За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 188
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
mimensita,  благодаря без кафето, закуската и оптимизма в постовете ти  bouquet
Мимииии,  newsm59

За отчета вчерашния плюс го няма, даже има и лек минус, но засега няма да го отразявам.

Слънчев ден и успешна нова седмица!

# 46
Я да взема и аз за малко да се покаже, че отдавна не съм го правила, а май имам нужда да ви понавестявам.
Доста стари муцуни май се навъртаме тъдява, но няма как, това е положението, човек винаги има нужда от стимул.
А на младичките да кажа, че не само първа страница ами всичко що е дадено като линкове към нея е хубаво да се прочете, защото само с разнообразните рецепти ще ви е по-лесно да издържите дългото режимстване и не се сърдете. Ето ви рецептата за рибката, която е много актуална в последните дни:
Скумрия на фурна
Filed under: Основно (П) — krikri1 @ 3:47 pm
Tags: кисело мляко, риба, скумрия

Рецепта – Вани Ник

* 1 скумрия
    * 1/2 к. ч. винен оцет
    * сол

За сос:

* кисело мляко
    * горчица
    * копър

1 риба се нарязва на филийки, залива се с 1/2 к. ч. вода и 1/2 к. ч. винен оцет, посолява се малко, пече се във фурната, докато изври течността. След това само на горен реотан се запича още малко.
Сервира се със сос от кисело мляко, горчица и копър.
Не откривате Америка, просто малко се поразровете из блога и ще намерите още много дори по-добри от тази рецепта.
Пожелавам лек и отслабващ ден и много  Hug Hug Hug Hug абсолютно за всички

# 47
Добро утро и хубав ден! Hug
Гардения, не се таковай с най-голямата ми мъка  Mr. Green  Mr. GreenНа Онова място с ей толчави червени букви пише, че алкохолът е забранен.
Скарлет, мисля, че това е най-правилният подход - пазаруваш и готвиш според режима - така изкушенията настрани остават  Simple Smile
Реджина, ами ти колко тежиш и колко си висока?
Мименсита, утре да се похвалиш, че си на минус  Hug

# 48
  • Варна
Честит рожден ден, Мимиии!

И за Цоци, която ни липсва!

# 49
Добро утро и от мен

Моя плюс от вчера си седи Crossing Arms Така се надявах да го няма сутринта, ама то нито грам повече, нито грам по- малко. Сега закусваме с малкия и ще бръмчим. Ще му ударя аз едно голямооо ходене днес, та дано утре да имам поне малък минус Praynig

Мимии, честити рожден ден newsm59  Gift  party041

# 50
Мименце, Честит Рожден Ден!
Много щастие ти желая и много
успех във всяко твое начинание!
Весел празник и Наздраве!

ЧРД и на Цоци!
Жива, здрава и щастлива!

ПП Никога няма да забравя прословутата фраза на мъжа и:
"Жена стига яде, отслабна достатъчно!"
hahaha hahaha hahaha

# 51
Добрютру  Hug!

Мимиии,честит рожден ден!Аз се утрепах днеска да те поздравявам на всички фронтове ама няма как ...рожденничка си и ще търпиш  Joy Joy!Всичко най-най-добро ти желая от цялото си сърце !

Цоци,честит рожден ден и на теб!Жива,здрава,красива и обичана да си !

# 52
Честит празник на рожденичките! Здрави,слаби и красиви бъдете ,момичета!  bouquet

Тумбелинкееее,И ся кво, искаш да ме вкараш в размишления ли с таз дегизировка?! Thinking
Ама давай,сейр да има! Joy Joy  bouquet

# 53
Гледам, че сте се за тревожили за баба, че да докладвам - прибрахме се преди задръстването, ядохме огрооооомни пилешки пържоли и страхотни салати на Градешница и пихме прекрасно /ама наистина много хубаво кафе/ в Сандански със Сиската. Който не я е виждал на живо - много е загубил, а и половинката и е много готин!  Докато премерихме половината от пешеходната зона на Сандански - нямаше човек който да не ги поздрави усмихнат - правете сметка кви са готиняциSimple Smile За съжаление от много приказки, не се сетихме за снимки - така, че пак ще отидем да се фотаме Joy

# 54
Ейй,че хубавоооо .Направо ми стопли душата  Heart Eyes Heart Eyes.
Много,много се радвам ,че сте си изкарали супер. Hug Hug

# 55
Аз пък ще се оплача...Да ви кажа,някои хора се опитват да ни вкарат в заблуда... Crossing Arms
Тръгвам аз на среща с БИГ БАБА...И гледам да видя някаква БИГ БАБА...Гледам,гледам,ама нъцки...
Застава срещу мене една руса мацка,широко усмихната,облякана,натокана...И нито е БИГ, а още по-малко пък е БАБА... Mr. Green  Казвам ви,че ако с нея не беше един сладкодумен,чаровен исполин,със сигурност щеше да я гепи някой санданчанин-лют македонец... Crazy
Та да си знаете,не всичко е такова,каквото ... ви пишат в БГ МАМА-та... Joy Joy
Пихме кафенце,гукахме си сладко и ги изпратих по живо по здраво...

Бабеее, обеща ми,че ще дойдеш пак,не го забравяй! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 56
mimensita,Екатерина Simple Smile,кали 08,veronic,Тумбичка,tonnny_bg /на теб Тройно/Много ви благодаря.
честит рожден ден и на Цоци  newsm59,макар че не се е явявала повече от година.
Днес кантара ми направи подарък , цяло кило надолу.
 Скумрия готвите от сутринта,зарибихте ме и ми измислихте вечеря   chef
Много работи исках да кажа,ама.....  newsm78

# 57
  • варна/виена
 nbirthday Мимиии
След вчерашното зеле ,още 1 кг от горе,сякаш съм на угоителен режим #2gunfire #2gunfire
Днес са протеини,ще видим кой/кого

# 58
  • Лутаща се
Помагайте!
Една приятелка ми звънна, идва при мен специално да се видим и ще седнем в заведение. Какво да си поръчам? Ние обикновено пийваме биричка, но сега не може.
Кое безалкохолно е позволено? Може би тоник? Нямам никаква представа, а и нямам време да ровя в книгата и да търся отговор.

# 59
  • София
Помагайте!
Една приятелка ми звънна, идва при мен специално да се видим и ще седнем в заведение. Какво да си поръчам? Ние обикновено пийваме биричка, но сега не може.
Кое безалкохолно е позволено? Може би тоник? Нямам никаква представа, а и нямам време да ровя в книгата и да търся отговор.

Кола/пепси лайт, сода (газирана вода), кафе, чай, фрапе без захар...

Общи условия

Активация на акаунт