® E-bay - тема 65

• 32 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ако предварително не си се разбрала с нея за отстъпка от доставката и тя не е написала в обявата, че комбинира, няма как да искаш да ти намали, ако тя не направи отстъпка.
Вече не знам как може да се процедира като си получиш пакета и видиш, че доставката и е струвала примерно 2.98 лири.

# 241
Ми никак не може да се постъпи.
Наддавайки за едно нещо, вие се съгласявате за цената му плюс доставката.
Наддавайки за четири неща, вие се съгласявате за цената на всяко плюс доставката на всяко.
Тя не е длъжна по никакъв начин да прави отстъпка. Това е въпрос на добра воля.
Освен това, в цената на пощенските си включват опаковката, етикетите, билетите за градския транспорт до пощата и обратно.
Не виждам нищо необичайно в това и е съвсем нормална практика.
 Това не е Продавалника, където се цепи стотинката за доставка. Защото на мен пощата ми е на 4 спирки, дупча 2 билета, или 2 лв, няма как да отида пеша и да се върна. Тези билети никой не ми ги плаща, ако реша да изпратя нещо продадено в Продавалника. 
И като го продам за 2 лв, парите от продажбата отиват за билети. Не, благодаря.

# 242
От къде се клюкари на ибей? От Report item ли? Май не е от там, защото като кликна на него не виждам в коя категория от изброените мога да докладвам. И какво точно да пиша?

# 243
Дa, принципно сте прави, моя грешка е че не я питах предварително.
Но се чудя, понеже други момичета с радост ми намалят, а тя не иска, дали да настоявам или просто да си ги платя.  Peace

# 244
Coma, примерно, че искам да се оплача от еди кой си търговец, защото ме е излъгал, че е пратил стоката, а я е релистнал. И давам номера на стоката от първия и втория търг. Иначе аз им пиша от горе - Контакт ъс.

# 245
  • виртуално
Но се чудя, понеже други момичета с радост ми намалят, а тя не иска, дали да настоявам или просто да си ги платя.  Peace
ако не ти намали пощенските и пиши, че очакваш да получиш 4 отделни пакета  Peace
обикновено това помага за да намалят нещо

# 246

Сещам се че само можеш тактично да и намекнеш че тогава чакаш 4 отделни пакета!  Peace

П.С.: Рапунцел писали сме заедно! Simple Smile

# 247
Coma, примерно, че искам да се оплача от еди кой си търговец, защото ме е излъгал, че е пратил стоката, а я е релистнал. И давам номера на стоката от първия и втория търг. Иначе аз им пиша от горе - Контакт ъс.

Аз писах за такъв случай през Контакт ъс, но нищо не стана. Дамата дори си ги релистна втори път нещата и аз писах два пъти. Тъй че не се надявай много на някакъв резултат. Но пък поставих отрицателна оценка, в която тя написа, че това, което ми е продала било ново, а сегашното е релистнато/ пишеше обличано веднъж/  Laughing

# 248
То и моята е изгубена кауза, но да питам - преди време купих не евтина играчка, ползвана, но в чудесно състояние, поставих и + оценка. Малката, както си играеше онзи ден, остана с едната част в ръцете. Когато я погледнах, се оказа, че е лепена. Няма как да се поправи, не може и да се залепи пак. Да пиша на Ибей, или на арменския поп?

# 249
Момичета, спечелих едни сандалки в последната 1 минута, много се зарадвах, бяха обявени като чисто нови, но след като се зачетох по-подробно в описанието видях, че пише че били носени Sad Грешката е моя, че не дочетох всичко внимателно, но писах на продавача и той каза, че няма проблем, само да си анулирам бидването, гледах, търсих, но нещо не видях как става това  Tired Моля за помощ  Praynig

# 250
  • Шумен
Похвал  Peace.

Какво анулиране на бидването, след като си ги спечелила  Rolling Eyes. Според мен трябва да ти прати искане за анулиране на сделка  newsm78.

# 251
Аз съм имала случаи някой да ме надбидне и след това продавачът да ми пише дали желая да закупя артикула на цената на моя максимален бид newsm78 Ама знам ли  newsm78

# 252
geri_kkoleva това за което говориш е секънд шанс  Simple Smile и според мен продавачът трябва да прати форма за анулиране на сделката - cansel transactions, с която ако купувачът се съгласи отпада задължението да заплати артикула.
vi_ki Честита ти придобивка, много са готини обеците със здраве да си ги носиш. Харесва ми стилът ти  Peace
И един похвал и от мен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705992 … ame=STRK:MEWNX:IT и
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705992 … ame=STRK:MEWNX:IT
помолих да ги прати до Бг ще видим дали ще се съгласи  Praynig

# 253
помолих да ги прати до Бг ще видим дали ще се съгласи  Praynig
Той да се съгласи, ама ти дали ще ги получиш... До сега от всичко, що е бижу с доставка до тук, поръчано от Ибей, нищо не съм получила, само диспути отварям  #2gunfire Една мацка ми праща 2 пъти 2 комплекта, накрая ми върна парите.

# 254
привет,мацки! напоследак май нищо ново аз не съм си пазарила,ама съм си харесла едни бански от новичка продавачка(има само 1 продадено нещо).да рискувам ли според вас? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт