® E-bay - тема 65

• 32 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Бихте ли ми препоръчали фирма за доставка на стоки от САЩ (само транспортна) за София?

# 211
  • София
Имам въпрос към тези, които са получили слънчевите очила от http://myworld.ebay.co.uk/ab_fab_sunglasses/

Някой беше казал, че за 4 дни са пристигнали. Може ли повече информация - в пощата ли?

# 212
  • Русе
Имам въпрос към тези, които са получили слънчевите очила от http://myworld.ebay.co.uk/ab_fab_sunglasses/

Някой беше казал, че за 4 дни са пристигнали. Може ли повече информация - в пощата ли?

Даа, там. Иначе какво друго, писах по напред че не са нищо особено. Въпреки всичко два дена излизах с тях, не усещах дискомфорт след това на очите но рамките се разшириха. И сега се изхлузват лееекичко и от лицето ми  Confused

# 213
  • София
Много ти благодаря за информацията. Ами аз поръчах три чифта - един ден след като получих съобщение, че са изпратени, ми писаха, че едните не мога та ми изпратят, защото са последен чифт, но били счупени.   #Crazy Понеже съм се учила от вас, писах им да ми пратят снимки - ами не можели  Shocked
Разменихме си повече от десет съобщения и дори и имейли - предлагаха ми да си избера други, но аз нищо не харесах. Накрая ми изпратиха снимки на няколко различни модела и аз харесах едни. Казаха, че ще ми ги изпратят подарък за недоразумението като дори щели да сложат и счупените  Crazy
Дано не съм разочарована.

# 214
Не зная дали има някакво правило при поставянето на фийдбек още повече, че не е задължително, ама леко ме издразни един продавач след като спечелих търг и заплатих веднага стоката, ми пише че щял да ми постави фийдбек след като съм му го поставила аз... Thinking нормално ли е?

# 215
  • Пловдив
zveta111  на мен не са ми поставяли и след като аз им поствих SadНо не съм от тия дето ще ги тормозя. Embarassed
днес спечелих две якенца за малката
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2207356 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2607325 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 216
  • Бургас
Не зная дали има някакво правило при поставянето на фийдбек още повече, че не е задължително, ама леко ме издразни един продавач след като спечелих търг и заплатих веднага стоката, ми пише че щял да ми постави фийдбек след като съм му го поставила аз... Thinking нормално ли е?

И мен това ме интересува.Един китаец изобщо не ми даде фийдбек, а аз вече си получих стоката и му поставих на него.Изобщо трябва ли да го направи или е по желание?

# 217
Значи аз не държа да ми слагат фийдбек, изобщо никой не подканям- ако иска, ама се възмущавам че ми поставя условия...

# 218
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,имам въпрос-поръчах един часовник на мъжа ми,теглото на пратката е 1кг022г и е отишъл на митница.Пратката е от Сингапур.ПОлучавала съм и други пратки оттам,идвали са си на моя адрес.Тази защо е отишла там,заради теглото или заради това,че е по-скъпа-68 лири?

# 219
Аз мейла в пей-пал го видях, но в и-бей не го намерих......жалко ,че не се виждат.
Писала съм, че парите са пратени още на 6.02 и е невъзможно досега да не са преведени и ми отговоря това горното което написах.
Незнам каква е точно процедурата, но май е рано за диспут.....или пък не.......

Продавача има и други покупки и продажби и предполагам, че проблеми с мейла не би трябвало да има, иначе как е ставало досега......
Най-добре му кажи да ти върне парите, да ти изпрати нов инвойс и да провери дали правилно е изписал адреса си за плащане.А ти отвори диспут  Peace

Значи аз не държа да ми слагат фийдбек, изобщо никой не подканям- ако иска, ама се възмущавам че ми поставя условия...
Нормално е, някои така си искат.Ако държиш да му пишеш, драсни му два реда, че като си получиш стоката, тогава ще му оставиш фийдбек.Все пак на теб като купувач изобщо не са ти важни, докато на него са му.  Peace

# 220
  • Варна
Момичета,имам въпрос-поръчах един часовник на мъжа ми,теглото на пратката е 1кг022г и е отишъл на митница.Пратката е от Сингапур.ПОлучавала съм и други пратки оттам,идвали са си на моя адрес.Тази защо е отишла там,заради теглото или заради това,че е по-скъпа-68 лири?

Защото е от извън ЕС и е на стойност над 30лв....мисля, че толкова беше прага, под който не се дължи ДДС...

# 221
  • В лудницата на 2-рия етаж.

Защото е от извън ЕС и е на стойност над 30лв....мисля, че толкова беше прага, под който не се дължи ДДС...
Благодаря   bouquet

# 222
  • София
Продавачите могат ли да видят от коя държава съм? Харесала съм си една рокля, но е написано това:

I am no longer sending items overseas
Due to Customs Forms/High Postage ect...
please do not bid if you live outside of UK(i will re-list at end of sale)

Използвам адрес на посредник за доставките.

# 223
Като пристигне пратката, от митницата ли ти звънят да отидеш да си я вземеш или ти трябва да се интересуваш дали е пристигнала? newsm78

# 224
Получаваш като за начало известие в пощенската си кутия на хартийка, да се завлечеш до пощата да си получиш срещу подпис митническото известие.
А понякога митническото известие го пускат в пощенската ти кутия.

Общи условия

Активация на акаунт