Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Bulgaria
събота 22:30

# 436
ето го и първият превод http://vbox7.com/play:2764a20d

# 437
Може би в предните теми сте писали а и в тази кога дават по канал д епизодите на мечтатели. Моля някой да ми каже.
Всяка събота 22:30....

# 438
Аз обаче малко завиждам на Аслъ.. има такива момчета до себе си, че когото и да избере няма да сгреши Simple Smile Но все пак искам да е с Ефе, тяхната любов е детска, искрена, чиста, истинска.. просто двамата ги възприемам повече, отколкото с Гювен.. Лично мнение  Wink

# 439
  • на пистата
а ви върна малко назад...кога ще се появи ефе....имам предвид в сериите по бтв.още много ли има.

# 440
  • Bulgaria

ААААА много трогателен финал!!!! Браво на ефе!!!

# 441
  • Bulgaria
а ви върна малко назад...кога ще се появи ефе....имам предвид в сериите по бтв.още много ли има.

Май ще се появи 150 или 151

# 442
ето още нещо интересно http://vbox7.com/play:8e654150

# 443
Би трябвало по бтв да си дойде в края на епизода в ворник и началото на епизода в сряда.... Rolling Eyes

# 444
Може би в предните теми сте писали а и в тази кога дават по канал д епизодите на мечтатели. Моля някой да ми каже.

Благодаря

# 445

Благодаря
Няма защо...пак заповядай....

# 446
  • Бургас
danita958 Мерси за преводите!

# 447
много хубав филм, особено тези серии, чесно казано като гледам този филм на някои тъжни моменти ми се реве направо, понякога даже рева.. успя да ми докосне сърцето..

# 448
danita958, deniyoy, Dobroman, kali_diankova, kivence, mimioza, mine_123, nameika-31, nops94, plezli4kata, sanny_82, veni1993, Ивона1, Мечтателка* и 14 Гости преглежда(т) тази тема

Много ще е интересен новия епизод по канал д...Само дано никой не виде целувката,още по малко пък Гювен,чеееее.... Tiredще стане страшно....Обаче кога Ефе ще им каже за тумора....вече много лъжи му се събраха на сметката...Горкичкият той.....На мен Гювен ми допада,симпатичен е,но  за мен като Ефе втори няма.....Да не ми се обиждат феновете на Гюен,ноо...
Ефе е оригиналното момче,а Гювен е копието му,тоест ментето....Винаги трябва да има оригинал и иматация за да е по интересно.... Rolling Eyes

# 449
намерий и останали снимки

хайде стига толкова

Общи условия

Активация на акаунт