90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Маре, тука е Клишето, но с нов аватар  Mr. Green Много мило ми стана, че си се сетила за мен   bouquet
Не съм ви изменила, продължавам си с диетата и съм режимна от всякъде. Никакви прегрешения освен, че вчера във въглехидратния вечерях 3 топки сладолед И шоколадови квадрати... ама толкова уникална комбинация се получи, че не можех да се спра. Имам чувството, че като свърши диетата един месец ще се изхранвам ежедневно само с това  Laughing
Утре ми е белтъчен и смятам за пръв път да си позволя смесване на белтъци. На обяд ще ям няколко вида сирена и кисело мляко, а за вечеря кюфтенца.
Иначе мога да се изфукам, че вчера свалих и последния грам от килограмите, които си бях поставила за крайна цел. Сега всичко допълнително свалено си ми е чист бонус  Mr. Green

# 556
  • here, there, everywhere
И да броя, и да не броя, 84 са! Joy Joy

Да саботираме сабортьорите! Wink

Хари, кефиш ме много!
Аз сега така и не разбрах да правя ли воден или да е плодов? Не ми се ще да цикля седмици след това...

# 557
Браво Аддри!   bouquet Браво мила!  Hug

# 558
  • Пловдив
Клише - поздравления!!!

Абе момичета, а къде да намеря рецептата за тези шоколадови квадрати?
Толкова вече слушам за тях... Моля. ако някой я има - да я метне насам.

Цитат
Ключът към решението на проблема с наднорменото тегло и негативните емоции, които го съпровождат е груповият подход, смятат експертите. Поддръжката и положителното влияние на другари по съдба, помагат на пълните да внесат необходимите изменения към здравословен живот."

А аз в къщи се правя на сражар и се опитвам да вкарвам мойто мило в диетата, че май почна да го мързи да я пази...

А моят мъж е +0.500 грама вече няколко дни... явно порциите му са били по-големи... или не знам newsm78 вече, като ме погледне с едни големи "тъжни " очи - и омеквам и свиря отбой и разрешавам да си хапне някоя хапчица - нережимна....

# 559
Добър вечер!
Да се отчета за днес....този пусти въглехидратен....много ми е труден
З - 2 портокала
О - 2.5 припечени филийки хляб поръсени с шарена сол и зелена салата
В - 2 геврека

Май е множко, но ще видим кантара. Сега се чувствам прияла. Утре ще си хапвам на воля плодове!
Клише - поздравления!!!

Абе момичета, а къде да намеря рецептата за тези шоколадови квадрати?
Толкова вече слушам за тях... Моля. ако някой я има - да я метне насам.

А моят мъж е +0.500 грама вече няколко дни... явно порциите му са били по-големи... или не знам newsm78
Има я на по предните страници, а и като напишеш в гугъл излиза веднага!

# 560
# 561
  • София
И така...време е за малко шок и ужас  Joy

Майтапя се.

Поиграх си тази вечер да ви покажа защо човек трябва да има воля и инат  Wink

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=198308700180191&set=a … d=100000031878783

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=198308710180190&set=a … d=100000031878783

http://avgustinki.snimka.bg/?album;aid=159136

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.22343791

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:05 от nana77

# 562
Булка, който няма Фейсбук, ще види нанайси! Laughing

# 563
Малеее не съм влизала от сутринта и сте изписали 10 страниции Simple Smile)
Днес малко прегрешение  Sad 1 мартини сухо по обед ама имаше повод и нямаше как да откажа  Sad Sad
инъче
з- банан
о- обядвах в едно близко заведение и си поръчах пилешко филе със зеленчуци като не очаквах ,че ще ми донесат царевица,грах и бобчета и тууук там някое морковче и броколи ... таа рових като кокошка  Laughing Laughing
в-консерва риба тон Simple Smile

# 564
  • България

didolinaa-Айде да сме три и моя воден е на 28.02
Просто Хари-Аз съм на втори  плодов сто на сто
и аз с вас-28но на фрешове
нана -Съдържанието в момента не е достъпно newsm78

# 565
Добър вечер,

Nana страницата не е достъпна, може би хора, които не са ти приятели във фейсбук немогат да виждат снимките.

# 566

Толкова пишете за тези квадрати, че и аз ще ги правя в сряда Peace.  Само не разбрах по колко от тях може да се хапва? newsm78

# 567
  • София
Нана, миличка изглеждаш прекрасно- наистина промяната е пълна. Браво за проявените воля и кураж и за това, че си тук да ни даваш съвети и да ни се накараш ако е необходимо.  bouquet

Момичета, питах по-рано но никой не ми отговори дано сега го направите- стремя се всеки ден вечерята ми да е 1/2 от обяда. Утре съм на въглехидрати и имам парче торта (запазих си го от РД на баба) и хляб със салата. Кое според вас е по-лекото в смисъл кое да изям за обед и кое за вечеря?

# 568
Поиграх си тази вечер да ви покажа защо човек трябва да има воля и инат  Wink
newsm20
За пример и образец и за да не питат новите фиданки, ама може ли кола,пуканки, чипс и т.н. и филий с пастет и пуканки за кой ден са  Peace
За вдъхновение и сила на тези, които имат да борят много кг и още не са започнали и/или се съмняват в успеха  Peace Защото с желание и последователност човек може да постигне всичко.
Ще чакаме нови, вдъхновяващи преди/след картинки и след третия тур  Hug

# 569
  • София
Даниела, колкото и да е позволено, със сигурност ще изядеш повече  Laughing Ужасно са вкусни. Съветвам те да си намериш някаква компания за изяждането им, че да не остане нищо да те изкушава  Mr. Green
Биляна, аз бих изяла тортата на вечеря. Пише в книгата, че десертът се яде вечерта, но пък не е задължително да го спазваш ако не искаш. Това е единствения ден, за който не е казано, че обядът трябва да е наполовина на вечерята.

Общи условия

Активация на акаунт