® E-bay - тема 65

• 32 861
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
помолих да ги прати до Бг ще видим дали ще се съгласи  Praynig
Той да се съгласи, ама ти дали ще ги получиш... До сега от всичко, що е бижу с доставка до тук, поръчано от Ибей, нищо не съм получила, само диспути отварям  #2gunfire Една мацка ми праща 2 пъти 2 комплекта, накрая ми върна парите.

Аааа, лош късмет явно. Аз съм поръчвала и китайско сребро, и от Англия едно такова от смола и от САЩ едно с камъчета сваровски уж... и трите директно до БГ ги получих без проблем Peace

# 256
Здравейте, от скоро пазарувам от Ибей и моля за малко помощ. При закупуване на нещо, което е обявено само за "pick-up", разбрах, че трябва да пусна търг. Когато спечеля нещото ли се пуска този търг? Мога ли ако крайната цена на доставка не ме устройва да се откажа от доставката или съм длъжна да ползвам услугите на спечелилия доставчик?  Възможно ли е да заплатя стоката на продавача, но да не си я взема?
И последно, ако някой знае, колко би излязла такава доставка на машина за хляб?
Благодаря  Hug

# 257
  • София
Здравейте, от скоро пазарувам от Ибей и моля за малко помощ. При закупуване на нещо, което е обявено само за "pick-up", разбрах, че трябва да пусна търг. Когато спечеля нещото ли се пуска този търг? Мога ли ако крайната цена на доставка не ме устройва да се откажа от доставката или съм длъжна да ползвам услугите на спечелилия доставчик?  Възможно ли е да заплатя стоката на продавача, но да не си я взема?
И последно, ако някой знае, колко би излязла такава доставка на машина за хляб?
Благодаря  Hug

"Pick-up" означава, че трябва да си го вземеш ти от мястото. Няма крайна цена за доставка, няма спечелил доставчик...

# 258
Хмм, тогава как да разбирам това инфо от първа страница на темата:
" Ако искате да купите нещо от Ибей, което е обявено само за "pick-up" в сайта пускате търг "кой куриер ще ви даде по-ниска цена". Куриерските компании залагат и бидовете намаляват надолу. Бид-ът представлява цената за вземане на стоката от дома на продавача и доставяне до избрания от вас адрес. За пускането на такъв търг не се заплаща нищо. Само, ако искате обявата да е оградена в цвят, за да е "по-видима", се заплаща. "

# 259
  • Бургас
Лулу, защо направо не си избереш превозвач и да попиташ колко ще ти излезе тази услуга?
На мен това с търга ми звучи много сложно. Blush

# 260
Здравейте ! Как мога да проследя доставката ми? Имам проследяващия номер, но когато го въведа да проследя продукта ми изписва несъществуващ или непълен номер.

# 261
Преди малко получих блузките с матрьошките - много хубаво трико, р.6 отговаря на ръст 120 см http://i.ebayimg.com/19/!B3WB,Mg!mk~$(KGrHqZ,!joE)pmgyCHTBMl4o4CT,w~~0_3.JPG.

Сандали Next http://i.ebayimg.com/21/!CEGWJkwBmk~$(KGrHqN,!lMEz+6WFj36BNQyS-B5I!~~0_3.JPG.

Рокличка Per Una http://i.ebayimg.com/05/!BeZc+gQ!2k~$(KGrHqEH-DcEri!ZYB0oBK9FpRmJ!Q~~_3.JPG

И пола Republic http://i.ebayimg.com/01/!CE!SckQBGk~$(KGrHqQOKo0E0flOvQubBNQc4vIWN!~~_12.JPG

# 262
Чудесни неща сте си взели. Аз съм в застой  Money Money Money

# 263
  • Бургас
Здравейте, някой скоро купувал ли си е от онези лакове цветни които към края на нокътя променят цвета си и стоят като френски маникюр  Rolling Eyes Не знам как да ги търся  ooooh! Помня само че излизаха около 7-13 паунда  Tired
Моите са на тази марка  http://shop.ebay.com/?_kw=claire%27s%20mood&_fcid=34&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

Мимес, добре дошла и на теб в отбора на чакащите попълнения - лека и безпроблемна да ти е Hug

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 17:17 от bradata

# 264
привет на всички,ще помоля за малко помощ и съвет от вас,днес получих 9 диска за PS2 ,от които само 3 работят(всичките девет са used),в обявата не е споменато че не някои от тях не работят,че ще поставя отрицателна това е ясно,но въпросът ми е да пускам ли диспут и ако да,как мога да докажа пред ибей после, че дисковете не работят

# 265
Здравейте, някой скоро купувал ли си е от онези лакове цветни които към края на нокътя променят цвета си и стоят като френски маникюр  Rolling Eyes Не знам как да ги търся  ooooh! Помня само че излизаха около 7-13 паунда  Tired
Моите са на тази марка  http://shop.ebay.com/?_kw=claire%27s%20mood&_fcid=34&_jg … _stpos=&gbr=1

Мимс, добре дошла и на теб в отбора на чакащите попълнения - лека и безпроблемна да ти е Hug
Брадичке друга мимс не виждам на страницата. Ако си го написала това за мене не чакам за съжаление макар че вече много ми се иска второто и се чудя дали не престарях но май не съм  Laughing Laughing Laughing Извинете за спама и на теб брадичке ако не е написано за мене  Laughing Laughing Laughing

# 266
bradata Благодаря за помощта   bouquet Точно тези търсех  Peace Много са ми калпави ноктите и не стават дълги, та се чудя 15лв струва ли си  Thinking  но много ми харесват  Laughing  Стоят ли добре и на къси нокти  Laughing и като покривност, трайност имаш ли впечатление как са?

# 267
  • София
Записвам се и аз да чета и да ви следя Flutter и отивам да разглеждам:-)

# 268
  • Шумен
dan4eto77, благодаря за пожеланието.  Hug
Аз пък за втори път получих нещо което е ползвано, а обявено като ново  Crossing Arms Stop. Само като
се види етикета става ясно за какво иде реч. И ми стана доста криво, довечера ще пиша на мацката  Whistling.

# 269
Един въпрос и от мен.Спечелих един търг,но ще получа стоката чрез превозвач.Продавача обаче ми писал следното съобщение:
'hi could you you leave me feedback so my
funds can clear thanks'

Аз няма как да му пиша + оценка,щото нещото ще дойде след 10-тина дни,а без да съм го получила няма да слагам оценка.За какво иде реч в съобщението и какво отговаряте вие в такива ситуации?
И да кажа,че много тъпо като има проблемна стока,щото и да пуснеш диспут,от Ибей ти пишат да го върнеш,а с посредниците няма как. И си пиеш една студена вода.Сестра ми така си купи машина за кафе Долче густо,излезе към 100-тина лева,ужким ползвана няколко пъти.Като дойде,не работеше.Ремонтираха я за още 100 лева и егати и машината стана,тука са по 180 нови.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт