Отговори
# 405

labrex , направих гевречетата по оригиналната рецепта. Много.......

vera, много се радвам, да са ви сладки! Hug  bouquet

# 406
  • Несебър
Лабрекс, много ти благодаря  bouquet

Ще пробвам първата, че втората е с лук, а малката не обича.

Още един въпрос 1ч.ч. 220 или 250мл е или няма голямо значение, да не объркам пак нещо Laughing

# 407
Още един въпрос 1ч.ч. 220 или 250мл е или няма голямо значение, да не объркам пак нещо Laughing

Зависи от чашата, има и по 200мл, и по 240 - моите са такива, и по 250 и съвсем големи. Нямаш ли каничка с деления, можеш с нея да премериш колко вода побира чашката?

# 408
  • 1st floor
Аз да си кажа за крем карамела от вчера - оставих го да си изстива в тавичките във фурната. Току що го опитах - и на мен част от карамела ми е останал твърд по чашките... newsm78...Половината си е течен, а половината стои твърд...Иначе на вкус кремчето стана супер, без грешка... Laughing

Редактирам се - на втората купичка  Embarassed нищо й нямаше - беше перфектна...Не знам защо на първата така се е получила, но за сега ще се въздържа да прегледам   Mr. Green другите как са, може да е било от различните нива на тавичките, нали бяха две... newsm78

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 08:48 от НеПоКоРнА

# 409
здравейте,момичета моля за изпитана рецепта за лазаня с готови кори?
Благодаря Ви!

# 410
  • София-Младост
здравейте,момичета моля за изпитана рецепта за лазаня с готови кори?
Благодаря Ви!
Ползвам подобна на долната рецепта, която съм си копирала от форума. Не слагам инд.орехче.
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pasta_boloneze

# 411
  • под тепетата
НеПоКоРнА , много се радвам, че с дружни усилия кремът стана . Ако продължиш инспекцията по чашките до довечера няма да ги има  Laughing

# 412
Аелис , Селма - много ви благодаря   bouquet
В чудо съм се видяла какво да измислям вече за моя мъж , който не яде месо  Crazy

# 413
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам останали сварени спагети и искам да ги запека с нещо във фурната. Дайте идея за вариант, но по възможност без предварително варене на соса преди това.

# 414
Добави малка кофичка заквасена сметана, топено или пушено сиренце  /или и двете/, отгоре настъргано кашкавалче  Crazy как обичам такова нещо  Crazy

# 415
Аелис , Селма - много ви благодаря   bouquet
В чудо съм се видяла какво да измислям вече за моя мъж , който не яде месо  Crazy
    Нел,в моите любими имам доста вегетариански рецети.  Wink Peace

# 416
  • Пловдив
Много добра идея-топено сиренце имам, имам и малко шунка и кашкавал. Но дали ще стане и с течна сметана, тя си е направо крем де, че нямам заквасена.

Аз се бях насочила към червените сосове в главата си и изобщо не се бях сетила за нещо млечно със сиренце Simple Smile

Благодаря много

# 417
gabrielade според мен ще стане  Wink Сложи на око, нарежи и от шунката вътре, може и кисели краставички ако имаш, или гъбки  Crazy Оххх и ти идвам на гости  Joy

# 418
  • Пловдив
Ilita♥♥♥,  Hug

Охх само като си ги представям и на мен ми се доядоха още сега ина момента Simple Smile

# 419
  • Разград
Много добра идея-топено сиренце имам, имам и малко шунка и кашкавал. Но дали ще стане и с течна сметана, тя си е направо крем де, че нямам заквасена.

Аз се бях насочила към червените сосове в главата си и изобщо не се бях сетила за нещо млечно със сиренце Simple Smile

Благодаря много

Само да не е сладкарска сметана.

Общи условия

Активация на акаунт