® E-bay - тема 65

• 32 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, моля за помощ по следният казус, нямам много опит, но не намерих тук скоро подобен въпрос:
Спечелих детски дънки на 11.01 с доставка до БГ, платих веднага. Любезна продавачка ми писа на следващият ден, че ги е изпратила.Две седмици по-късно и исках тракинг, че ги нямаше, тя отговори че са изпратени "regular airmail", тоест няма. Към 10.02 повдигнах диспут и отсъдиха в моя полза. А днес тая нахалница ми праща съобщение че щяла да ме репортва за измама.
Та въпроса ми е: трябва ли да предприема нещо или ако да какво. Благодаря много.
Ха, че да докладва, как ще докаже измама, много ми е интересно. Ти пък и пиши, че ще препратиш нейното съобщение на ибей.
Куче, нямаш ли го в won? Колко време е минало, че да не можеш да поставяш оценка?
Като не си поставил оценка за нещо,нямаш ли надпис  Feedback not left.
I need to leave feedback for xxx item.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:17 от m@ria

# 481
оправих се. мерси
Лепнах му негативен коментар. Освен това размера е М, ама е за гъз ХХЛ. Изв. се за цинизма, но съм бесен. Евреи :@ Grinning

# 482
Варна какво става сега? Кой превозвач ще ползваме/те? Rolling Eyes
Мислех да почивам 1 месец ама май няма да мога.... кажете?

И аз мислех да почивам, но вече не устисквам Simple Smile
Звънях на Алмуз, но при тях не става.
Остават Софийските ф-ми. С Емпреса не ми се занимава, имам лоши впечатления още от старта им, а и са ми много далеч във Варна.
Аз определено ще почивам. Не се доверявам на никоя друга  Laughing Laughing Laughing Работила съм само с тая.

# 483
И аз мислех да почивам, но не успях Mr. Green
Габко ще ползвам през този месец.

# 484
  • Русе
За тези дето не им се почива от пазаруването-да ви дам инфо за фирмата,ако не се счете за реклама Peace очаквам първите неща доставени чрез тях дугата седмица,така че коментар за точността не мога да дам,до момента комуникацията е отлична обаче и това ме радва Mr. Green
  Ей ги на

# 485
Здравейте, вчера питах, но никой не ми обърна внимание, за това да питам пак Mr. Green Конкретно до момичетата, които ползват Емпреса за доставки от Англия. Моля да ми кажете в профила си в ибей на адрес в кое поле какво попълвате?Аз съм написала за град - Dagenham,  на район -  Essex, на адрес - 335-351 Rainham road south и на пощенски код - RM10 8QR. Моля да ми помогнете, да съм сигурна че е така, за да не ми отидат пратките, някъде неясно къде. Rolling Eyes

# 486
За тези дето не им се почива от пазаруването-да ви дам инфо за фирмата,ако не се счете за реклама Peace очаквам първите неща доставени чрез тях дугата седмица,така че коментар за точността не мога да дам,до момента комуникацията е отлична обаче и това ме радва Mr. Green
  Ей ги на

Аз рядко имам повече от 2 кг на курс и с техните условия никак няма да ми е изгодно, ще пращам към Габко. Благодаря все пак.

# 487
Здравейте, вчера питах, но никой не ми обърна внимание, за това да питам пак Mr. Green Конкретно до момичетата, които ползват Емпреса за доставки от Англия. Моля да ми кажете в профила си в ибей на адрес в кое поле какво попълвате?Аз съм написала за град - Dagenham,  на район -  Essex, на адрес - 335-351 Rainham road south и на пощенски код - RM10 8QR. Моля да ми помогнете, да съм сигурна че е така, за да не ми отидат пратките, някъде неясно къде. Rolling Eyes

Задължително попълвате ВАШЕТО име за получател!!!!

Street Address -- Empresa.mail 335-351 Rainham road south - моля попълнете всичко, както го виждате изписано, много е важно!

Town / City -- Dagenham

County / State -- Essex

Postcode / Zip code -- RM10 8QR

# 488
Айде пак аз   Blush  привет на всички мили мами  Hug,
Аз нали прохождам в тоя е-бей и не ми е ясно - избрах си Габко, но те кога ще ме известят , че нещо , което съм купила е при тях - като пристигне на адреса в Англия или в БГ! Ако е в Англия, значи мога да се притеснявам, защото още не са ме известили за нищо! А мина доста време вече ...

# 489
Аз нали прохождам в тоя е-бей и не ми е ясно - избрах си Габко, но те кога ще ме известят , че нещо , което съм купила е при тях - като пристигне на адреса в Англия или в БГ! Ако е в Англия, значи мога да се притеснявам, защото още не са ме известили за нищо! А мина доста време вече ...

Аз си мисля, че ще те известят чак когато трябва да си го вземеш от офиса им в БГ.
Преди това - едва ли.

# 490

Аз си мисля, че ще те известят чак когато трябва да си го вземеш от офиса им в БГ.
Преди това - едва ли.
Алексче1   bouquet  bouquet  bouquet
И това ми стига - че нали ми е за първи път и да не се ядосвам от сега  Peace

# 491
Здравейте, извинявайте, че така нахлувам в темата, но и аз съм прохождаща  Crossing Arms регистрирах се и в и бей и в пей пал успешно, но като тръгна да пиша на продавач или да наддавам и ми излиза ето това:Attention

To help protect both buyers and sellers, eBay may sometimes place limits on accounts and request additional verification.

To continue using eBay, please choose one of the following options:

Phone verification:
Confirm your account details by receiving an automated call at the phone number registered on your account. It's fast, easy and secure. Request a call

Credit card verification:
Place a credit card on file, or confirm the credit card we already have already on file for you. Your card will not be charged. Add or confirm credit card details
и не знам какво да правя   newsm78 .Моля за помощ Praynig

# 492
Момичета, моля за малко помощ:
Спечелих едни сандали, продавача ми изпрати инвойст (праимъри адреса ми е в UK), помолих ако може да ми ги прати до БГ и ми изпрати нов инвойс. Тръгнах да плащам и в полето за P&P въведох новата сума, но като тръгнах да потвърждавам плащането ми излезе само стойноста на сандалите. Платих ги и сега какво да направя , че да платя и пощенските, че кофти се получава спрямо продавача  Thinking, притеснявам се да не ме отсвири.

# 493
  • Русе
Венити,на мен 2-3 пъти ми се е случвало,молила съм за още един инвойс за сума само за пощенските,или ги превеждам през пей-пал директно на имейла на продавача.Извинявала съм се,че грешката е в системата не в мен.

Я да питам пак,понеже един път газих лука,да не би пак LaughingВ тази обява продавача изпраща ли,или само Пик ап има?Щото,едни злополучни кънки дето купих бяха обявени по същия начин-безплатно лично вземане,и 4 паунда пощенски,платих си пощенските и оная ми каза,че е обявила само безплатно вземане на място,спорихме,писхме си...та развалихме сделката.
http://cgi.ebay.co.uk/glass-paint-/150565264921?pt=UK_Crafts_Gla … sh=item230e639e19

# 494
Имам въпрос
На продукти до 10 долара
с безплатна доставка до България плащам ли мито ддс или нещо такова.Ще съм ви много благодарна за информация понеже съм си харесала 10-15 продукта до 10 долара и желая да си ги поръчам но да не остана изненадана после Thinking

Общи условия

Активация на акаунт