стана фиданка. Достатъчно се запознавах с 90 дневната диета и да си призная най ми допадна тя. Аз съм на 39г. висока съм 168см и ужас тежа 90кг.  EmbarassedМного има за сваляне нали? Желая успех на всички вас.

# 514
Здравейте момичета! Смятам да се присъединя към вас и да стана фиданка. Достатъчно се запознавах с 90 дневната диета и да си призная най ми допадна тя. Аз съм на 39г. висока съм 168см и ужас тежа 90кг.  EmbarassedМного има за сваляне нали? Желая успех на всички вас.
Добре дошла във форума. Стискаме палци и сме с теб в борбата!

# 515
ЗАХАР доколкото разбрах днес сутринта си имала плюс-значи е от вчерашния въглехидратен - какво хапва и много ли беше Embarassed. А за плодов за да не прегрешаваш друг път си приготви сурови ядки - много добре действат с/у глад и са позволени Peace

# 516
охх бях си приготвила чеснов хляб с маслинки и салата
за вечеря хапнах по рано към 18ч. и по малко от обяда,но както казваш е от това сигорно
хляба го изписвам вече  Naughty от сладкото много бързо огладнявам и за това се отказах от торти другия въглехидратен ще похапвам пешени картофи или ориз на фурна  Mr. Green

# 517
...другия въглехидратен ще похапвам пешени картофи или ориз на фурна  Mr. Green

А в бобовия какво ще ядеш?

# 518
Захар, оризът и картофите са в ден за варива!Прочети хубаво първа страница!Тук се храним на разделен принцип, но не е като разделното хранене.Simple Smile

# 519
да бе обърках се  Laughing
добре това за бобовия а за въглехидратния спагети, постни  Wink

# 520
  • София
November_   опитвам се да ям,даже в момента ям краставица сурова  Joy само с малко сол.Заредила съм се с любимите ми плодове,но не ми се яде.Правя режима за втори път и съм си копирала повечето ви рецепти,готвя вкусно,но не знам-психически просто изключвам яденето от главата си.Успех на изпитите и мойте наближават  Peace
пухченце добре дошла и не бой се,има и по тежки от теб-визирам себе си

# 521
Здравейте фиданки и фидан!Наистина пишете светлинно GrinningНа тези ,които се чудят дали да се откажат..Недейте!!Аз до 20ят ден свалих едва 2кг,нооо след това вече станаха 5!!,аимам още една четворка до водния Simple Smile Втези 20 дни коригирах храните,които ми действат "зле",а относно салатите:забелязах че в белтъчен и бобов ако ям и салата,после качвам,затова ги ям в другите дни и кантара тръгна Rolling EyesДнес плодове портокали и опитах прословутото помело,ама нещо не го харесах та продължавам на портокали!Имали воден и друг на 12ти?? Хубава вечер,момичета и момък Hug

# 522
Фиданки:) ако съм згафила с плодовия и съм го направила въглехидратен утре белтъчен ли да правя и или пак плодов??? #2gunfire
Благодаря ви!

# 523
Белтъчен!Сгафен ден и продължаваш, не се сменят! Simple Smile

# 524
значи и аз продължавам с белтъчен  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт