® E-bay - тема 65

• 32 721
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Ловеч
Мерси, Ив  Hug
И още едничко - с какви карти си направихте регистрацията, защото аз пробвах дебтни на ОББ и Райфайзен и ги отхвърли Sad Ако ида в банката могат ли да променят това или си е до карта Sad

И аз преди пробвах с карта на ОББ, но не стана... проблема май се оказа банката. Сега ползвам карта от Първа инвестиционна банка и нямам проблеми.
За Райфайзен не знам мисля, че с нея ставаше, а може и да бъркам.

# 61
Видях темата, благодаря много!

# 62
Здравейте, момичета.  Hug

Аз за пръв път ще ползвам превозвач от UK и се надявам другата седмица да си получа стоката.
Поръчах на мъжо спортни маратонки, да видим какво ще излезе.

Търся на малкия хубави панталонки ( 3 год) , нацелила съм няколко. Вчера за малко изпуснах комплект от 7 чифта, още ме е яд, че не зададох малко по-висока цена, но нищо Simple Smile

Успех и на вас с пазаруването!  Peace

# 63
Знаете ли какво означава "Pre-owned" ?  Thinking
Похвал и от мен  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705988 … vi%3D1&_rdc=1
,дано ми я изпратят,че току що получих съобщение от един продавач, че счупил дръжката на пресата , а не му изпращам парите.

# 64
Здравейте!
Получих очила но рамката се счупи на следващия ден ,писах на продавача и той е решил да ми върне парите, но ми е отворил кейс ,какво значи това и какъв трябва да бъде моя отговор

Това е писал в кейса:
This case has been opened by the seller for the following reason: Other.
Additional information provided by the seller: Buyer has received damaged item.

редактирам се: Продавача е искал да откажа сделката ,оправих се!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 17:55 от milena29

# 65
  • София
Същото като used, т.е. използван.

# 66
Същото като used, т.е. използван.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 67
здравейте! желая да закупя стока на buy it now, като продавача е съгласен. проблемът обаче според него е, че има вече наддавания и той няма как да прекрати аукциона по-рано. има ли вариант все пак аз да закупя стоката на бай ит нау, за да го обсъдя с продавача. благодарско!

# 68
  • Бургас
здравейте! желая да закупя стока на buy it now, като продавача е съгласен. проблемът обаче според него е, че има вече наддавания и той няма как да прекрати аукциона по-рано. има ли вариант все пак аз да закупя стоката на бай ит нау, за да го обсъдя с продавача. благодарско!

Да, той не може да прекрати листинга. Аз бях в същата ситуация, но като продавач.
Единственото, което измислих тогава след консултация тук в темата  Laughing, беше да прекратя листинга и да пусна нов с "бай ит нау".

# 69
Момичета, имам нужда от помощ при плащането.Когато въведа ръчно пощенските за Англия /за България за 8.75, а за Англия- 2/ уж всичко е мормално Ebay си ги смята нормално, а като ме прехвърли е Пейпал излиза само сумата за стоката без пощенските.Скоро не съм го правела този номер, а преди нямаше проблеми.Има ли някаква тъкност, която пропускам, как и в Пейпал да ми излезе цялата сума та да платя?

# 70
  • Smallville
Момичета, имам нужда от помощ при плащането.Когато въведа ръчно пощенските за Англия /за България за 8.75, а за Англия- 2/ уж всичко е мормално Ebay си ги смята нормално, а като ме прехвърли е Пейпал излиза само сумата за стоката без пощенските.Скоро не съм го правела този номер, а преди нямаше проблеми.Има ли някаква тъкност, която пропускам, как и в Пейпал да ми излезе цялата сума та да платя?
Скоро ми го направи този номер и не можах да изляза наглава Tired
Писах на продавача да ми прати инвойс със сумата за плащане до БГ и нямах проблеми с новата фактура Peace

# 71
danibaby, благодаря за отговора.То и аз му писах на продавача за нова фантура, ама много ме дразни, че не ми се получава плащането.Сигурно има начин, но не мога да го открия newsm78

# 72
# 73
  • Sofia
При мен пък  не е пикъп онли количката на amanita.  Rolling Eyes
Има 0.01п доставка и изпращали до 3 дни след плащането.

amanita, не  се знае как ще свърши търга, та дори това да е доставката, което се отваря при мен да е така.  А ако е пикъп онли, както някой беше писал, трябва да се пита превозвача за цена до адреса.
Май  не ти помагаме особено, но най добре е сама да се гмурнеш в ибей шопинга. Simple Smile
Не е сложно, повярвай, а преди да се реша ми се виждаше мисия невъзможа.

# 74
  • Русе
  И при мен се е случвало 2 пъти,помолих за инвойс само за пощенските и хората си ми пратиха,като обясних,че грешката е в системата,а не в нежелание то ми да платя цялата сума Wink

Общи условия

Активация на акаунт