Отговори
# 600
  • София-Младост
  • Мнения: 24 066
Здравейте момичета,
Търся рецепта за шоколадов чийзкейк.
Скоро в едана тема гледах един ,но не мога да го открия. Praynig

В любимите на Селма има една великолепна рецепта.

# 601
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 570
ивка27 , да не е чийзкейка на Берина?И аз съм му хвърлила око Wink:

http://berina-berina.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

# 602
  • Варна
  • Мнения: 522
Аелис, точно този на Берина, Благодаря много!!!
Ала-Бала , аз прерових първо темите на Селама и Лабрекс и тогава попитах.
Наистина и този на Селма е хубав, но с много продукти и ми се видя по сложен Rolling Eyes

# 603
  • Варна
  • Мнения: 11 348
здравейте!

да питам: кога ползвате вентилаторно печене?

# 604
  • Мнения: 572
Мацки, имам патешки гърди.. идейки как да ги сготвя?

# 605
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 816
Момичета, може ли някой да ми препоръча изпитана рецепта за соленки, от тези дето се изрязват с формички, може и тестото да е с мас, че имам хубава домашна, но да са без сирене вътре!!!

# 606
  • Мнения: 1 982
Мацки, имам патешки гърди.. идейки как да ги сготвя?


Със сметана, топено сирене и бяло вино ще станат много добре.Мариновай ги със сол, черен пипер и лимон.После задушаваш кубчетата с бялото вино и слагаш заквасената сметана.Слагаш топеното сирене и чакаш да се сгъсти соса.Гарнитура бял ориз или картофено пюре.  chef

# 607
  • Мнения: 9 453
Мацки, имам патешки гърди.. идейки как да ги сготвя?

ето още три предложения от мен, особено ако е филе

а тук в рецептите на Смайли има още рецепти за патешко месо

# 608
  • Мнения: 210
Привет!
Искам да ви питам според вас колко широка и дълбока трябва да е тавата за изпичане на пита с 1 кг. брашно  Embarassed Простете за тъпия въпрос, но аз много рядко правя такива неща и ми се струва че тестото става двойно при изпичане, но може и да греша , та се чудя,за да ми се получи хубава висока пита каква тава трябва да ползвам  newsm78 имам една по-голяма, но се притеснявам да не е твърде голяма и да се разлеят розичките  Embarassed
Благодаря ви предварително за отговора   bouquet

# 609
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838

Щом искаш висока питка ползвай тава с по-малък диаметър и висок борд.

# 610
  • Разград
  • Мнения: 3 114

Щом искаш висока питка ползвай тава с по-малък диаметър и висок борд.


Според мен тавата трябва да е с диаметър 30 см и поне 8 см висока.

# 611
  • При децата ми
  • Мнения: 7 282
здравейте!

да питам: кога ползвате вентилаторно печене?
Присъединявам се към въпроса и аз!? Фурната ми има такава функцияч но аз почти не съм я ползвала. Blush

# 612
  • Мнения: 22 867
Marieta, arina, mama_mima, ива, благодаря, момичета за подсказките, все пак направих кожата, вкусно стана, на рулца и малко пача - ето тук снимка. Но повече такава от магазин няма да купувам. От домашното прасе си е друго нещо! Grinning Peace   bouquet

# 613
  • Разград
  • Мнения: 3 114
здравейте!

да питам: кога ползвате вентилаторно печене?
Присъединявам се към въпроса и аз!? Фурната ми има такава функцияч но аз почти не съм я ползвала. Blush


Аз използвам само,когато пека по две тави наведнъж.

# 614
  • Мнения: 210

Щом искаш висока питка ползвай тава с по-малък диаметър и висок борд.


Според мен тавата трябва да е с диаметър 30 см и поне 8 см висока.
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт