За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Hug
Балгодаря ви за подкрепата и за "спасителя" Hug Simple Smile
Днес май ми е по-ведро на душата,ама за кг-те ще си замълча.. Rolling EyesНо имам обяснение-ПМС.

Честит рожден ден на Кали 08!Пожелания за много здраве и всичко най-хубаво!  bouquet
Хубав и минусов ден на всички!  bouquet

# 151
eli_c,
и аз засега в моята "нещо като 3-та"
правя по два П-дни-
четвъртъка и лунния ден,
който доскоро беше в сряда, сега се измести в петък,
та са два последователни П-дни.

# 152
Кали, Честит Рожден Ден!
Желая ти много, много, много щастие,
здраве, любов и успех във всичко!

Весел празник и Наздраве!

# 153
  • Варна
Мили момичета, Мименсита, Тумбичка и всички останали, благодаря ви. Трети рожден ден посрещам с вас!
Да почерпя и да си хапвам аз триците.

# 154
Здрасти банда  Hug - на който ме помни и на който не ме знае  Wink
Кали08-честит рожден ден   bouquet От здраве и късмет да не се отървеш! Много поводи за усмивки и прекрасни мигове с любими за теб хора ти желая  Hug
Усмихнат ден ,дами  Heart Eyes

# 155
Кали, Честит Рожден Ден! Пежалавам ти да си много здрава и успехи! newsm51
Приятен и отслабващ ден на всички!

# 156
  • Пловдив
Имаме си рожденничка.  Simple Smile Кали 08 всичко "най" ти желая.   bouquet
Малвина, я се взимай в ръце.  Simple Smile
Моят П ден стана ПЗ. Тъй като менюто беше определено и нямаше право на промяна имах едни такива не баш режимни храни. За вечеря в ресторанта имаше пилешко с някакъв сос от гъби, който бутах, бърсах дискретно. Ама един джипонец от AJINOMOTO /май те са измъдрили аспартама/ стоеше точно пред мен - не вървеше да действам със салфетки и други подръчни материали. smile3516 Но определено нито на обяд на блок масата налетях на сладкото, и десерта  на вечеря отказах. Е кръшнах от режима - имаше сирене на шопската салата и месото беше малко оцапано. Но аз не съм недоволна от себе си.  hahaha
Мисля сега да изкарам поне четири П дни, защото много се замотах. Време е да се взема в ръце. Стоенето вкъщи болна, после с болни хич добре не ми отрази. Имам нужда пак да вляза в ритъм.
Отслабващ ден на всички.

# 157
Добър ден! Flutter
Гледам заформяте среща за събота мое да се класирам да се видим Laughing
Знае ли се кои ще идва?

Айде усмивки и много свалени килца!

ЧРД на Кали- много здраве и постигнати цели и много късмет! Hug

# 158
  • София
Добър ден! Flutter
Гледам заформяте среща за събота мое да се класирам да се видим Laughing
Знае ли се кои ще идва?
Айде усмивки и много свалени килца!
ЧРД на Кали- много здраве и постигнати цели и много късмет! Hug
Mr. Green аз, ама ти вече знаеш Joy.
И от мен честит рожден ден на Кали  bouquet. Много здраве, усмивки и сбъднати мечти  bouquet.

# 159
  • Лутаща се
Честит рожден ден, Кали!
Пожелавам ти да не се отърваш от щастие, здраве, веселите моменти да са ти ежедневие, а любовта начин на живот!  smile3525

# 160
Добър ден и от мен ! Hug

Първо да поздравя рожденничката:

Кали,честит рожден ден!Желая ти много  здраве,късмет,успехи,много усмивки и много сбъднати мечти .Никога не губи огънчето в очите!Хубав празник,мила!

При мен днес нямаше танц на радостта ,даже напротив направо ми се ревеше вече.Първо кантара ме ядоса ,щото след това потене вчера и при условие ,че вечерята ми беше малко и рано ,лсед танцова пих само 1ч.прясно мляко и днеска съм само -500гр.Отделно малкия пак болен ,сега пък грип.И пак се тръшнахме за лекарства и АМАН ВЕЧЕЕЕЕ. #2gunfire #2gunfire
Въобще гадно почва деня.Дано добре да свърши,че иначе аз ще се свърша. #Crazy
Оплаках се дано ми мине сега.
Дано вашият ден е слънчев и усмихнат! Hug Hug Hug

# 161
  • варна/виена
Добро утро дами Hug
Честит рожден ден Кали newsm59
Мирка  Hug,всяка сутрин си мисля за теб и за твоето трудно връщане във втора.
При мене се закучиха нещата,седя си на едни и същи килограми и не мърдам,ама добре е че се спря стремглавото покачване.
Днес съм на зеленчук,ще си спретна една цветна салата.
Хубав и усмихнат ден на всички Grinning Grinning.

# 162
  • Пловдив
tonnny_bg, гадно е това с боледуването. Аз на моите дзверове като станат сутринта само профилактично им давам вече по една шепа хапове и сиропи.  Sick Така ми е писнало от болести, че вече стрес имам като чуя някой да се поразкашля и или видя сопол. И не че особено може да гледаш положително на болестите, но все пак това е времето като си заедно с децата, можеш да ги видиш и да им обърнеш внимание. Защото през останалото време не остава такава възможност.

# 163
  • Лутаща се
Наистина е гадно, tonnny_bg, дано бързо се оправят!
Ма да знаеш к'ъв кеф е като пораснат и не те занимават вече, а се оправят сами  Grinning
И не се ядосвай много, нервните клетки не се възстановяват.

# 164
Мирка  Hug,всяка сутрин си мисля за теб и за твоето трудно връщане във втора.
При мене се закучиха нещата,седя си на едни и същи килограми и не мърдам,ама добре е че се спря стремглавото покачване.
Николинче - голям зор е,няма какво да се заблуждаваме ... свалянето е лесно, задържането е непрестанна борба ... малкия ми беше в болница м.декември и януари беше ад ,та по този повод намалих тренировките - резултата е 2 см разширяване в ханша и бедрата... сега драпам отново да се върна в режима на спортуване ... иначе като кг - варирам с +/- 3 и това е ... но варирам с толкова с много инат и воля ... пада ми пердето понякога и после пак се връщам към нормалното хранене ... истината е,че прасето в нас никога не се укротява и борбата е "докато свят светува" ... след 3 дни правя 3 години с режима - свалени 55 кг ,задържани до момента,но задържани с невероятен хъс и много инат ... инак не става -  няма четвърта фаза ,а нормалното хранене е трета фаза ,с два,понякога и три протеинови дни ,много малко плодове, основно цитрусови и до обяд ... спорт във всеки възможен миг ... това е - много грижа,много воля ,безумен инат и ако щеш спортна злоба ... иначе постигнатото си заминава за броени дни ... гледам си от време на време старите снимки - те са ми стимул и не искам да се върна на размер дрехи 62  Crazy... добре си ми е с 46,понякога 48 - според модела ... фръцкам си новите рокли  Laughing и си се боря сама със себе си ..успех и много търпение ти желая и на теб , и на себе си, и на всички ,борещи се с килограмите
Лек,усмихнат и ползотворен ден

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:12 от mirka75

Общи условия

Активация на акаунт