90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Добър вечер фиданки, Hug
Днес ми беше бобов ден.
 Закуска- един портокал
 Обяд- порция гювеч(зрял боб, картофи, домати)
 Вечеря- 1/2 от обяда
Днес прегреших с една мини вафличка...от най-мини Мотто  Confused
Казвах не не не и наистина не исках,но ме накараха насила да я изям. Много ми е тъпо,че аз не искам да прегрешавам, а ме карат. Бях желязна,но се вдигна голям шум за нея,че накрая,за да се спре я изядох и докато не си я хапнах не мирясаха.  Confused Sad Беше две хапки,но се чувствам супер тъпо  Tired
Хари ти много малко си хапнала днес. Браво!  Hug Поне ти не се излагаш като мен.
Аз уж гледам всичко да е ок, а накрая ме насилват да ям.  #Cussing out #Cussing out Съботират ми режима тия хора.  Tired Tired Tired
Лека и отслабваща вечер. Simple Smile

# 541
  • sf
Момичета, дайте ми съвет- утре ми е бобов. Сутринта обаче трябва да дам кръв. Преди или след това да си изям плда. Да си взема ли нещо шоколадово ако ми стане зле да го изям въпреки,че не е режимно или ще ммина само с плод?
не съм давала досега кръв и ми е малко притеснено, не че съм маломерна,де  Joy

# 542
Здравейте фиданки и фидан,
Много съм горда, че издържах водния ден, не е толкова страшно, Недялка 81 как беше?
От мен отчет мнооого вода и 1 кафе без захар. Отивам да ви чета.
Утре отчет от мен

# 543
Хари, Дидолина, супер!  Hug Много се радвам, че няма да съм сама - ще ми е първи такъв и сигурно ще е хубаво да знам, че има кой да ме спасява ако тръгна да се давя  Wink

Донсита, аз също бях така преди няколко дни, изядох си плодчето след като дадох кръв.  Peace
Не ми стана лошо, даже доста добре ми подейства, хапнах бананче  Wink Не се притеснявай! Всичко ще е наред!  Hug

# 544
идвам да ви пожелая лека вечер,и да се оплача ,първи ден от отпуската и вече само ми се яде,утре изчезвам рано и ще се наслаждавам на хубавото време,днес въглехидратен на обед спагетки със сос,да го наречем следобедна закуска ,доядох си чинийката спагети,и накрая пуста лакомия в 18:30 си хапнах две филийки с къополу и малко горчица,прасешка му работа,сега корема ме боли,край с плюскането,никога не бях яла 3 пъти за тези 32 дена,но днес го направих,какъв е извода по-добре да не се застоявам в къщи Embarassed Embarassed

# 545
  • София
Донси радвам се че те виждам и тук   bouquet  Hug
Не яж преди да дадеш кръв,но ако след това ти стане зле,коеот си зависи по добре изяж блокче шоколад,нищо че не е режимно.Ще те подсили ако ти прилошее,аз давах кръв също и изядох пакетче захар-от тези дето ги дават с кафе.
Беки Б не е страшен водния ден,изключвам си мозъка за храна и е лесно.
Просто Хари няма проблем така си решила,ама ще си ни в подкрепа   bouquet

# 546
За подкрепата е ясно.Мисля си за евентуалните последици след водния.Имала съм 12 дни застой и не е много приятно.Sad

# 547
Хари, Дидолина, супер!  Hug Много се радвам, че няма да съм сама - ще ми е първи такъв и сигурно ще е хубаво да знам, че има кой да ме спасява ако тръгна да се давя  Wink

.....
И аз съм с водния тогава Grinning ...доста русалки ще сме на тая дата, дано не се изложим Wink
Днес съм на плодове:
З  1банан
О  2ябълки
В  2 портокала ( портокалите ми бяха по един през два часа)
Много добре се чувствам в плодовия....най-ми е труден въглехидратния Blush
Мерки и теглилки утре.
Лека и много минусова вечер!

# 548
ladyred, и аз като се заседявам вкъщи покрай сесията само за ядене мисля.
Хари, аз чак сега забелязах, че броиш дните до края на диетата  Joy
Клишето ми се губи
Love, и мен се опитват да ме саботират- казах на майка ми, че съм на режим- 300 пъти ми предложи едно картофено пюре, накрая чак тон повиших

Ох, беше ми много вкусна вечерята, подозирам, че утре ще имам плюс по тоя повод  Confused

# 549
И да броя, и да не броя, 84 са! Joy Joy

Да саботираме сабортьорите! Wink

# 550
Здравейте,

да се отчета преди да е свършил деня. 

Днес въглехидрати

правих пица имах стари квадрати, та това беше в общи линии.

Утре плодове и 100гр орехи, обожавам ги.

С водата съм добре, около 3 л всеки ден и кафе.

# 551
Мирка ив, и на мен въглехидратния ми е най-труден!
Но ти имаш страхотен напредък -2.5 кг си е за завиждане - завид, завид много само благородно, разбира се!   bouquet 

# 552
Благодаря ви много зо отговорите Hug ей сега ще прочета всичко от първата страничко и от утре съм с вас Simple Smile
само още едно въпросче - виждам,че в рецептите има рецепти за десерти,които стават за въглехидратния ден предполагам,но в някои има и яйца и мляко,които са протиени можеи да се смесват така с въглехидратите ? Confused

# 553
3-ти ден

З- две малки ябълки

О- 400 мл. доматена супа + 60 грама крутони

В-200мл. доматена супа+ 40 грама крутони

17 грама черен шоколад (70 %)

днес 3 литра вода

Утре мисля да продължа с 700-800 грама череши (да ги ползвам като диуретик)+ 50-60 грама сурови орехи....

поздрави и стискам палци на всички....
wish много мотивиращ резултат

# 554
Добър вечер фиданки, Hug
Днес ми беше бобов ден.
 Закуска- един портокал
 Обяд- порция гювеч(зрял боб, картофи, домати)
 Вечеря- 1/2 от обяда
Днес прегреших с една мини вафличка...от най-мини Мотто  Confused
Казвах не не не и наистина не исках,но ме накараха насила да я изям. Много ми е тъпо,че аз не искам да прегрешавам, а ме карат. Бях желязна,но се вдигна голям шум за нея,че накрая,за да се спре я изядох и докато не си я хапнах не мирясаха.  Confused Sad Беше две хапки,но се чувствам супер тъпо  Tired
Хари ти много малко си хапнала днес. Браво!  Hug Поне ти не се излагаш като мен.
Аз уж гледам всичко да е ок, а накрая ме насилват да ям.  #Cussing out #Cussing out Съботират ми режима тия хора.  Tired Tired Tired
Лека и отслабваща вечер. Simple Smile

L 0 V E , ти какво правиш тук? Не беше ли някъде през октомври-ноември на режима....спомням си, защото и аз тогава бях, но не си спомням кога го привърши. Скоро и аз ще се завърна ....

Общи условия

Активация на акаунт