За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Тия баби имам чувството ,че бая и доктора се е намесил. Flutter

Тонче, а бе то и докторите са барнали това онова,ама базата си е оригинална! Joy Joy
Мене например и 100 доктора да ме барат,такава не мога да стана... ooooh!

# 331
  • София
smile3534 Хей, не знам дали някой ме помни, ама....... върнах се от една Дивашка среща..., та да дам отчет:

http://www.album.bg/nelsun/images/26788014/153938/

Иде ми да се разстрелям... Една среща ще пропусна, от както се пресрамих да се включа "на живо", и ще изпусна толкова много  Confused
За мен непознати са само русата дама с роклята, а също и с дънките+черното палтенце. Предполагам са  blue sky и nelsun. А останалите са mimensita, Lucie, ANNAFACE, veneras и Tsveti-Sofiа.
Страхотни сте, момичета!

Medlar, броят на П и ПЗ трябва да са равни, не че аз го предпочитам. Поради тази причина се отрича и спазването на 4/3, особено ако става дума за продължитлен период от време, тъй като П-дните с доста превишават ПЗ, пък това било натоварващо за организма.

ПС: Да добавя и за луната и въобще какво имах предвид като казах, че е добре, да се наблюдаваме цял месец, за да си правим изводи от прилагана схема. В рамките на 1 месец има 4 фази на луната, 1 овулация и 1 менструция на жената (т'ва попринцип де, то е ясно, че има и изключения). За много жени е характерно задържането на течности, а от там и покачване на телесното тегло по време на МЦ и/или ОВУ. По повод лунните фази-смята се, че също оказват влияние върху телесното тегло, като в половината от цикъла, в който луната се пълни (м/у Новолуние и Пълнолуние) човек е склонен към напълняване и покачва теглото си, или не отслабва, въпреки, че е на някакъв режим...  В останалата половина, когато Луната намалява (от Пълнолуние до Новолуние) се характеризира с намаляване на теглото, периодът се смята за удачен за започване на диети за отслабване, организмът по-лесно сваля... На практика, лунуването (спазването на фазите на Луната-по 1 всяка седмица) представлява определен/ограничен начин на хранене, като всеки преценява, кое е най-удобно и подходящо за него. Има жени, които правят 3-дневни детокси, има такива, които в деня на фазата, в рамките 24 часа и 30 минути са само на течности. За спазващите нашия режим: 3-то- и 4-тофазничките си правят протеиновия ден в деня на лунната фаза, а останалите (1-ва и 2-ра фаза) могат напр. да наблегнат на максимално чисти протеини и още повече течности (за предпочитане вода), аз лично гледам да съм на риба в тези дни.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 20:09 от desitka*

# 332
becktin следи ме, следи ме, че имам нужда, иначе имам навика да криввам от правия път Дюкански  Crazy Мисля че добре вървя. Ако ми виждаш линийките за 26 дни 5 кг. за трети път дюканстване. Целта ми е 73, но тайно се надявам да сваля още 3 в трета  Rolling Eyes Започнах от 94,6, днес бях 89,6. Всеки ден си коригирам линийката, и графика трябва да се вижда даже.  Simple Smile

desitka*, благодаря ти за разясненията  Hug

# 333
  • София
desitka*, правилно ни е разпознала - русото със сивата рокля съм аз, с розово-лилавата блузка е blue sky.

# 334
Medlar, аз правех 4/3,но с едно уточнение-в четвъртък на обяд ядях П,а на вечеря включвах ПЗ! Така са по равно! Peace

# 335
И по повод вчерашната дискусия... е такива "баби"  да сме всички  Heart Eyes
Първата дето е снимана в гръб съм аз...Разпознах се... Mr. Green Joy Joy

Сисссс, сподели от къде си го купи този "бански"?  Laughing  Искам и аз да се изпъна с един такъв лятото на плажа  Mr. Green
Ама съм голяма бяла птица... не разпознах ANNAFACE  smihesorry  Гледала съм и снимките толкова пъти... ама сега е с много черна коса, а и не очаквах да я "видя" на Софийска среща, сигурно за това не я познах Sad И в този ред на мисли... незнам на колко години си, но на мен ми изглеждаш като тийнейджърка  Hug

Ето това е, видях най-сетне как изглежда nelsun, една успешна дюканка. Така като гледам, не мога да повярвам, че някога е имала нужда да спазва режим за отслабване.

Абе всички на "дивашката" среща изглеждате страхотно! Искам и аз на срещаааа.... Няма ли някой около ж.к. Гоце Делчев да ме подбере следващия път и меееен мрън мрън мрън  Praynig Толкова време чета, радвам се на успехите ви, ядосвам се когато нещата не вървят, искам най-накрая да ви видя на живо... Дано да е скоро Simple Smile

# 336

Сисссс, сподели от къде си го купи този "бански"?  Laughing  Искам и аз да се изпъна с един такъв лятото на плажа  Mr. Green

http://www.shopmania.bg/shopping~online-biel-o-za-zhieni~buy-bik … ni~p-2360539.html

Ето от тук,ама не продават режимни,а само със захар! Joy Joy Joy

# 337

http://www.shopmania.bg/shopping~online-biel-o-za-zhieni~buy-bik … ni~p-2360539.html

Ето от тук,ама не продават режимни,а само със захар! Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Е то да няма да ги ядем ние!
 oops spam2 smihesorry

# 338
Добър вечер дами дивачките прекрасни сте Нелсън шапка ти свалям за визията  Мименситка изглеждаш страхотно ако сложиш и едно вталено палтенце че това широчко вече ми се вижда лично мнение но ти  си толкова усмихната и лъчезарна че дрехите нямат значение.
Днес бях в кауфланд и видях че другата седмица сьомговата пъстърва е намалена та да питам някакви отзиви и идея за приготвянето и че вече ми писна от скумрия аз от там каквато и риба да купя все не съм доволна ама мисля да пробвам .
По повод протеинстването и луната пробвах няколко пъти но при мен определено няма ефект или поне по различен от нормален протеинов затова както каза и Деситка всеки трябва да се наблюдава а сега ви пожелавам една уютна и мързелива съботна вечер

# 339
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Лелеее..., седя и се червя пред монитора - де ме видяхте чак толкоз `убава, бре, че пък и отслабнала... Ма знам ли, може и моеето огледало да се е изкривило...  Rolling Eyes, щото все киликандзер си се виждам  Blush
      zorita, ти не зна`йш ли, че там не се бара или ако се бара не се казва  hahaha
      skarlet71, проблемите са като солта - без тях не е интересно  Wink
      TheNMaster , ще ти кажа аз
Га шъ та вида, а?
      nelsun , ще те помним ний, ако се появяваш, като те няма...  Heart Eyes
      Medlar, мен пък от къде ме позна  Shocked
      Сисссс , четкаджийка  Wink Heart Eyes
      desitka* , те за това гледам да ни прескачам  Peace Ама този път ANNAFACE и мен ме изненада.
      becktin , то само от теб зависи - ако имаш желание, ще дойдеш, ако нямаш... винаги ще си намириш оправдание.
      maia_at , а имаше времена, когато не можех да го закопчея... Сьомговата пастърва я приготвяш както ти харесва - на фурна, на скара - въпрос на вкус - вкусна е, ама пусто, далечко ми е Кауфланд...
      Да раздавам козинките аз, че гостите ме изядоха  ooooh!

Лека, мека, палава, розова и режимна  Hug Hug Hug
  [/i]        

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 22:03 от mimensita

# 340
mimensita, от подписа ти  Blush Whistling Peace

# 341
  • Лутаща се
Блазе ви за срещата, мили дами. Лека-полека ви опознавам. Всички изглеждате страхотно. Само дето са ми в повече тия 250 км, та да дойдех и аз  Cry  Ако знаех как да сложа тук една снимка щях да го направя, та да ме видите и мен. Нямам нищо против някой урок по въпроса.   
 А аз прекарах този ветровит ден затворена и в готвене. Подготовка за първия ми ПЗ ден. Резултатът: супа от воденички /"мали, ама колко постна" - както каза мъжа ми като я видя, стана  Laughing/, гювеч с телешко, пилешки дробчета с гъби и лук на фурна, дюкански кексчета и хляб, та дори и кремче.
Сега сума ти време няма да бутна тенджера  Joy
Та да видим дали ще продължа да слабея. Решила съм утре да си направя нещо като схема или графика, да следя движението на "асансьора".  Само дето така и не успях да се снимам за преди и след. А няма и да мога, щото си нямам фото.  Tired
Сетих се, че имах въпрос: 4 дни ПЗ без преяждане и 3 П бива ли? Какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 22:54 от skarlet71

# 342
zdraveite na vci4ki az cam kremenavip i zapo4nax dykan na 1 fevruari.Napravix
1-va faza 5 dni i cvalix 3 kg i do tam.da ce pritecnqvam li ili pocle cte po4na pak da cvalqm

# 343
kremenavip, не се притеснявай. Ако си стриктна, ще започнеш пак да сваляш Peace

Ах, Дивачкиии... Heart Eyes

# 344
Баси к'ва съм скрита лимонка.... Laughing ама чак пък да не ме познаете, преди да ви издадат коя пък е тази дет за сефте я виждате на среща в Дивака  newsm78 newsm78 newsm78
Направо се депресирах Crossing Arms  Wink

Ето и малко снимчици и от мен:
http://annaface.snimka.bg/friends/sreshti-dyukan-2010.507598.22383635

Силве, Деси, Цвети....предавате фронта, ей  fight

Само на мен ли не ми се отварят по никакъв начин снимките на нелсънчето newsm78 От както се прибрах се мъча да ги отворя и нейсе. Гаси къръка където съм.... Cry Cry Cry

becktin Пък за годините...и аз имам юбилей тази година Wink сигурно ставам на 20  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт