Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Bulgaria
Аз отново искам да попитам всички заедно ли живеят в онази къща или само Су и мине !И в този последният епизод от събота кои бяха мъжът и жената които бяха в полицията и плачеха?Какво им каза Метин ?И какво беше онова което Халил купи и после го хвърлиха в канала  Grinning

# 421
Хаха,Гювен и Ефе как са бяха гушнали в болницата......а уж са врагове....

# 422
Това реклама ли е? Понеже сега почнах да го гледам онлайн.

# 423
Какво белят Ефе и Гювен?

# 424
Здравейте и от мен   bouquet    bouquet  много хубав е бил края на епизода,просто когато го гледам и така се зарадвах ,чеееее направо щях да излетя от толкова щастие  Grinning  Grinning но какво да се прави много са сладки,а също и много съм доволна че онзи "тъпчо" най-накрая разбра това което искаше да му каже Мине .Значи ако някой е качил във vbox7 например danita958  може да преведа нещо ,защото така ми е по-лесно.

# 425
  • Бургас
Аз отново искам да попитам всички заедно ли живеят в онази къща или само Су и мине !И в този последният епизод от събота кои бяха мъжът и жената които бяха в полицията и плачеха?Какво им каза Метин ?И какво беше онова което Халил купи и после го хвърлиха в канала  Grinning
Всички живеят заедно без Мине. Мъжът и жената бяха майката и бащата на убитото момиче Айше и в този момент Метин им каза че дъщеря им е починала.

# 426
  • Бургас
Какво белят Ефе и Гювен?
Лук Simple Smile

# 427
  • Bulgaria

[/quote]
Всички живеят заедно без Мине. Мъжът и жената бяха майката и бащата на убитото момиче Айше и в този момент Метин им каза че дъщеря им е починала.
[/quote]

Меерси ! А да попитам какво купи халил ?

# 428
  • Бургас
Здравейте и от мен   bouquet    bouquet  много хубав е бил края на епизода,просто когато го гледам и така се зарадвах ,чеееее направо щях да излетя от толкова щастие  Grinning  Grinning но какво да се прави много са сладки,а също и много съм доволна че онзи "тъпчо" най-накрая разбра това което искаше да му каже Мине .Значи ако някой е качил във vbox7 например danita958  може да преведа нещо ,защото така ми е по-лесно.
Здравей можеш ли да преведеш както ви казват тук Ефе и Аслъ... http://www.youtube.com/watch?v=65HAEMXxyAg
едит: Моля някой да сложи субс. на най важната сцена...

# 429
ами Аслъ няма ли да бъде доктор..?

# 430
Пуу че хубава песен дето я пее Мине...

# 431
ами Аслъ няма ли да бъде доктор..?
ще бъде но сценаристите досега наблягаха на екшъна и затоваа не е излекувала много хора

# 432
да, много хубава песен, ама и Мине я издокара.. Simple Smile
аха, ясно..

# 433
най-интересното от филма започва сега..  Heart Eyes Simple Smile Party

# 434
Може би в предните теми сте писали а и в тази кога дават по канал д епизодите на мечтатели. Моля някой да ми каже.

Общи условия

Активация на акаунт