За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 197
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
 Grinning Мименситка,и аз като видя поста ти първо хвърлям един бърз поглед дали фигурирам вътре и после като се видя, че ме има спокойно започвам да чета отначало  Hug Hug Hug,
то май всички те чакаме вечер с нетърпение да ни зарадваш,
недей се гъта моля те ще ми тежиш на съвеста -нищо, че ще е от твоите подобрения и да споделиш после какво си добавила още на рибката

becktin,благодаря,че сподели техника,много як протеин,много му се радвах

# 31
Добър вечер на всички дюканки  Sunglasses

За пръв път пиша, но съм режимна от 2 седмици и ви следя всеки ден  Heart Eyes След дълго издирване, днес най-накрая успях да си намеря желатин  Rolling Eyes Но пък се оказа, че е на лентички, а упътването е на италиански и нямам идея как да го направя  Close Потърсих в гугъл, но нищо не открих. Моля за помощ, че съм загоряла за някакво кремче  Laughing Embarassed Давам и снимка, случайно ако някой го е ползвал...

# 32
до колкото аз съм запозната една лентичка е равна на едно пакетче желатин тоест 1 лентичка разтваряш в 100мл. студена вода и изчакваш около 20мин. хубаво да набъбне,после разтопяваш на водна баня и добавяш в сместа която ще желираш,но ако искаш изчакай някой по -вещ да се изкаже

ooofff, ти наистина ли свали за 2 седмици 11 кг. както гледам на лентичката ти   #Crazy и колко дни ти беше ударната фаза,че не мога да ти се начудя  Shocked

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 22:25 от nanini2

# 33
ooooffff,  и мен ме #Crazy. Как го направи този номер

мименситка, дано да си права и утре да го няма този +. Аз само не разбрах, ти кога ще пътуваш насам Wink

# 34
Имам си една страст аз - да правя сладкиши, преди ги и опитвах, обаче сега само гледам с ей такива очи  Shocked  Laughing
За желатина, ooooffff, съм гледала как се ползва. Лентите се киснат в студена вода, изцеждат се /просто ги изстискваш от водата/ и ги слагаш в сместа, която ще желираш. Разбъркваш докато се разтвори. Никога не съм виждала да ползват по една лента само. Обикновено поне по 3. Ти колко ленти имаш в пакетчето? Видях в сайта на производителя, че е 12 г. Ние ползваме от по 10 г. за 500 мл. общо с водата за разтваряне. Аз бих пробвала със 600 мл. течност. Отделно водата в която ще киснат, но нея няма да я добавяш.
Успех и кажи после резултата.

Пп. Отпред на опаковката не пише ли за колко грама течност е? В жълтото?

mimensita , и аз като Klee като те чета и ми се повишава настроението bouquet Hug

# 35
nanini2, много ти благодаря. Относно килата....еххх да можеше за 2 седмици да я сваля тая сланина  Laughing В края  на лятото правих диета и от тогава седя на 75-77 кг, с Дюки незнам колко съм свалила, защото нямам кантар, но като се прибера в БГ ще се мерна и ще споделя....тъкмо ще е изминал 1 месец от началото.
mimensita, тен кю и на теб за отговора   bouquet
Medlar, в пакетчето има 6 лентички, общо са 12 гр а отпред пише "Dose per 500 g di gelatina" и се чудя дали една лентичка е за 500 г или всичките заедно. Но щом 10 гр е за 500 г ме навежда на мисълта, че са всички лентички за една доза  Rolling Eyes Ще го направя както каза, дано не оплескам работата, че не стига че е дефицитен, пък е и скъпичък  Laughing

Лека нощ  на всички bouquet  Heart Eyes

# 36
ooofff,извинявай ако съм те подвела за желатина,но от тази рецепта изходих,то вярно,че не е за кремче ама......

Желирано ароматно пиле за специални случаи

Необходими съставки
800 гр бяло пилешко месо
75 гр прясно мляко
2 яйца
1 с.л желатин на прах или 1 листче желатин
½ чаена лъжичка настъргано индийско орехче
4 дафинови листа
стръкчета розмарин
стръкчета мащерка
1 с.л олио
Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото месо . Загрейте фурната до 150 гр.
През това време  в купата на кухненския робот прибавете млякото и яйцата и разбийте. Прибавете половината от пилешките кубчета  към млякото. Сложете също индийското орехче, малко сол и пипер и разбийте на ситно с помощта на робота.
Излейте сместа в съд, прибавете желатина и разбъркайте добре.
В продълговат съд, намазан с олио, излейте половината от сместа. Отгоре наредете нарязаните на кубчета пилешко месо  и излейте и другата половина от сместа с желатина.
Загладете с шпатула и поръсете с няколко капки олио.
Наредете отгоре дафиновите листенца, мащерката и розмарина, отново полейте с мъничко олио, покрийте съда и оставете да се пече в продължение на час и половина.
След това махнете капака и оставете да се пече още десетина минути. Извадете от фурната, покрийте съда и го оставете да изстине.
Приберете го в хладилника и сервирайте на следващия ден.
с малки промени-източник-Тялото БГ

За да бъде изцяло режимна рецептата би трябвало да се направи без олио. С олиото е подходяща за трета фаза.

# 37
Аз преди си купувах желатин на лентички. Една лентичка е за 500 грама както си пише отпред. Аз я слагах в 100мл вода в една тенджерка, изчаквах 10 минути да набъбне и после хоп на котлона докато се разтвори напълно (при постоянно бъркане). Общо взето процедурата е същата като с другия желатин.
ooofff ако искаш напиши опътването. Аз уж уча италиански в университета и може и да схвана как се приготвя Laughing

# 38
Не хванахме риба днес smile3516 Бяхме с трите деца ooooh!, едното бебе опищя света и вероятно уплаши горката риба. За малко към чаената кола да си добавя нещо по-силно и силно нережимно Embarassed Бай ви Дю да хване да помисли да се толерира алкохола за майките с три и повече деца, с оглед на повишения разход на калории и запазване на мотивацията...
Иначе сутринта аз пък имах малко минусче smile3508 Да видим дали ще се задържи....
 Аз тепърва ще готвя, стискайте ми палци да не заспя в някой тиган.
Скарлет, сега да не хванеш да зачезнеш Heart Eyes

# 39

Бай ви Дю да хване да помисли да се толерира алкохола за майките с три и повече деца, с оглед на повишения разход на калории и запазване на мотивацията...

Че той не го ли е направил? Безсрамник!
Направо не ми се вярва тази работа, ама аз и не съм ги чела толерираните храни, щот' съм песимист-неверник в това отношение.
И все пак... абе, нИ мой дЪ бъдИ! Поне една чашка винце не е ли отпуснал? Трябва да се провери  Mr. Green

# 40
  • Лутаща се
Не хванахме риба днес smile3516 Бяхме с трите деца ooooh!, едното бебе опищя света и вероятно уплаши горката риба. За малко към чаената кола да си добавя нещо по-силно и силно нережимно Embarassed Бай ви Дю да хване да помисли да се толерира алкохола за майките с три и повече деца, с оглед на повишения разход на калории и запазване на мотивацията...
Иначе сутринта аз пък имах малко минусче smile3508 Да видим дали ще се задържи....
 Аз тепърва ще готвя, стискайте ми палци да не заспя в някой тиган.
Скарлет, сега да не хванеш да зачезнеш Heart Eyes

Няма да зачезна. Имам нещастен опит с други форуми, та нещо се бях впрегнала.  Embarassed
Понеже утре ще ми е първият ден тази вечер се хванах и си направих палачинки за службата. Приличат на онези, дето ги дават по филмите, бухнаха от разбития на сняг белтък  Mr. Green
Ще си нося и телешко варено.
А, и сиренце спретнах - утре ще видя какво е станало, но като отворих хладилника преди малко видях, че вече е стегнало.  Simple Smile

# 41
Добър вечер на всички.
 Аз имам да свалям около 5 ,6, кг. за колко време ще ги смъкна ,аз от утре започвам режима.
Пожелавам на всички успешна нова седмица.

# 42
Оф, аз с мойта бавната метла чак на емнайста се класирах, ама карай, има други нуждаещи се.

Да ми връщате веднага половинката на аватара, тоз от кога го търся, само че беше с гащи, па сега са му покъсали задника.....ха ха ха.Заедно си връткаме ламбада, лимбо и квото още се сетите Mr. Green

Кали  пусна мухата и се изниза по терлици, Дарито и тя нищо не каза..........И аз нямам нищо съществено за казване, ама пусти навик, все едното ми око тука.Бау!  animal037

Мемси
, кръстоската що не я казваш бря ми само с иконки, толкова галещо ухото звучи.И аз чакам бабето да каже или да снимкоса, ама нямааааааааа.Ще я хвана сабахлем.Точно като си лягам тя става. Laughing

# 43
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Днес станах от леглото и се започна - втори пореден тлъст плюс, кафе колкото за една чаша, а на мен ми трябва поне един литър - за отваряне на очите и успокояване на нервите... иначе ще изглеждам те така  ooooh! Ама хайде стига толкова мрънкане - днес протеинчета, повечко припкане на работа и ще се оправят нещата, а сега поне по едно виртуално да шмръкнем  Wink

Klee,  Hug; nanini2 и ако те няма какво - не четеш ли  Laughing; veronic, ако се организирате през почивните дни покрай 03.03 да се видим - колко му е - яхам метлата и долитам  afwitch; Medlar ,  Hug; Azalita , с деца на море, а  hahaha Hug; redjinaa , на боб ли да хвърляме или какво... - то само от теб си зависи; zorita, ти мигар я помниш  hahaha  Heart Eyes
      Мимииии, ЧРД  Hug Heart Eyes

И още една любима стара муцунка празнува днес - многообичаната Цоци, която обаче не се е мяркала тъдява от почти година.
      Хайде стига толкова рано сутринта, да ставам да  спрятам торбето, че мъжо сега ще скочи от кревата и ще запрепира да тръгваме.
           Усмихнат, сллънчев и режимен ден и спорна нова седмица  Hug Hug Hug

# 44
  • Пловдив
Нова тема, нов ден, нова седмица!
Търсих си темата, търсих я, отишла на втора страница. Чак се притесних.  Crazy
Да е много заслабваща новата тема. Аз си пека дюкански хляб и се правя убава, че международен паспорт трябва да вадя днес.
После от работа дано ми остане време да ви доизчета.

Общи условия

Активация на акаунт