Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
9 част вече е преведена благодарение на mediha_13 ето за  тези които я искат medinaaa

# 451
  • Bulgaria
Според мен няма да я види целувката но не съм сигурна добре че я няма лейля вече че със сигурност щеше да ги заснеме

# 452
Според мен няма да я види целувката но не съм сигурна добре че я няма лейля вече че със сигурност щеше да ги заснеме
И най- вероятно пак щеше да оплеска нещата.  newsm62

# 453
Сега като помислих осъзнах че Дениз може да не е разбрал точно че Мине е бременна,а да си помисли че тези снимки са от минарата бременност и че Мине присто иска да си  го припомни или нещо такова. newsm78   newsm78  Защото като му видях изражението неми се видя да му е толкова ясно .

# 454
той нали я попита нещо, тя му каза ''да'' с махане на главата и той гледаше пак така очудено..

# 455
Добре дошли на всички нови Hug приятно прекарване в темата Heart Eyes
Вчерашният епизод беше невероятен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямам търпение пак да дойде събота Mr. Green

# 456
danita958, deniyoy, Dobroman, kali_diankova, kivence, mimioza, mine_123, nameika-31, nops94, plezli4kata, sanny_82, veni1993, Ивона1, Мечтателка* и 14 Гости преглежда(т) тази тема

Много ще е интересен новия епизод по канал д...Само дано никой не виде целувката,още по малко пък Гювен,чеееее.... Tiredще стане страшно....Обаче кога Ефе ще им каже за тумора....вече много лъжи му се събраха на сметката...Горкичкият той.....На мен Гювен ми допада,симпатичен е,но  за мен като Ефе втори няма.....Да не ми се обиждат феновете на Гюен,ноо...
Ефе е оригиналното момче,а Гювен е копието му,тоест ментето....Винаги трябва да има оригинал и иматация за да е по интересно.... Rolling Eyes
Напълно те подкрепям.Ефе е последния оцелял мечтател.Сега покрай него и Мине си върна пламъчето и искрата в очите и започна и тя да мечтае.Химията на истинската любов не може да изчезне във времето,пък било то и 4 години.Тя избухва тогава когато най малко очакваме!!!

# 457
Сега като помислих осъзнах че Дениз може да не е разбрал точно че Мине е бременна,а да си помисли че тези снимки са от минарата бременност и че Мине присто иска да си  го припомни или нещо такова. newsm78   newsm78  Защото като му видях изражението неми се видя да му е толкова ясно .
То на Тъпчо и сега ако не му стане ясно,кога???

# 458
Ивона1 благодаря  Hug
и аз нямам търпение.. 1-во: заради епизода и 2-ро: за да си починем малко от тъпото даскалоо  Sick Crossing Arms
хубавото е, че по БТВ дават епизодите, които не сме гледали (някои) нито по канал Д, нито по БТВ и пак си имаме занимавка.. всяка делнична вечер от 16:55 аз засядам пред ТВ, много обичам да видя интрото на филма, ама мразя да гледам реклами..

# 459
олеле, вижте какво намерих:

Shocked Shocked Shocked
какво ли означава товаа..? от кой епизод ли е..?  Shocked Shocked Shocked

# 460
Много се радвам за Ефе и Асль.Тия двамата имат такава химия че...  Heart Eyes

# 461

Shocked Shocked Shocked
От 59 или 60 -ти по BTV.Аслъ облече рокля на позната на проба,защото на другото момиче му стана лошо,а Дениз и Ефе като я видяха им виснаха чейнетата!

# 462

Shocked Shocked Shocked
От 59 или 60 -ти по BTV.Аслъ облече рокля на позната на проба,защото на другото момиче му стана лошо,а Дениз и Ефе като я видяха им виснаха чейнетата!
Да и аз си го спомням това Mr. Green

# 463
Много се радвам за Ефе и Асль.Тия двамата имат такава химия че...  Heart Eyes
Опасно е да ползваш запалка или кибрит като те са заедно!!!

# 464
е, този епизод съм го изпуснала.. нищо, ще го гледам днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт