За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Добра вечер Simple Smile
Първо да кажа, че вече четвърти ден съм се закотвила на едни кг и не ще и не ще дъ съ помръдне кантарев. Ако беше със стрелка щях да заподозра домашните в саботаж Crossing Arms Днес взех крути мерки. Закуска омлет от 4 белтъка, 2 жълтъка и извара около 50-70 гр. трябва да е била. Преглъщах го с вода, че сух ми се стори. Триците с вода пак към 11, на питки ги бях направила /аз така казвам на мойте палачинки/. За обяд си бях приготвила 3 пил. пържоли, обаче каталясах на втората и една ми остана за утре. Сега за вечеря ядох дроб на тиган печен с кола. Водата ми чиста е над 1,5 л. и отделно съм пила кафета и безалкохолно. Подсладителя не устисках да го спра и днес. Май по-добре да го заменя със стевия, но от колата не мога да се откажа още май Blush Да видим утре какво ще каже мосьо льо кантар. Naughty Ама каквото и да рече пак тъй ще я карам, като днес.
иланг - иланг, с теб сме, никакво залитане  Peace
mimensita, браво за минуса  bouquet
(не)Обикновена Whistling като измислиш рецептата да я споделиш. И като спомена колата 'ZERO', като ходим до Турция някой път си вземам от тяхната, обаче много сладка, въобще не ми харесва.
MALVINA spoko
Падаща звезда, здрасти, да не би да се познаваме от някъде  Whistling Joy Онзи ден си мислех за теб и се чудех къде си се затрила и като ти гледам линийката май на там вървиш.  Hug Поздравления за успеха - и за изпитите и за линийката.   bouquet

Бургазлийки, хайде да си направим среща! Аз обаче ще имам време не по-рано от 19ти /събота/.

Да вметна какво още правя с желатин. Сигурно не съм първата де Simple Smile Разтварям степче, но го правя по-концентрирано, и го желирам с повече желатин. Примерно 1 желатин на 400 мл. течност. Ползвам го като сладко или последно го добавих в киселото мляко и стана като плодово мляко с парченца плодове  Party

# 136
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Изпих водата на ИскърО днес, пък колко пъти пишках...  ooooh! На това му казвам аз уплътняване на работното време  hahaha
     veronic , аз ще ти кажа за дупките  Wink
     иланг - иланг , я не се излагай, к`во като е ресторант!?
     tonnny_bg , дебел, дебел... колко да е дебел? Не му се плУаши  Wink И стискай палци, че аз продължавам да и се страхувам на третата...
     vani_nik , ей ми го подаръка за св. Валентин  hahaha
     MALVINA, ей го спасителя, за нула време ще те измъкне  Hug
      envia , щом толкова те притеснява косопада и не ти помага нищо - иди при специалист, все пак и  те семейства имат да хранят  Wink
      skarlet71 , не зная къде си, ама то... калпазанки, така де, дюканки, има къде ли не... Пък ако около теб не се намират - създай ги  Wink Ей за това вдигнах ръце и се отказах да превъзпитавам хранителните навици на моя, поне насилствено де, иначе подмолно си го действам, ама той нещо ... не се усеща или се прави на разсеян  hahaha
      i√k@ ,  Hug
      Тumba_lumba, ох... дойде ми сърце на място  Heart Eyes
      rossykv , аз пък се учудвам на всичките туловища, които виждам край себе си и които не правят нищо по въпроса. Такива ме дразнят много повече от искащите да отслабнат, независимо колко.
      Падаща звезда , честито   bouquet
      Sunny_89, постове като твоя карат косата ми да щръква. Но когато нещата приключват добре, нищо друго не е важно  Peace
       naniika , подозирам, че хич биля не  ережимен, ама за всеки случай - дай инфо за садържанието му и хранителните стойности. А, тя eli_c, на която забравихме лентичката, ти е казала.
      Medlar , кола лайт не е подходяща за термична обработка  Naughty
      Ей, то амен сряда станало, аз къде блея  ooooh!

Среща на софиянки - дюканки на 12.02 от 13 часа в Дивака на Гладстон - никого няма да върнем  Hug

Време е май за козинките, че аз съм като пребито куче, а пък ако цялата седмица ми върви като вчера и днес...  #2gunfire

Хайде от мен - лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 22:41 от mimensita

# 137
  • Лутаща се
Чета, чета....и се чудя. Да не би аз да ям много малко?
Днес - за закуска и за 12 ч - триците, които бях направила на тутманик + изварено "сирене" и парче пуешка шунка. После огладнях към 16 ч. - около 150-200 гр. телешко месо - варено с подправки. Сега хич не бях гладна, но малко насила хапнах половинка скумрия на скара.
Нещо ми се изгуби огромния до сега апетит. Иначе вода си пия на корем - към 2 литра на ден.
Какво мислите, повече ли трябва да ям?

mimensita - в Търново съм.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:34 от skarlet71

# 138
Падаща звезда,поздравления,скъпа за изпитите .  bouquet Достойно си представила дюканското войнство .Браво!  bouquet  bouquet  bouquet

skarlet71,аз ще ти кажа как се храних аз във втора .А ти си прецени .
Закуска-триците на питка с една кофичка кисело мляко
към 11 часа почвам с месото -гриза я копан,я филе,нещо такова
за обяд си ям манджата ,следобедна закуска-кремче и кафето т.е. към 16 часа и после вечерята т.е. ядях 4 п дневно ,а в дните с П даже през 2 часа нещо дъвчех.Незнам ,тогава много огладнявах.
В трета същата работа беше.
Сега гледам уж да ги поразредя храненията ама много не ми се получава. Embarassedто затуй кантарев ме тормози. Crossing Arms

Аз пак се върнах цялата вода от танцова .Ей,наща хореографка направо ни топи батериите. Joy
Обаче е много готино.Чак боята от главата ми се разтече . Joy Нали в неделя се боядисвах . Joy
Да видим утре ще играя ли танца на радостта или пак ще има драми. Joy hahaha

Пожелавам ви лека и спокойна и до утре ,мацки! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 139
ей ме и мене, на
Ние с дребния пак цял ден айманосвахме  Mr. Green С това хубаво време в дом се не прибираме, пък и баткото на танци водихме и имам такова препускане с тия двамата, на единия за кухня, на другия детска, танци, тва онова. Добре че ходенето пеш се отразява добре Laughing
Обаче сега имам един проблем...КОгато почвах режима големият ми син си беше вкъщи и упявах да си хапвам сутрин, обед, следобед и вечер, въпреки разходките ни, които определено обаче бяха доста по кратки. СЕга сутрин закусвам триците, към 11 преди да излезем днес си хапнах супата, добре де ама към 3 и нещо 4 започна да ми стърже. Е не си взех нишо, ударжах фронта и като се прибрах хапнах пак супичка, малко глозгах тука от едно пиле и мъничко кисело. То хубаво, ама се чудех при положение, че сутрин закусвам с трици, какво ли мога да си мъкна с мен за глозгане и то така, че да мога и количка да бутам newsm78 Давайте идеи

И друго..След първата седмица на режима от време на време започна да ме наболява корема горе, където боли уж язва, но пък аз уж нямам. От близо седмица обаче болката е постоянна. Дали е от режима newsm78 И преди Вещи да яхне метлата Mr. Green да си кажа, че в понеделник ще водя бебо на консултация, та и джипито ще се консултирам, ама се чудех дали има нещо общо с режима. На друг дали се е случвало

# 140
  • Plovdiv->Toronto
Хехе, Мименситка ме помни, ами да, позагубих се. В творчески отпуск Mr. Green, чудя се накъде да захващам. След нова година влязох в нещо като трета, защото взех и да тренирам по малко. Нещото като трета беше с плод само 1 седмично и гала без десерт  Whistling. Чета отвреме навреме и тук, та днес ми дойде идеята да мина на 2п/5пз както някой предложи от дюки книжката, само за още малко спадане на гъзуняка.
Тъй като вече се харесвам, като тони_бг  Laughing, реших че си струва едно последно усилие преди да облечем летните дрехи  newsm44 ...
А и малко се уплаших в трета, за 2 седмици от 60.5 станах 63.5, то и пред МЗ беше, но много се уплаших  Shocked ...
Вероника, може да е от смяната на хранителния режим, моя стомах също реагира. Аз не го държа да ми стърже, пия ранитидин или тъмбс и изяждам нещо. Може би не е добра идея кисело мляко на гладно, а и месата искат много киселини за да се смелят. От 11 до 3-4 е много време, как няма да ти стърже ?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 22:41 от eli_c

# 141
  • Лутаща се

skarlet71,аз ще ти кажа как се храних аз във втора .А ти си прецени .

Аз съм в първа. Днес ми беше втори ден. Дори не знам дали слабея - нямам кантар.
Може би трябва да преосмисля хапването - да е по-начесто. Не е лесно, защото до сега пък все гледах да не мисля да ядене  Rolling Eyes
Блазе ти за танцовата, благородно завиждам  Peace

# 142
mimensita, тука не съм съгласна  Flutter много вкусно сама пиле с кола, в тенджерка обаче, че малко кипи  Laughing по друг начин не я обработвам колата, даже не съм я желирала още  Simple Smile мименсита къде ти хрумна термична обработка на теб сега  Joy Hug
ей сега ми се дояде такова чудо Crazy

Лека нощ ви пожелавам и утре минуси на всички, и на мен също  Mr. Green

# 143
  • София
Да споделя и моят проблем. Приключих четвъртия месец във втора с 15 свалени килограма. Остават само 5 до финала.
Та по тоя повод помолих личната ми лекарка да ми пусне по-подробни изследвания, като специално и обясних на каква диета съм и че се товарят бъбреците.
Днес ми излязоха резултатите и общо взето са добри.
Единствено ме притеснява един показател - СУЕ /Скорост на утаяване на еритроцитите/
Стойността му е 40мм при граници 2-15
И понеже чак другата седмица ще мога да стигна до лекарката, ще помоля някой ако има познания или подобни стойности да ме осветли за какво става дума.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 144
Мимс Heart Eyes , дойдох си ... Peace , не, че съм си тръгвала, ама се върнах...еЙ мЪ нА... Hug Laughing Wink Hug

ПП И ся кВо Flutter Wink, ше слабеем ли Peace Praynig...или Сеир ше пада... hahaha Laughing Hug

# 145
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Знаех си аз, че пуста трета е като на асансьор, ама чак пък толкова - то това 1.5 кила надолу - нагоре ден през ден си е много дразнещо  Twisted Evil Както и да е де, по-добре да пием по кафе  Wink

skarlet71 , малко си е това, ама ти си в началото още. Нека минат 3-4 дни и ще те питам като почнеш всичкото това да го омиташ на едно хранене, че и да питаш за още - той организма си знае работата  hahaha. И к`во се оплакваш, в Търново какви срещички можете да си правите..., ако не с друг, то поне с Gardenia и с Nimowe, като се накани да се прибере... А бе и други имаше от оня вилает, ама дюканска амнезия - губят ми се в момента  ooooh! Blush

Чак боята от главата ми се разтече . Joy Нали в неделя се боядисвах . Joy
    tonnny_bg , това ако го бях прочела снощи, днес щях да съм със сигурност с минус от смях  Joy
      veronic, веднага идват идеите - варено яйце, предварително обелено, да не губиш време; пилешка пържолка или копънче, хем има за какво да го държиш  Wink; омлетче, свито на джоб с разни плънки; рулцето на Тumba_lumba ,  Heart Eyes, ; рулца от раци, ако ги харесваш, че на мен са ми  Sick; пуешко, пилешко или телешко филенце... - а бе при добро желание гладна няма да останеш  Peace А относно болежките - тая работа си сака доФтор...
     eli_c , то си е за плашене, ама все трябва и трета да се мине, че иначе ... Ей на и аз сега и се плаша и и се ядосвам, обаче... това е положението.
      Medlar , нееднократно сме обсъждали това - кола лайт садържа аспартам, който не е подходящ за термична обработка  Naughty Нормалната кола става за такива цели, но пък не е режимна, така че аз предпочитам да не експериментирам със себе си.
      Ивка , честита месечинка   bouquet
      кали 08, ЧРД!

Хуквам да събирам манджите, че стана никое време.
           Усмихнат, слънчев и успешен ден  Hug Hug Hug

# 146
Добро утро и от мен
ей днес ги няма и последните 400гр от оня тлъст плюс. пак си паднах на 76.3 newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря за идейките. Как не съм се сетила за сварено яйце, а всеки ден си правя

Честит рожден ден, Кали08. Бъди стройна, красива и много слаба

# 147

veronic ,браво за минуса.Така си е режим и спорт много добре се отразяват на фигурата. Heart Eyes

Но не и на кърмата! Спорта също влияе на количествата изхвърлени токсини. Разходките, обаче, няма да навредят в никой случай. Аз ходех сутрин от 9, вечер до 18ч, като за всяко кърмене се прибирах (на 2-3 часа), пък съм и в отдалечен квартал.
По едно време периметър от 3км го обикалях по 4 пъти, че и по 5 се е случвало.

mimensita, тука не съм съгласна  Flutter много вкусно сама пиле с кола, в тенджерка обаче, че малко кипи  Laughing по друг начин не я обработвам колата, даже не съм я желирала още  Simple Smile мименсита къде ти хрумна термична обработка на теб сега  Joy Hug
ей сега ми се дояде такова чудо Crazy

А за да кипи тази кола, не значи ли, че я загряваш  newsm78
Проблема е в аспартама в колата лайт, който става канцерогенен при топлинна обработка.

ПП. А, да... от Дряново съм. Чакам Нимоуе да си дойде и ще се срещаме

# 148
Гардения, ама моя спорт са имено разходките. И аз като тебе съм в оживен квартал и ходя всеки ден до центъра. И градината на баткото ни е отдалечена, а като трябва да ходя и на танци....леле. За съжаление в момента за друг спорт нямам време, а и няма кой да ми гледа децата за да отида да се поглезя Crossing Arms
Иначе благодаря за информацията. Това  не го знаех  bouquet

# 149
Добро утро   Hug
- 700 newsm44 newsm44 newsm44 не се стърпях да се похваля

veronic,  браво за минуса   bouquet
mimensita, веднага си вземам от кафето  Heart Eyes а това за колата и аспартама съм го пропуснала явно  Blush вече няма и да си помисля да го готвя това с кола лайт, т.е. тяма да го готвя въобще.  Embarassed
Gardenia Peace

Усмихнат и отслабващ ден ви пожелавам  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт