® E-bay - тема 65

• 32 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Sorry to hear this, my wife advertised it so i will speak to hear about it. As far as im concered you can have your money back. When it has been returned.
това как го превеждате?
Ще ми върне парите ,когато върна продукта ли?

# 226
Да, ще си получиш парите, когато върнеш стоката.

# 227
  • Разпиляна във въображението
Имам неполучена пратка от месец декември. Продавачът казва, че я е изпратил отдавна. От Емпреса и друг път са забравяли една моя поръчка, едно фърби, което е ходило два пъти до Англия и обратно, защото е малко и са го забутали до седалките. От фирмата искат да има тракинг номер, за да разберат дали са получавали пратка за мен в офиса си. Въпросът е как да взема този номер от продавача.

# 228
Имам неполучена пратка от месец декември. Продавачът казва, че я е изпратил отдавна. От Емпреса и друг път са забравяли една моя поръчка, едно фърби, което е ходило два пъти до Англия и обратно, защото е малко и са го забутали до седалките. От фирмата искат да има тракинг номер, за да разберат дали са получавали пратка за мен в офиса си. Въпросът е как да взема този номер от продавача.
Пиши на продавача да ти го даде.  Peace

# 229
Здравейте!Може ли да ви попитам за колко време получавате нещата си чрез посредник?
Получавате ли номер за проследяване?
Благодаря!

# 230
  • Варна
Здравейте!Може ли да ви попитам за колко време получавате нещата си чрез посредник?
Получавате ли номер за проследяване?
Благодаря!

Дали пратката ще има тракинг номер зависи от това как я е пуснал продавача, дали е с обикновена поща, signed for, куриерска фирма, и т.н. Няма нищо общо с посредника. А за колко време - ами зависи, печелиш търг, смяташ 2-3-5 дена да се получи в Англия и ако точно е заминал курса на посредника, ще чака за следващия....

# 231
  • Бургас
Искам да ви покажа една обява, по-опитните да си изкажат мнението. Търг за преса за коса.Как ви се струва? Thinking Предварително благодаря!

# 232
Мария♥ , не, че съм много опитна, но момичетата, които си изправят косите, май предпочитат BABY BLISS като фирма. Има дори една, на която търгът й изтича след 3 часа. Аз нямам коса и не мога да дам мнение.  Joy Иначе тази, която си показала, е ок като описание!  Peace
Виж и в Амазон, цените бяха много добри преди месец.

# 233
Здравейте, искам да попитам момичетата от Варна с коя фирма си доставят пратките. Сега разбрах, че Алезар вече не доставят до бг. Извинявам се ако е коментирано назад в темата, може и някое момиче на лични да ми пише. Благодаря предварително! Hug

# 234
Здравейте, имам проблем с ebay акаунта си.
Днес ми го спряха:
To help protect your account, eBay has put a temporary block on your site activity at this time. In order to maintain a safe trading environment, limits are occasionally placed on accounts until we obtain additional verification from a member. These limits in no way are meant to question your record with eBay or standing within the eBay community. At this time, we ask that you complete the verification process. Click here.

We sincerely value you as a member of our trading community and look forward to a continued, successful relationship. We appreciate your cooperation in verifying your account as quickly as possible.

If you are having difficulties completing the verification process, please contact Customer Supportfor assistance.

Изсикват коректен телефон, но след въвеждането на телефона ми дава грешка.
Знаете ли точно как да го изпиша?

# 235
И на мен ми даваше грешка ( но не знам дали при eBay или при PayPal беше), защото го бях изписала така +359897........, после го написах само 0897.... и стана. Не знам обаче дали е правилно  newsm78

# 236
  • Бургас
Мария♥ , не, че съм много опитна, но момичетата, които си изправят косите, май предпочитат BABY BLISS като фирма. Има дори една, на която търгът й изтича след 3 часа. Аз нямам коса и не мога да дам мнение.  Joy Иначе тази, която си показала, е ок като описание!  Peace
Виж и в Амазон, цените бяха много добри преди месец.

Благодаря ти!    bouquet
Отказах се.Аз си поръчах за мен миналата седмица, тази ми трябваше за друг.

# 237
Ноември спечелих нещо, не го получих, отворих диспут и го спечелих.
Случайно видях, че момата е релистнала отново нещото. Мога ли да направя нещо?
Леко ме е яд, че не и поставих отрицателна оценка, а негативна.

# 238
Coma, докладвай я на Ибей, само това можеш да направиш.  Hug

# 239
Здравейте пак,
да ви питам вие как бихте постъпили:
Купих 4 дрехи от една английска кака и я помолих да ми ги обедини за да ми спести от доставката, понеже за 4те ( 2 блузи и една плетена) ми иска 11.75 паунда ( което е събрано от сумите на четирите суми, които е посочила за доставка.) Казах и да ми даде "total" понеже да ми е по-евтино, но тя ми обяснава, че нямало да е по-евтино, понеже пакетът щял да е по-тежък. Аз като гледам да тежат не повече от 2 кг.  Rolling Eyes
ЧУдя се дали неиска да спечели от мен с доставката, понеже всички ги купих на 0.99 р  newsm78

Coma, подкрепям предното мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт