® E-bay - тема 65

• 32 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
pebs, не се подлъгвай да пишеш оценка, за парите ще чака продавачът. Пиши, че си във ваканция и ще се върнеш след 2 седмица. Т'ва е.

# 271
  • Бургас
mimi_msm, изтървала съм едно Е от името, което е mimes Blush Извини ме, ако съм те притеснила  bouquet

dan4eto77, имам 2 и съм доволна от тях - единият покрива добре и само на един слой, а от другия слагам два. При мен ефектът е слабо изразен, защото съм почти винаги с ледени ръце и се вижда най-често само "студения" цвят, но лятото е по-осезаем ефектът. На много къси нокти няма смисъл да се слага такъв тип лак, защото като няма стърчаща извън пръста част от нокътя, то няма да има участъци с различна температура и съответно различен цвят на лака. Като трайност - общо взето като другите ми лакове или иначе казано към 3-4 дни поне ми държат (но ползвам и хубава основа, както и такъв топ-лак) Peace

# 272
bradata, би ли казала, кой от лаковете има по добра покривност. Обмислям да си взема един и се чудя такъв или OPI  Thinking

# 273
bradata, благодаря ти много за пожеланието. Да ти се връща миличка Hug

Аз си ви чета, но за сега не купувам нищо, че с тези намаления се напълнихме с кво ли не, та не мога да се сетя да имам нужда от нещо,  Mr. Green, чак ми е странно даже.

# 274
A aз искам да попитам,трябва ли да правя нещо при следния случай: Платила съм нещо преди 5 дена,но сега видях че на плащането в ибей има пясъчен часовник,а в пей пал,имам опция да канселирам плащането,защото не е прието.В същото време продавачката не ми е писала нищо до сега,а в ибей имам пликче,т.е. е отбелязано че е изпратено нещото. Вие какво бихте направили в този случай?

# 275
Да питам и аз за тези лакове.Ако поръчам тези, две бройки ли са:
http://cgi.ebay.com/Del-Sol-UV-U-V-SUN-Color-Changing-Nail-Polis … sh=item3a61af5c15

# 276
A aз искам да попитам,трябва ли да правя нещо при следния случай: Платила съм нещо преди 5 дена,но сега видях че на плащането в ибей има пясъчен часовник,а в пей пал,имам опция да канселирам плащането,защото не е прието.В същото време продавачката не ми е писала нищо до сега,а в ибей имам пликче,т.е. е отбелязано че е изпратено нещото. Вие какво бихте направили в този случай?

Аз бих почакала. И при мен беше така(но без пликчето) и след повече от седмица часовника изчезна- при мен проблема е в продавача, на никого не препоръчвам да попада на такъв. От 23-01 чак вчера ми писа, че е получила парите и сега за втори път ще пращам кириер. Направо се чудя, имам ли право да поставя поне неутрална оценка

# 277
  • Бургас
Да питам и аз за тези лакове.Ако поръчам тези, две бройки ли са:
http://cgi.ebay.com/Del-Sol-UV-U-V-SUN-Color-Changing-Nail-Polis … sh=item3a61af5c15
Лакът е един, а снимките му показват цвета на слънце и на сянка Wink

bradata, би ли казала, кой от лаковете има по добра покривност. Обмислям да си взема един и се чудя такъв или OPI  Thinking
  Моят любимец е този http://beautopia.onsugar.com/Claires-CalmWild-Mood-Nail-Polish-7947593  Peace

# 278
Брадичке няма нищо не си ме притиснила.  Hug Hug Hug
Я кажете сега за тия лакове основа друга трябва ли да има?

# 279
Със закъснение, ама благодарско на всички за отговорите. Hug Hug Hug Днес ще докладвам момата на иБей.  Laughing Laughing Laughing

Пуснах нещо за продажба, един пич бидна, а сега виждам, че се е отказал. Поядосах се мъничко, но всъщност е по-добре така.

# 280
bradata Аз тия лакове преди година ги бях видяла, но не съм чела на каво се дължи промяната в цвета и какъв е замисъла, но сега като ми го каза  Flutter  да доста е умно и нестандартно. Не знам наистина за мен има ли смисъл да купувам, но от мерак ще взема един  Mr. Green поне два пъти в годината ноктите ми стават и с по 0,7см дължина  Crazy обикновенно са до 0,5см  Blush А би ли споделила и номера на този твой любим цвят и аз си падам по такива  Wink
Редактирам се прочетох  Laughing абе помръзва ме май да чета  Blush

# 281
  • София
Да попитам за лаковете, че съм маниачка на тая тема, но си признавам тези не ги бях заглеждала  Crazy До английски адрес ли ги пращате или до БГ, дължи ли се мито?

# 282
Mомичета , как да търся стъргалка за керамичен плот ?  Rolling Eyes

# 283
  • Варна
Mомичета , как да търся стъргалка за керамичен плот ?  Rolling Eyes

Мисля, че е това:

http://home-garden.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=ceramic+scraper&a … 286.c0.m270.l1313

# 284

Точно това е , много ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт