За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Skarlet,тегленето се прави сутрин на гладно,след тоалетната  WinkВсе пак през деня колкото и да си била режимна си поемала храна,вода  и това се отразява на кантара PeaceОсвен това при мен например не падат много кг-ми,а обиколки.Между другото това е и характерно за режима-да се свалят обиколки повече.

# 196
МиркаHeart Eyes!

skarlet71,
мда, така е при мъжете.
И ние двамата сме рамо до рамо режимни,
Той свали трайно към 20 кг, иска/ме още 10, но май ще е до тук.
Аз боря 7-8 кг.
Мъжо също драстично промени начина си на хранене - най-вече откъм сладко,
докато при мен промяната беше по-малка.

Обаче...
Мъжете принципно почти не са се подлагали на диети/режими,
да не кажа въобще,
докато дамите все експериментираме,
а Дюки казва, че тялото помни.
Горе главата!
Чудесно е, че двамата сте режимни -
улеснява менюто и е страхотен стимул!

Wink

# 197
  • Лутаща се
Благодаря ви за успокоението!

desitka*, права си, разочарована съм. Не съм очаквала кой знае какво веднага, но явно тайничко съм се надявала.
MALVINA, теглих се снощи към 19 ч, защото бях на гости, където има кантар. В къщи си нямаме  Rolling Eyes Май е време да си купя  newsm78
envia, уж и аз не съм се подлагала на диети до сега. Единствено дето от около два месеца приемам трици за закуска и се опитвах да правя хранения по малко и на често. Доста четях сайта на кинезитерапевта и консултант по фитнес Любомир Иванов. Само дето хич ме няма във фитнеса и спортуването, та неговият метод на отслабване не е за мен  Simple Smile

# 198
skarlet71,айде и аз да си кажа . Flutter
Първо мъжете свалят по-бързо ,не са обременени откъм минали диети и режими.Второ ,мъжа ти има много повече да сваля ,затова при него е по-осезаемо.Трето,както ти казаха меренето трябва да става на гладно сутрин след тоалет,епилация,подрязване на ноктите,оскубани вежди и дибидюс гола. Joy Joy Четвърто:може да сваляш откъм мерки.Ти взе ли си мерките при началото на режима?
Така че трябва да се успокоиш ,да нямаш очаквания,просто си бъди режимна и в един момент може той да спре да сваля ,а при теб нещата да тръгнат надолу.Не се отчайвай! Hug

Мирка,много се радвам да те видя . Hug Hug

При мен дойде времето за втората закуска -3 варени яйца и 2 парчета пуешко месо. Party Party
Вече ми стърже корема ,сякаш не съм яла 3 дни. #Crazy
За обяд съм си приготвила фрикасе ,за вечеря -рибката на скара. Flutter

# 199
Здравейте сладурки прекрасни Simple Smile

Вчера докато се наканя да пиша и да честитя и аз празника на Кали, то стана утре Sad Е ще честитя на патерици пък...
Честито Кали, да си много здрава и винаги доволна от себе си   Party Time

skarlet71, отчаянието е враг на отслабването, я да се стягаш! Както са ти казали и момичетата, тегленето е сутрин на гладно и жадно и оскубано, изрязано и тн.т. Grinning А и като гледам ти нямаш да сваляш много килограми, при толкова е нормално да се свали до 1 кг, през ударния период. А за липсата на апетит... кетозата е това, радвай се, значи правиш нещата правилно. Апетита ще се върне, не се притеснявай Simple Smile

mirka75, наминавай по-често през форума (не само от балкона), тук всички имаме нужда от стимул от такива успели Дюканки!
Същото се отнася и за другите такива. Момичета, минавайте да кажете по някой лаф, да споделите как се справяте, много помага  Hug

jullianna, хубаво е, че взимаш мерки о време, лошо е, че си ги допуснала путите му кила. Причини всякакви, кога по-уважителни, кога по-малко... Има много на поправка, някой са и на "потретка", така че затягай колана и смело напред Simple Smile

Имам питанка, относно Пражката шунка на Тандем. Опитала съм я, суха е доста. В книгата пише, че са разрешени постни свински колбаси до 3% мазнини. Вие позволявате ли си такива?

# 200
  • варна/виена
 Hug Hug
Днес кантара ме зарадва с кило на долу,защото вчера пропуснах салатата и направих чист протеинов ден,но днес вече трябва и нея да включа.
Скарлет71,не може едно тегло в 19 ч ,вечерта ,с дрехите ,добре похапнала и течности поела да е актуално.За да  следиш теглото и анализираш храните от предния ден ти трябва непременно кантар ,на който да се следиш сутрин.Иначе рискуваш да правиш едни и същи грешки и да не знаеш,че са такива.
Мирка  bouquet респект,НО дефакто това с което подържащ килограмите не е трета фаза.
Три протеина за седмица,а останалото малки фантазии,това си е втора с допустими нарушения и ето,че пак си дойдохме на думата,ДОЖИВОТНА ВТОРА.
Колкото и да не ни се иска,това е положението дами.
За да бъда малко по оптимистична,силно се надявам ,че след 5/6 години ,когато тялото се премери със загубата на теглото,да ни бъде отпуснат малък бонус Praynig,
Мимесита Hug,моля се да не бъда права ,за тебе.

# 201
  • Лутаща се
Откъм мерки съм 1 см в минус навсякъде.
А си бях епилирана и т.н., щото знае ли човек кой кога може да го "налази".........хах,.........  Joy  /майтапче/
Довечера отивам да си купя кантар
 Rolling Eyes

# 202
Момичета, извинявам се, че така нахълтвам с въпрос, но да ви попитам: овесените трици бяха ли позволени през Първият етап? newsm78 Правих диетата преди 2 год, а не помня за триците , не успях да го намеря и в книгата.

# 203
skarlet71,преди време обсъждахме кантарчета които мерят -телесна маса,телесна мазнина и телесна вода,от днес в МЕТРО са на промоция 35,99лв.с ДДС мерят до 150кг.,с точност до 100гр.-така пише,марката е JOYCARE, ако имаш интерес...Мименсита май каза, че има такъв,но го използва само за тегло,аз нямам -така че не мога да изкажа мнение,но да кажа -да не е да го видиш след като си си купила някакъв друг и да се ядосваш (че на мен това често ми се случва)

# 204
Здравейте,
Имам въпрос относно проблемното 00 - ям си триците, ленено семе, много течности и не и не! Дори се предадох и почнах да ям плодове (по принцип само плодове ми помагат) ама пак не се оправям. Май само парафиново олио не съм пробвала... Може да сте го обсъждали скоро и се извинявам, но моля дайте съвет!

p.s. правя режима за втори път и знам теорията Wink включих плодовете просто защото се видях принудена заради 00

# 205
Момичета, извинявам се, че така нахълтвам с въпрос, но да ви попитам: овесените трици бяха ли позволени през Първият етап? newsm78 Правих диетата преди 2 год, а не помня за триците , не успях да го намеря и в книгата.
Триците се хапват от ден първи Simple Smile По 3 супени лъжици на ден.

Здравейте,
Имам въпрос относно проблемното 00 - ям си триците, ленено семе, много течности и не и не! Дори се предадох и почнах да ям плодове (по принцип само плодове ми помагат) ама пак не се оправям. Май само парафиново олио не съм пробвала... Може да сте го обсъждали скоро и се извинявам, но моля дайте съвет!

p.s. правя режима за втори път и знам теорията Wink включих плодовете просто защото се видях принудена заради 00
Съветвам те да опиташ с Хуск. Наистина действа! Даже и при мен регулира нещата, а аз съм с 15 годишен хроничен 00 проблем. Действието се проявява до 3 дни след започване на приемането. Пробвай Simple Smile

# 206
Триците се хапват от ден първи Simple Smile По 3 супени лъжици на ден.

Мерси много becktin  bouquet

# 207
new leaf спирай плодовете и не си проваляй режима Naughty
Както becktin ти е казала пробвай с ХУСК. Става и с Натуралакс 3  Peace
Също пробвай да накиснеш лененото семе (1с.л.)сутрин в една чаша вода(около 200мл) и вечер преди лягане изпий водата. То потъва и на дъното се получава една слуз около семето - дефакто тя разхлабва. Ако не ти е гадно може и него да да го изядеш - няма да навреди и действа безотказно.
Също и чаша топла водичка сутрин на гладно, триците с прясно мляко, смяна на позата във WC-то (колкото и учудващо да звучи - имам едно пънче от ИКЕЯ, на което се качват децата в банята като се мият и им е по удобно за височина на мивката, та като го подложа и аз на краката си и стойката става все едно че не си седнал, ами си клекнал на външния клозет на село  Laughing Laughing и действа без отказно  Peace). Просто намери своя начин, но не проваляй режима - в началото винаги той е съпътстван и от проблемите с WC-то, после организма привиква и нещата се нормализират  Peace

# 208
О дааа, пропуснала съм да напиша, че и хуск ползвам... и това с кисненето на семето съм го пробвала... проблема е че по принцип съм си проблемна и сега само се влоши. Правя режима за 2 път и преди пак беше така - дори след време уж да ми свикне организма то по-зле беше станало  Sad

# 209
  • Лутаща се
skarlet71,преди време обсъждахме кантарчета които мерят -телесна маса,телесна мазнина и телесна вода,от днес в МЕТРО са на промоция 35,99лв.с ДДС мерят до 150кг.,с точност до 100гр.-така пише,марката е JOYCARE, ако имаш интерес...Мименсита май каза, че има такъв,но го използва само за тегло,аз нямам -така че не мога да изкажа мнение,но да кажа -да не е да го видиш след като си си купила някакъв друг и да се ядосваш (че на мен това често ми се случва)

От Метро не може да се поръчва по нета, нали?  Sad
Освен, че нямам карта и хич не ми е по път - чак на другия край на града е, а през работно време е абсурд да изчезна, за да отида. После пък трафикът е отвратителен - не ми се кара до там и обратно, че после и до моя град - живея другаде, не където работя.
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт