За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 247
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
... Не, аз не искам да съм на 20, но определено искам и си пожелавам  на 40 да съм доволна и заредена като Зорита, на  50 да изглеждам и да се чувствам като Роисин, а на 50+ да съм усмихната и положителна като БигБаба. Моите адмирации, дами   bouquet
Деситка, много ми хареса това, което прочетох и подкрепям Peace Hug, на едно мнение и желание сме Peace

# 316
  • Лутаща се
Здравейте! Честита ви събота!
Отчет - новият Кантарев ме обича - още половин кило надолу от вчера.  Mr. Green
Иначе обаче не съм на кеф, че проблемчета се заформят. Тача че изчезвам да ги мисля.
Приятна, усмихната и отслабваща почивка на всички!  Peace

# 317
Мименситке.... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Ха,Добър ви ден!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ухааааа....Вещи къв кьотек е теглила снощи Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 318
Чакайте и аз бързо да се похваля, че не се знае после кога.Вече съм 77 кила....толкова се кефА че няма повече накъде.Смених схемата на 1/1 и веднага даде резултат.Ще карам така 1 седмица и после пак 3/3  пък да видим.Та който задържа да сменя схемите смело! Hug
Деситка, аз на 28г се чувствах по-стара от всякога...все едно животът ми свършваше...една депресия и размисли ме бяха налегнали...ужас.Сега на 30 пък се чувствам по-млада и красива от на 20....сигурно щото изкукуригвам вече...ама ми е много добре... Crazy

# 319
Цоп  Simple Smile
Деситка, аз на 28г се чувствах по-стара от всякога...все едно животът ми свършваше...една депресия и размисли ме бяха налегнали...ужас.Сега на 30 пък се чувствам по-млада и красива от на 20....сигурно щото изкукуригвам вече...ама ми е много добре... Crazy
Имам една колежка, която казва "Колкото остаряваме по-хубави ставаме!"  hahaha И е и права Joy
monnnn Hug  bouquet поздравления. И аз мислех да сменя на 3/3, но ме е страх, че няма да ми се получи. А защо мисля така не зная. Преди от 5/5 минах на 4/3, за да мога да хопвам салатки почивните дни и тогава като изтървах прасето и стана лошо. Сега съм си нарисувала един календар до края на март с 5/5 и ще го карам така, а тогава ако имам смелост ще мина на 3/3.

Тъй, пак за цеденото на олимпус. Вече като рекламно лице се чувствам, ама не е реклама да знаете, в никакъв случай. Ей тук и тук са снимките на млякото. Да си кажа честно не ми хареса много вкуса. По-скоро бих заменила екуизата с него и бих го ползвала за мазане на тричави питки. На кремче не ми хареса чак толкова.

# 320
  • София
Medlar, моят личен опит показва, че ефектът на 5/5 и 3/3 при мен са еднакви. Винаги съм карала 5/5 (през 2009 когато стартирах, и през 2010 когато се наложи отново да се върна във 2-ра фаза, след като прасето разби кочината и се развилня неудържимо... Започнах 3/3 още през ноември, наблюдавам се вече повече 3 месеца и смятам, че си действа прекрасно, а и се понася по-лесно-3 дни бързо минават. Опитай!
Според мен обаче за да се отчита ефект от смяна на схема, е добре поне 1 цял месец да се наблюдаваме, за да си изкара тялото един пълен цикъл-лунни фази, менструация, овулация...

# 321
  • София
 smile3534 Хей, не знам дали някой ме помни, ама....... върнах се от една Дивашка среща..., та да дам отчет:

http://www.album.bg/nelsun/images/26788014/153938/

# 322
desitka*, да разбирам ли, че си за равен брой дни П и ПЗ? Ще опитам, със сигурност, но не искам да си променям графика. Ако сега направя някаква промяна си мисля, че няма да издържа без залитания, от там ще се депресирам и ще ми се обади свинчо  ooooh!

Това с лунните фази не го разбирам. Признавам си, че чета малко по диагонал. До колкото съм разбрала в дните в които в лунната диета пият само вода ние тук сме на протеини? А ако се случи фазата да е в ПЗ ден? Спазват ли се и часовете. Лунната продължава 24 часа и често започва от средата на деня. И какъв е ефектът всъщност? Може ли някой да ми обясни моля?

nelsun, тез дюканки като фотомодели  Heart Eyes срам не срам признавам, мименсита, само теб разпознах /дано правилно съм те разпознала де Blush/ и смело казвам, че изглеждаш зашеметяващо  Hug

# 323
Хей ДИВАЧКИ ма много сте готини,наистина като фотомодели newsm10

# 324
  • Пловдив
Нещо и мен ме тресната нервата. Преди не съм обръщала фнимание на ПМС-то, но от половин година някъде здраво ме тресе. И сега съм точно в такъв период - крива, гладна, заядлива, подута...
Направо ви завиждам на силата и мотивираността. Аз едва 2 дни в седмицата на П издържам. И даже сега съм ги разделила.  Embarassed
nelsun, страхотни снимки. Всички изглеждате толкова свежи и хубави.  Simple Smile
monnnn, skarlet71, veronic, Gardenia, честити ви минуси.
Сутринта ми беше  готварски полуден - по идея на Малвина готвих пилешки воденички в два вида манджа, правих си крем, на децата бисквитена торта и кифлички спретнах. А и такова хубаво време - не личи че е разгарът на зимата. С мъничкия на кино, после на кафе навън на едни детски атракциони. Той грогяса и заспа, а аз се благодаря на себе си, че направих толкова ядене. Такъв див глад ме подгони и толко храна погълнах, че хем се успокоявам, че е режимна, хем ме е яд на лакомията и апетита.

# 325
Пу-пу, хубавици! Мимс, изглеждаш прекрасно, браво момиче!
Аз разпознах Нелсънчето, Венерас, Луси, Мимс(разбира се) - чудни сте момичета, ама срам, не срам и аз не разпознах всички ви.... Blush , но пък за сметка на това, всички сте страхотни... Hug Heart Eyes Peace

# 326
smile3534 Хей, не знам дали някой ме помни, ама....... върнах се от една Дивашка среща..., та да дам отчет:

http://www.album.bg/nelsun/images/26788014/153938/

Тъкмо съм в процес на препрочитане на старите теми (в момента съм на 130та) и се ядосвам, че все не мога да видя снимки на nelsun Simple Smile
Аз пък разпознах повече от 1  ppp Освен mimensita (наистина изглеждаш прекрасно), Lucie, blue sky и veneras. Дано не съм объркала, че много ще ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed Сега кажете другите кои са, щото не мой така да не знаем пък!

monnnn, честито ти намаление на килцата. Ти за няма и месец 2 кила май май си затрила? Бавно, но славно както се казва Simple Smile
Medlar, а ти как се движиш? И според мен, независимо от схемата, ако си стриктен няма начин да няма начин! Спазвай която ти е най-лесна. И се отчитай често често, че нали ти казах, че те наблюдавам  Hug
И по повод вчерашната дискусия... е такива "баби"  да сме всички  Heart Eyes

# 327
И по повод вчерашната дискусия... е такива "баби"  да сме всички  Heart Eyes

Първата дето е снимана в гръб съм аз...Разпознах се... Mr. Green Joy Joy

Дивачките ,страхотни,както винаги!  bouquet

Мимси, всеки път си по-готина,мамка му стара...  bouquet

Аницееееееее, след две -три години ще сте като сестрички със щерките ти! Секси парче си!Трепач!   Crazy

# 328
Поздрави за хубавиците от снимките  Hug
Лунната фаза е за протеинови дни в трета и четвърта фазза, всички останали си спазват схемите  Peace

# 329
Дивачкиии,неверятни сте !Направо манекенки ...красиви,красиви .Поздравления за всички ви !
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тия баби имам чувството ,че бая и доктора се е намесил. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт