Какво количество играчки имат децата ви?

• 9 276
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
умишлено купувам по - малко и определено по празници или повод.. иначе мноого рядко. И въпреки това, се убедих, че и тези явно стават безинтересни в момента, в който му станат повече като на Коледа и загубва интерес.
Просто не искам да го "лишавам от мечти"

# 91
Ужасно много са... Ама аз съм си виновна, защото купувам като невидяла  ooooh! И въпреки многото играчки разхвърляни навсякъде, все му е скучно ... Трябва да се огранича в купуване само на книжки  Peace Към тях не губи интерес.

# 92
Цитат
Ужасно много са... Ама аз съм си виновна, защото купувам като невидяла  ooooh! И въпреки многото играчки разхвърляни навсякъде, все му е скучно ... Трябва да се огранича в купуване само на книжки  Peace Към тях не губи интерес.

същото положение е и при нас.

# 93
Хм ... не са чак толкова много .
Синът ми си играе предимно с ...тенджерите ми в кухнята  Embarassed, с разни дървени бъркалки , с една топка , катери се по столове , маси и шкафове  и реди кубчета .
Сестра му пък рисува и оцветява , гледа по малко телевизия , играе си  с няколко кукли , опитва се да пише разни буквички и ченгелчета ... ами като изключим няколко плюшки , с който спят , комплектите за ровене в пясък и цветните тебешири май не остават много играчки  Embarassed
Стари и счупени веднага навън , дори карам Нана да ми помага  и я уча да не и е тъжно .Е , понякога не се получава , но старите и ненужни неща нямат място в стаята им и в дома ни .Винаги успява да го разбере .
Та това е в общи линии.

# 94
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Мога да отворя магазин за играчки.

# 95
  • Някъде на път....
2 деца - 2 големи коша, от тези с животните.
Пъзелите и нещата за рисуване са отделно!  Peace

# 96
  • София

И при нас е същото положение  ooooh! Уж купуваме само с повод, рд, Коледа, имен ден...а откъде се натрупаха толкова много, не знам. Тя си ги пази и почти не хвърляме. Някои съм качила на тавана. Тези с които си играе са в "стаичката" под леглото й, има някои които са в кутий, има в кошове, има по етажерките....
По-често купуваме материали за рисуване, флумастери, пастели, бои и най-различни канцеларски материали, тя си рисува, щрака с телбода, прибира в папки и т.н.

# 97
  • Sofia
Мисля, че има безумно много играчки. Купуваме й не само за празници, но гледаме да не е много често все пак. Свекърва ми всеки път, като я вземе  (а се случва и по 2 пъти в седмицата), й купува играчки, при това нерядко и доста големички. Последно и от мое име купувала. По този повод онзи ден разчиствах играчките, наистина няма къде да се стъпи, няма и къде да се складират вече... Събрахме 4-5 големи плика за хвърляне, но остават още поне толкова и пак са много. Друг път сме давали събирали с ДГ за домове за деца, този път нямаше читави играчки сред разчистваните.
Не си играе много-много с тях, има няколко любими и рядко обръща внимание на останалите. Яд ме е, че няма нещо, за което да си мечтае и да можем да я изненадаме напр. за рождения й ден. Всяко нещо й бива купувано сравнително бързо.  Confused
Книжки има цяла библиотека, не съм ги броила, но са над 100.

# 98
Не са много, но не са и малко.. играе си с почти всички.. рядко му е скучно и ако му доскучее просто иска някой от нас да се включи в играта.. Играчките стоят на определени места, сортирани са по вид по шкафове и чекмеджета.. и той знае местата им... понякога не му се прибира и ние помагаме.. играчки без повод почти не се купуват.. сцени в магазин никога не ми е правил.. гледа харесва си и заявява "тази ми харесва, ще ми я купиш ли за рд, ид, коледа и т.н." .. виж пъзели като разпилее ми се стъжва.. с другите е по лесно.. плюшени почти няма.. другото са чекмедже със семейни игри, чекмедже с пъзели, чекмедже с рисувателни и апликационни материали и чекмедже с материали за моделиране.. шкаф с конструктори и чекмедже с колички и подобни..библиотека с книги и няколко музикални играчки...

# 99
Май по-скоро има малко играчки, но това е, защото редовно правя чистка на такива, които изпадат в забвение. Разбира се, постоянно влизат и нови, но те поне са подходящи за възрастта и за момента.

# 100
Peace И при нас е така. Почти всяка седмица прибирам играчки, с които вече не играе.

# 101
Моята дъщеря е на 10 месеца и няма много играчки поради простата причина че много бързо и омръзват.Понякога дори не си играе с нейните играчки,а с бутилки от безалкохолно,със чанти тези найлоновите защото и шумат. Grinning Grinning Grinning

# 102
Моята дъщеря е на 10 месеца и няма много играчки поради простата причина че много бързо и омръзват.Понякога дори не си играе с нейните играчки,а с бутилки от безалкохолно,със чанти тези найлоновите защото и шумат. Grinning Grinning Grinning

На тази възраст и моята щерка не я интересуваха играчките, ела да я видиш сега. Само рови в шкафовете да види дали няма нови играчки hahaha

# 103
  • Pb
Не бих казала, че са много. Съвсем съзнателно ограничавам купуването. Вместо да купувам и нови, и нови - прибирам една част и след време им се радва, все едно току-що са купени.
Често си измисля игри с предмети-неиграчки, най-често взети от кухнята - последната страст е една точилка, която слага върху колите си и така ги бута. Много си играе и с котката.
Иначе при бабите е заринато - трупани от братовчеди, направо е ужас.

# 104
Има много Laughing

Общи условия

Активация на акаунт