За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
new leaf,аз също съм проблемна от ученичка още и се справям с хапове.Всяка вечер си гълтам едно хапче и готово.Хич не се мъча с други неща дето я стане ,я не стане а ми е много гадно като съм с подут корем. Naughty

# 211
new leaf,аз също съм проблемна от ученичка още и се справям с хапове.Всяка вечер си гълтам едно хапче и готово.Хич не се мъча с други неща дето я стане ,я не стане а ми е много гадно като съм с подут корем. Naughty
Тони, опитай и ти с Хуска. Знам колко е гадно да си подут и колко ти е скапано настроението. Майка ми като ме види в такова състояние (без да знае) ми вика "Ти какво гледаш, сякаш имаш запек?"  Joy Joy Joy Явно си личи Simple Smile Аз бях много скептична относно Хуска, прочетох тук Николекса беше писала за него и викам, чакай да пробвам пък. С години съм пила хапчета, чайове и какво ли не, това поне ако не помогне няма да навреди. Три дни бях като балон, корема ми - футболна топка. Чак на четвъртия ден подейства и от тогава съм като часовник. Няма грешка! Опитай, няма да съжаляваш Simple Smile

# 212
Не искам хапове.. аз ако почна от сега трябва цял живот на лекарства да карам.
becktin хуск си пия от половин година (още преди диетата) - има мааалко подобрение, но пак не става... може и аз да бъркам защото си взимам Colon C (пак е хуск, ама 'марков' и с добавки или пробиотици или ленено семе - според модела), а не чистия хуск, но от него имам страшни болки и колики и т.н.

# 213
Хуска и при мен не действа така магично. Close
Пия го може би 2 месеца - всеки ден по 2-3 мерителни лъжички.
Не намирам разлика...
Но хапчета и аз не искам!

# 214
Скарлет, намери начин да си купиш кантар, ако трябва на някой полазник поръчай Laughing
Ако ИТМ ти е под 25 с тези 7 кила голям зор ще видиш, затова се въоръжи с търпение - от личен опит, както е видно, го казвам Mr. Green И не се мери с мъжа ти (освен че гадовете имат по-бърз метаболизъм и по-малко мастни клетки) - той вероятно ще свали 30 кила за същото време, за което ти ще свалиш 5. И както са ти казали - мери се на един и същ кантар, гола, по едно и също време на гладно и жадно, най-добре сутрин. Аз не бих се учудила, ако всъщност си свали повече от 1,5 кг....
Ню лийф, лоша работа newsm78 Май си пробвала всички обичайни неща. А когато ядеш плодове, нормални ли са нещата?

# 215
Хуска и при мен не действа така магично. Close
Пия го може би 2 месеца - всеки ден по 2-3 мерителни лъжички.
Не намирам разлика...
Но хапчета и аз не искам!

Три мерителни лъжички на гладно сутрин и вечер с много вода, ако се пие с малко вода действа по обратния начин. Така пише на моето упътване. Фибрите са Psilium Husk, отвартителни на вкус, ама няма начин...

# 216
Azalita  Нормални не, но малко по-добре. Ако се наям на гладно с няколко кивита съм супер. Чудя се, ако карам 5 дена протеини и 2 дена плодове дали ще е много зле за режима или.. Иначе 5 дена съм на протеини и по 2-3 ябълки вечер и ми е интересно как съм с кг, но нямам кантар и се меря 1 седмично (знам че съм за бой, ама няма начин сега) та като видя как съм ще кажа..

# 217
 Може би 5 дни П са ти много newsm78 Да пробваш някаква по-лека схема - 1П/1ПЗ или по два, и в ПЗ дните да намалиш млечните и включиш плодове....или все пак ако държиш да си стриктно на тази диета - да видиш някой доктор какво ще ти каже, щото тези проблеми са си доста индивидуални и тук само може да подхвърляме идейки (с риска да не са особено добри), а твоето тяло по съвсем друг начин да вижда нещата....

# 218
Azalita Мерси! Била съм при доктор и това ми каза и тя - хуск,трици,течности,ленено семе или да си експериментирам докато си намеря нещо, което да помогне, но твърдо да НЕ минавам на чай и лекарства. Затова и ви питах - може някой да предложи нещо, което не съм пробвала и да експериментирам с него Simple Smile

# 219
  • София
Veronic, аз също бях на трета олекотена и много често за закуска си правих сандвич с пълнозърнест хляб, шунка/филе и кашкавал (може студен, може запечен в микровълнова или партигрил), или яйчен пастет върху филийките, или Ескуиза с кръгчета домат или краставица отгоре, или принцеси с яйце и сирене, принцеси с кайма. Триците тогава оставаха за обяд в омлета примерно или за следобедна закуска, накиснати в кисело мляко.
Така че варианти бол. Peace

# 220
  • София
Екатерина Simple Smile
envia
becktin
  bouquet  bouquet   bouquet

Благодаря ви момичета  Hug
Отговорите ви ми подействаха много мотивирищо.
Не ми се пише защо ги допуснах тези 7 килца,
защото не ми се ще да развалям дисциплината,
но резултатите от диетата, трябва да се поддържат,
иначе рано или късно всичко се връща Sad
Голяма вина има и заседналия начин на живот,
особено зимата, но това ще бъде поправено Simple Smile
Успех на всички и много слънчеви дни !!!

# 221
  • Лутаща се
Скарлет, намери начин да си купиш кантар, ако трябва на някой полазник поръчай Laughing
Ако ИТМ ти е под 25 с тези 7 кила голям зор ще видиш

Измерих го - Ръст (в см.): 173
                     Тегло (в килограми): 73
                     BMI: 27.48

Това ще рече, че щом е повече от 25 - какво следва?

# 222
  • Лутаща се
Вижте това:
http://www.technomarket.bg/products/09072942/neo-bs-404bf
Какво мислите, става ли?

# 223
Здравейте, искам да Ви кажа да внимавате с Доматите, отняколко дни съм на смесената фаза ВП, но задържам. Погледнах днес и видях: 100 г парти домати имат 4г въглехидрати, но аз сигурно за 3 дни изядох 1 кг...Стана ми много ясно защо задържам Joy

И аз като newleaf imam problemi s WC. Направих Атакуващата фаза 5.5 дни.   На другия ден се нахвърлих веднага на любимите ми зеленчуци домаtcheta, salati, но продължавах да имам проблеми да ходя до Тоалетна. Вземах чай от една билка salbei (Гугъла го преведе като градински чай). Подейства ми добре, но отново въпреки големите салатки, доматки, червени чушки...отново нe ми се ходи до Тоалетна. Днес ми е 9ти ден на Дюкан. Пия много вода, ям и супички...Винаги съм била редовна до Тоал, но защо ли така ми действа Дюкан диетата?!?

Kato бях на протеини имах проблеми, сега като минах на смесения режим пак имам проблеми... А никога в живота си не съм.

Всяка сутрин си взимам 2л. Овесени Трици и 1л Смляно Ленено семе. Аз се чувствам добре но знам, че не е нормално. Надали е добра практика, постоянно да предизвиквам WC с билки или други подходи.

# 224
  Thinking Скарлет, би трябвало да е така: ИТМ =73 делено на 1,73по1,73 = 24,41. Идеята ми е следната - ИТМ=18,5 - 25 (може да намериш различни варианти на граничните стойности, но горе-долу са това) означава, че имаш нормално тегло, тоест  в тези граници не си застрашена от заболявания, които нормално се свързват със затлъстяване. От суетна гледна точка обаче едно е да имаш ИТМ 18,5, друго е - 25. При ИТМ над 25 тялото ти сътрудничи да си нормализираш теглото, защото излишните кг. му пречат, но когато си в нормата, тялото ти по- се противи да сваля кг., затова и се сваля по-бавно. Това е на теория, със сигурност има изключения  Hug

За вецето забравих да ви питам - кафе пиете ли, на мен то много ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт