90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Norival не съм пред цикъл, точно се бях зарадвала,от толкова време кантара не ме беше показвал 59... няма пълно щастие  Laughing
И все пак имам доста време до края, няма да се отчайвам сега за 1 кг.

# 496
Благодаря Ви момичета. Ами висока съм 1,68 и тежа 70 кг (имайте предвид, че това е след като е минал 1 месец от диетата). Искам да сваля поне 10 кг, а защо не и 12...
Моя въпрос е мога ли да ям салата във въглехидратния ден? Още довечера ще гледам да си купя кантар. Villiana и при мен в началото плодовите дни бяха много трудни, но сега са ми много приятни и даже днес изобщо не огладнявам. Противно на първоначалното ми мнение въглехидратния ден не ми допада изобщо и ми е доста сложно да си измисля менюто. Успех на всички гладуващи!

# 497
sara_82  и на мен менюто ти ми звучи нормално, само като изключим кроасаните - все пак в тях не се знае точно какво и колко има - най малко са пълни с разни набухватели.
Наистина би било добре да си следиш килограмите за да знаеш как вървят нещата и дали от нещо не качваш (макар и малко),  вярно че сантиметрите са не по-малко  важни, но няма как да хванеш малките разлики.

# 498
Villiana и при мен в началото плодовите дни бяха много трудни, но сега са ми много приятни и даже днес изобщо не огладнявам. Противно на първоначалното ми мнение въглехидратния ден не ми допада изобщо и ми е доста сложно да си измисля менюто.
Надявам се да свикна. Освен всичко друго се чувствам и ужасно подута.
И въглехидратният ми е труден, защото гледам да спазвам разделното хранене. Тоест торти гледам да не ям, тъй като в тях има мляко, яйца... Аз поне по такъв начин схванах принципите на самата диета. Във въглехидратния ям хляб с лютеница или сладко, или със зеленчук, макарони със сол, натурален шоколад, вафли "Чайка". Е, правя изключения с успокоението, че все пак режимът го позволява  Embarassed

# 499
  • София
Приемам критики за яденето ми  Hug Ама пусто като не чуствам глад  newsm78
Просто на мен ми стига,храната,поне за сега.
А за кафето с мляко знам,че не е режимно,но не мога да не пия кафе,а без мляко хептен,не слагам по много а и ме засижа.Казах,че от това няма да се откажа  Crossing Arms
А и до сега съм изяла само една ябълка,но не ми се яде честно.Само аз ли съм така или има и други дефектни като мен.  Confused

# 500
Villiana, щом е включено в менюто значи може да си хапваш торта. Не се вманиачавай толкова и по- важното не се чувствай гузно, че ядеш някои храни. Аз миналия път ядох чийз кейк без изобщо да му мисля (пише си сладко, значи става Simple Smile )
Didolinaa, не разбрах днес на какъв ден си, но и аз напоследък съм така. Днес на плодовия ми ден съм изяла една ябълка и един банан, даже още не съм посегнала към суровото кашу.

# 501
Уау фиданки, не знам с каква скорост отслабвате, но пишете със скоростта на светлината. За 2-та почивни дни имам да наваксвам около.....50 стр Simple Smile
Аз имах големи проблеми с WC - 3 дни, като нито киви нито водична с мед, нищо не помагаше. Та вчера опрях до чай сена, след който кантара смъкна много надолу #Crazy но след малката но солена вечеря от сирене в гювече днес сутрин имам 500 +, може ли такъв ужас Cry
Сега си приготвям един постен шоколадов кекс от рецептите за утре. Така ми е по-добре като имам планувано няколко дни напред какво да ям, но това е само защото сега е студено и не излизам с малчо. След месец два няма да е така и сигурно ще мина на кебапчета, бейк ролс и Фафли  Embarassed

# 502
Здравейте на всички, от днес и аз се присъединявам към вашата темичка. Днес е и първия ми ден на тази диета. изчетох доста материал за нея и трябва да призная, че не всичко ми е ясно но ако има нещо ще питам, имам още малко инфо да прочета, но ме обърква това, че на някои места информацията е една а на други малко се различава, но ще и хвана цаката предполагам Simple Smile

# 503
  • София
Днес съм на плодов,но и вчера ядох много малко и то ядох насила,щото моя мъж,почна много да вика по мен,че не ям.

# 504
Момичета, аз установих, че допускам една много съществена грешка. Може и да сте коментирали, но все пак да споделя  Mr. Green
Когато съм гладна и си направя нещо режимно, се нахвърлям като невидяла върху храната. Често - пред тв или компютъра. Да не говорим, че като бързам, не се старая да си я направя максимално вкусна, пък било то и според режима. Вследствие на което се натъпквам бързо-бързо. И не усещам удоволствие от храненето. Поради което ако не веднага, то съвсем скоро след това отново съм гладна.
Убедена съм, че трябва да се яде бавно, без да се разсейва човек и да усеща удоволствието от храненето и от храната  Laughing Тогава се яде по-малко като количество и по-бързо идва усещането за ситост.

# 505
Здравейте фиданки  Simple Smile
Аз ви чета редовно,но от няколко месеца се каня да започна вашия режим,но все се случва нещо и не успявам.Ноо вече съм решила сериозно да се заема с отслабването,че идва лято и въобще не се чувствам добре.Четох много и за разделното хранене,но сякаш там е малко по-олекотено,в смисъл вашият режим е малко по-строг,а аз определино имам нужда от това,защото иначе му изстървам края  Sad Тъй като имам да свалям доста килиграми (към 30  Cry )ще се опитам да бъда максимално стриктна,а ако имам някакви въпроси ще питам,надявам се да не досаждам
Опитах се да прочета почти всичко,но никъде не можах да видя отговор на следния въпрос(може би има в предните теми,но ми беше трудно да го открия)- позволено ли е да се смесват различните видове протеини-например месо със сирене,сирене с яйца и т.н.
Мерси за отговора и се надявам с малко повече усилия и ваша помощ да успея да изглеждам и аз по-добре и то не само временно, а завинаги (че през много диети и много проблеми от тях съм преминала)
Благодаря предварително  Simple Smile

# 506
Опитах се да прочета почти всичко,но никъде не можах да видя отговор на следния въпрос(може би има в предните теми,но ми беше трудно да го открия)- позволено ли е да се смесват различните видове протеини-например месо със сирене,сирене с яйца и т.н.
Мерси за отговора и се надявам с малко повече усилия и ваша помощ да успея да изглеждам и аз по-добре и то не само временно, а завинаги (че през много диети и много проблеми от тях съм преминала)
Благодаря предварително  Simple Smile
Ами аз ги смесвам понякога, но по- назад из темите пише, че не е хубаво да се комбинират, защото отнема различно време на организма тяхното преработване. Надявам се все пак някой, който е по- наясно също да отговори на въпроса ти.
И аз имам един въпрос: Може ли във въглехидратния ден да се яде салата само от зеленчуци?

# 507
Сега пък се оказа, че кантара ми не работи нищо аз и по старите дехи мога да разбера колко със свалила но сега кантар ще трябва да се купува Simple Smile

# 508
polishanka някой от момичетата ги смесват, но не е препоръчително.Прочети първа страница, там пише Simple Smile
sara_82, може да хапваш салата

# 509
Здравейте, момичета!

Не съм писала и чела отдавна...за съжаление нямам време и за форума. Виждам, че има нови попълнения, на които специално пожелавам търпение и успех.  bouquet

Аз съм изцяло режимна, не съм имала отклонения от режима и дава резултат вече съм - 7 кг от 01.01.2011 г. и съм много доволна.

Специално за момичетата, които отслабват по-бавно: не се притеснявайте от това, всеки организъм сам определя скоростта на отслабване. Дори да не стане толкова, бързо колкото искате, не се отчайвайте и отказвайте, имайте вяра в себе си и ще успеете.

Доскоро, момичета и много минуси от мен... Hug

Общи условия

Активация на акаунт